- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Ahahah etiketi daha yeni gordum yav. Bari bu topikten kovulmasak cok aminnn
Kızz hoşgeldin. Eğer ellerin boş gelmediysen kovulmazsın. Şöyle güzel dantelli güzel çeyizlikler bekliyorum senden.
Nİnenin kirli donlarından gönderme de şöyle yeni al, çiçekli desenli olsun.Pacali don dusunduydum yav ekonominin durumu malumolma mi?
Nİnenin kirli donlarından gönderme de şöyle yeni al, çiçekli desenli olsun.
Kiz kaynanaya aldiracaksin bunlari sen bdv.den hicbisicikler mi ogrenmedin ayip ayip. E elifnurbeyza anlatsin sana kaynanaya nasil kira odetilir falan. Sonra kaynanamin kocamin parasinda gozu var bence diyeceksin.
E elifnurbeyza , kaynın var mı kız? Bana koca bul.
Benim de vardı, hediye gelmişti. Annem gidip yıkamış öncekisi eskidi diye. Ben de direnişimi sonlandırıp kullandım. Yeni gelin gibi nevresim takımım varBir tane çeyizimde çift kişilik nevresim takımı var,
Çeyiz neyse de, mühim olan besbekar bir erkek koca adayı bulmak.
İşte haftalardır aynı şeyden dert yanıyorum, haftalardır kimse bana koca bulmadı. Z zxshermine anca böyle gülüp geçiyorlar.
İnşallah sen bana koca bulup getirirsin canımm
Kız ben kendime bulabildim mi de sen kaldın?İşte haftalardır aynı şeyden dert yanıyorum, haftalardır kimse bana koca bulmadı. Z zxshermine anca böyle gülüp geçiyorlar.
İnşallah sen bana koca bulup getirirsin canımm
İyi bari ikimize de bulsunlar çifte deüğün yaparız, hatta nurankayı da alırız üç düğün yaparız.
Kız ben kendime bulabildim mi de sen kaldın?
Benim bulduğum da başkasının kocasıymış, kadının rızkını yiyormuşum.
Çok ah aldım çok.
Sen gelinliğini ayarla. En önemlisi gelinlik.Çeyize don bırak konuya girmişken bari. Elin boş gelmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?