- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.371
- 798
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Gormeyen kalmasin notuyla ciplak fotonu cekip hastane girisine de asabilirlermis gene ucuz yirtmisinjxjxnxnjSadece kocamin sulalesi olsa iyi
Ben üniversite hastanesinde yari ozel dogum yaptim. Doktorum docentti ona ve ozel odaya para verdim yani.
Hastabakicilar, 2 saatte bir farkli gelen hemsireler, doktorum ve asistanlari herkes ciplak gördü beni. Bi Allahin kuluda bu kiz baygin gibi memesini ortelim demedi yaa
Normal mi dogurdun sen? Kiz ben epiduralle doğurdum cogzel bisey ne dogumda ne sonrasında bisey hissetmedim, dis yaptirmak daha zorBeni de doğurana kadar herkeşler gördü, umrumda değil, ölürüm heralde ben diyordum öyle bir sancı.
Pandacım çok geçmiş olsun, çok şükür zor günleri atlattın.
Ama bu ayrıntıları, henüz evlenmemiş biriyle niye paylaştın. Bak tüm koca hevesim şuan kaçtı. Tüm bohça mohça çeyiz hevesi uçtu gitti. Ne güzel bu gece koçişkomu hayal ederek uyuyacaktım.
Bu arada bir erkekten hoşlandığımda ilk dikkat ettiğim kız kardeşi ya da ablasu olup olmadığını kontrol etmektir. Varsa kaçıyorum shhshshs
Bir bakayım dedim, bunlar yok mu bunları banlar yok mu banlar diye okudum.İroni yapmış, ahhhh bunlar yok mu bunlaaarrr
Epidural vermediler mi sana? Benim vucudumun sol tarafi uyusmadi, sag tarafım uyusuktu, 5dk da bir suni sanci geldiginde ciglik atiyodum yaBeni de doğurana kadar herkeşler gördü, umrumda değil, ölürüm heralde ben diyordum öyle bir sancı.
Gormeyen kalmadi zaten bacim ahshahGormeyen kalmasin notuyla ciplak fotonu cekip hastane girisine de asabilirlermis gene ucuz yirtmisinjxjxnxnj
İlk doğum devlet hastanesindeydi, epidural yoktu orda. 18 saat sancı çektim. İkincide epidural oldu belki de tek artısı çabuk doğurmak oldu. 12 de sancı geldi, gece saat üç buçukta doğdu 2.çocuk. Acı eşiğim düşük pek işe yaramadı.Normal mi dogurdun sen? Kiz ben epiduralle doğurdum cogzel bisey ne dogumda ne sonrasında bisey hissetmedim, dis yaptirmak daha zor
Nasi ya, belden epidural ignesi yapildi, tek taraf mi uyuştu? Sezeryan mi normal mi senin?Epidural vermediler mi sana? Benim vucudumun sol tarafi uyusmadi, sag tarafım uyusuktu, 5dk da bir suni sanci geldiginde ciglik atiyodum ya
Gormeyen kalmadi zaten bacim ahshah
Oha 18 saat sanciİlk doğum devlet hastanesindeydi, epidural yoktu orda. 18 saat sancı çektim. İkincide epidural oldu belki de tek artısı çabuk doğurmak oldu. 12 de sancı geldi, gece saat üç buçukta doğdu 2.çocuk. Acı eşiğim düşük pek işe yaramadı.
DonlarınıCok sagol kuzucum
Hahah insan ciplakliga alisiyo begumcum. Hic garipsemiyodum valla
Benim gorumceler iyiydi. Eger gorumcen iyiyse 1-0 onde oluyosun
Olmayan kocanin neyini hayal ediyosun ki
Nasi ya, belden epidural ignesi yapildi, tek taraf mi uyuştu? Sezeryan mi normal mi senin?
Panik atak mı o?Oha 18 saat sancialkahtan benim kalpte sorun var, bana normla dogum yapalazsin dediler, elektrik sigortasi atiyo arada, kalp krizi geçiriyor gibi oluyorum manyak gecmeyen bi çarpıntı esliginde, anca hastanede diltazem igneyle duzeltebiliyolar, o yuzden bana ikinamazsin saatlerce dediler, cok sukur Allama yarabimme xvgxhxh
Ay bisey diycektim de neyse simdi +18e dondurmiyim konunu, kiz hayal ede ede don mu hyaal ediyosun bxjxjjxjDonlarını
Bunlardan miDonlarını
Ay bisey diycektim de neyse simdi +18e dondurmiyim konunu, kiz hayal ede ede don mu hyaal ediyosun bxjxjjxj
Normal dogumla basladik. Suyum geldi, acilmam olmadi. Suni sanci vermeye basladilar. Tabi once Katater taktilar. Igne yapilan yer var ya oraya alet koyuyolar. Surekli anestezi veriyolar suni sanciyi hissetmeyeyim diye. Vucudumun sol tarafi uyusmadi. 8 saat dayandim. Dr sezaryene alalim dedi. Ameliyathaneye gittik bidaha epidural verdiler. Baktim bunlar kesecek beni. Uyusmadim diye bagirmaya baslaidm ahsha en son prof cagirdilar. Oda bana soruyo nasil uyusmadin diye. Sonra entube edelim dediler. Ölcem sandimbirisi kollarimi bagliyo birisi boğazımı sıkıyor. Seytan cikartma ayini gibiydi
Burada "anlı şanlı gelin olup kocasının seher yıldızı donlarını ütüleme hayali kuran begüm var" diyeceksinnnn
Ayy panda mericin hikayeyi izledinmi.. gucci tangası 4 bin küsür dolar.. diyo ya gidiyosn o donla adam bi soyunuyo seher yıldızı don var üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?