- 16 Haziran 2011
- 14.649
- 60.143
- Konu Sahibi EloraViolet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begüm evlenirse mehir işlerini siz takip edin bence.Bugün yeterince bilgilendiniz.Erken kaybettik yoksa sıra geliyordu yavaş yavaş
Tabiki gırgır.Boşuna mı aldım.Hem de ev temizlenmiş olur.Öbürü direk dansının yerde yapılanı.İkisini de dene; tarafını seç.
Anladığım kadarıyla altın gelsinde başı sonu farketmiyor senet bile oluyormuş sisteme bakBegüm evlenirse mehir işlerini siz takip edin bence.Bugün yeterince bilgilendiniz.
Pembeyi de asistan olarak alın.Anladığım kadarıyla altın gelsinde başı sonu farketmiyor senet bile oluyormuş sisteme bak
Şimdi bir şey derdim de.. neysPembeyi de asistan olarak alın.
Anladığım kadarıyla altın gelsinde başı sonu farketmiyor senet bile oluyormuş sisteme bak
Allah aşkına daha fazla mehir demeyin rüyamda uçan külçe altınları sayan gelinler ve hocalar göreceğimMahkemelerin mehir senedini geçerli kabul ettigini bu sitede ogrendim
Tabiki gırgır.Boşuna mı aldım.Hem de ev temizlenmiş olur.Öbürü direk dansının yerde yapılanı.
HahahaAllah aşkına daha fazla mehir demeyin rüyamda uçan külçe altınları sayan gelinler ve hocalar göreceğim
Ben Nemrut Dağını istemeye karar verdim altın şart değil ya ben dağ istiyorumHahaha
Benim gozum bu sitede açıldı bekar arkadaslara amme hizmeti yapmayi gorev edindim
Ben Nemrut Dağını istemeye karar verdim altın şart değil ya ben dağ istiyorum
Hayır böyle kadınlar var birde maaş kartını alan adamlar.Hiç ortası yok mu?Ne alabiliyosan al. Dag, taş, cakil, kayinpederin cebindeki 50 kurusu bile iste
Hayır böyle kadınlar var birde maaş kartını alan adamlar.Hiç ortası yok mu?
En azından dürüstler.Ortadakiler market market indirim kovalıyor.
Nillevcim ben tam ortadaydim da yasananlari az cok biliyosun. Nabza gore serbet vermek lazimmis. Eger erkek tarafi altin singirdatmayi seviyosa isteyeceksin aksi halde evlilik meraklisi olarak goruluyorsunHayır böyle kadınlar var birde maaş kartını alan adamlar.Hiç ortası yok mu?
Bazen de istemesende oluyor.Belki isteyince karşıdaki özellikle yapmıyor.Belki de şans işidir.Nillevcim ben tam ortadaydim da yasananlari az cok biliyosun. Nabza gore serbet vermek lazimmis. Eger erkek tarafi altin singirdatmayi seviyosa isteyeceksin aksi halde evlilik meraklisi olarak goruluyorsun
Bidaha evlenecek olursam damat adayini tanitip, anket acacagim burda. Şans mi benle mi ilgili bilmiyorum ama sirtimin yere gelmeyecegine eminimBazen de istemesende oluyor.Belki isteyince karşıdaki özellikle yapmıyor.Belki de şans işidir.