- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Sitede bu tarz yardım konuları yasak değil mi?
Hahahahahaah pardon ya, başlığı görmedimElalemin çeyizindeki erkek donlarını, banyoda oralarına buralarına sürdüklerş lifleri buradan toplayacak halimiz yok herhaldeBu yüzden geyik başlığında açtım
Temiz kullanılmışsa teslim alabilirim, belki müstakbel kaynanam beğenirHahahahahaah pardon ya, başlığı görmedimÜzüldüm kız, don gönderecektim
Çeyizi tamamladıktan sonra duyuruyu nereden yapacaksın, her şey tamam gibisinden
İroni yapmış, ahhhh bunlar yok mu bunlaaarrrSitede bu tarz yardım konuları yasak değil mi?
Gelin evi programı devam ediyor mu? Oraya katılırsın olmadıBurada sizler için görüntülü çeyiz show yapacağım
Bozmasanıza beni don gönderecektimİroni yapmış, ahhhh bunlar yok mu bunlaaarrr
İroni yapmış, ahhhh bunlar yok mu bunlaaarrr
Aşko ben 6'lı çay bardağı göndersem? Bütçem ona yetiyor.
Gelin evi programı devam ediyor mu? Oraya katılırsın olmadı
Herkes donunu kendi alsın
Kocana da mı alcaz kız ona anası koysun çeyizineOlmaz. Ya kocam işe dışarıya don giymeden giderse? Daha geçen burada bir kadıncağız "kocam dışarıya donsuz çıkıyor" diye konu açtı. Ben o hallere mi düşeyim.
Kocana da mı alcaz kız ona anası koysun çeyizine
Muso kadar yok musun sen don, atlet al karsiliginda havuzlu siteden ev iste. Niye bizden istiyorsun kız. Size şehzade vercem de kolay mı öyle de.Biz erkek tarafına alacağız, erkek tarafı da bana. Kaynanam bana don, sütyen vs alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?