- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Kocişin de mi giyecek?
Seksten soğuyorum loading ............65Alirim kocasına bi g string nolcak kiz bxbxbxb
Herkes kendi aldigi donu giysin, niye bayram sekeri gibi herkes birbirine don ikram ediyo anlamadım ki jxhxhhŞimdi ablacım benim aldığım donları koçişim giyecek, kaynanamla koçişimin aldığı donları ben giyeceğim.
Hem koçişim donu olmazsa, sokağa donsuz çıksa, ahlaksız karılar kocamın peşine düşer, onu elimden alırlar.
Herkes kendi aldigi donu giysin, niye bayram sekeri gibi herkes birbirine don ikram ediyo anlamadım ki jxhxhh
Benim donumu niye bütün sülale toplanip incelesin la bxbwhxhxh la olm manyah misinis bxbxbxhxEvlenirken çeyizler hazırlanıyor.
Gelin tarafı, damada hediyeler alıyor.
Erkek tarafı da geline hediyeler.
Bu hediyeler de işte donlar vs. Kaynana renkli bir kişilikse çeyize gelini için dantelli don koyuyor.
Sonra bunların toplanıp, hep beraber inceliyorlar.
Yarın öbür gün evlenecek olsam ben şahsen çeyiz bohçamda don olsun isterim. Kocam donsuz mu kalsın.
3:40'dan itibaren izle.Benim donumu niye bütün sülale toplanip incelesin la bxbwhxhxh la olm manyah misinis bxbxbxhx
Benim donumu niye bütün sülale toplanip incelesin la bxbwhxhxh la olm manyah misinis bxbxbxhx
Cok degisik isler valla, ilk kez seyrettim, hep duyuyodum bu bohça muhabbetini, biyle sulale olarak sunum yapildigini bilmiyodum donun corabin, bence cok sıkıcı ya baskasini havlusunu pujamasini sayilirken seyretmek, anlamsiz geldi, yapanlardan özür diliyorum benlik değil3:40'dan itibaren izle.
Cok degisik isler valla, ilk kez seyrettim, hep duyuyodum bu bohça muhabbetini, biyle sulale olarak sunum yapildigini bilmiyodum donun corabin, bence cok sıkıcı ya baskasini havlusunu pujamasini sayilirken seyretmek, anlamsiz geldi, yapanlardan özür diliyorum benlik değil
Müstakbel kaynanama karşı lifle havluyla mı çıkacağız? Hani nerede o bohçalar, sandıklar. Evde kalacam sizin yüzünüzden.
Donlari kaynanan icin giyinecegini dusunememistim....
Önce kaynanın gözlerini etkileyeceğim, sonra oğluşunun.
Hamam rituelinin yerini donla fantezi yapmak mi aldi. Ne kacirdim ben
Bide dogum ritueli var ahshBen hamam showunu unuttum. Görmesin hamamda beni şimdi, üzerimden kir çıkar, 40 yıl bana pasaklı der.
Allahtan kocamin sulalesi Türkiye de yasamiyomus bxhxhhxBide dogum ritueli var ahsh
Dogumdan ciktim. Kafam bi milyon 5 epidural, 1 genel anestezi yemisim, dumanliyim. Her gelen hemsire süt gelsin diye mememi sıkıyo. Memeleri artik kapamiyorum. Altta sonda var. Siliyolar vs. Altım açık. Koca bir hastane, gorumcem kaynanam herkes beni çıplak gordu ahshah
Sadece kocamin sulalesi olsa iyiAllahtan kocamin sulalesi Türkiye de yasamiyomus bxhxhhx
Bide dogum ritueli var ahsh
Dogumdan ciktim. Kafam bi milyon 5 epidural, 1 genel anestezi yemisim, dumanliyim. Her gelen hemsire süt gelsin diye mememi sıkıyo. Memeleri artik kapamiyorum. Altta sonda var. Siliyolar vs. Altım açık. Koca bir hastane, gorumcem kaynanam herkes beni çıplak gordu ahshah
Beni de doğurana kadar herkeşler gördü, umrumda değil, ölürüm heralde ben diyordum öyle bir sancı.Sadece kocamin sulalesi olsa iyi
Ben üniversite hastanesinde yari ozel dogum yaptim. Doktorum docentti ona ve ozel odaya para verdim yani.
Hastabakicilar, 2 saatte bir farkli gelen hemsireler, doktorum ve asistanlari herkes ciplak gördü beni. Bi Allahin kuluda bu kiz baygin gibi memesini ortelim demedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?