- 16 Haziran 2011
- 14.649
- 60.146
- Konu Sahibi EloraViolet
Demek buradan koca bulunabileceğini düşündüler hala umut var
Ya aramızda buradan koca bulanlar varsa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek buradan koca bulunabileceğini düşündüler hala umut var
Ben aslında yoğumyemin ederim çeyrek deyince kokoreç sandım off off
O nasıl bir kurguydu öyleBunların hepsi bahane.
İnstagram hesaplarında taytlarıyla spor yapan hanım kızların, neredeyse %90'ı ; çektikleri spor videolarında : ellerinde gırgır olmadan yerleri gırgırlayabiliyor.
Evetgonderdimi
kıyamam şu an cevap verebilseydi çok sevinirdiYa aramızda buradan koca bulanlar varsa ?
Eşimin tek gözü mikrop kapmış,şişmiş,üç gündür gözünü krem sürüp,damla damlatıp kapatıyorum.Adam leopar taytı,gırgırı bırak önünü göremiyor.Bunların hepsi bahane.
İnstagram hesaplarında taytlarıyla spor yapan hanım kızların, neredeyse %90'ı ; çektikleri spor videolarında : ellerinde gırgır olmadan yerleri gırgırlayabiliyor.
biraz erken göndermiş
ahaha geçince dersin leopar taytla önünde gırgır yaptım neler kaçırdınEşimin tek gözü mikrop kapmış,şişmiş,üç gündür gözünü krem sürüp,damla damlatıp kapatıyorum.Adam leopar taytı,gırgırı bırak önünü göremiyor.
Gırgır aldım zaten.Sıra taytta.ahaha geçince dersin leopar taytla önünde gırgır yaptım neler kaçırdın
O nasıl bir kurguydu öyle
Fransa'da yasiyorum dur ben yarin bi kamuoyu yoklaması yapayim bosta koca bulursam haber ederim hxhxhchAcces nerde yaşıyorsun kız yurt dışındaysan bize birer pasaport aman koca ayarla
Eşimin tek gözü mikrop kapmış,şişmiş,üç gündür gözünü krem sürüp,damla damlatıp kapatıyorum.Adam leopar taytı,gırgırı bırak önünü göremiyor.
Keşke kurgu olsaydı. Yabancı yoga ve fitness eğitmenlerinin sayfalarında oldukça yaratıcı spor hareketleri mevcut.
Eskiden bizde de yaratıcı bir jimnastik programı vardı. Bilmeyenler için :
Acces nerde yaşıyorsun kız yurt dışındaysan bize birer pasaport aman koca ayarla
Gırgıri kim kaybetmiş de bunlar bulmus, her alanda gerimizdeler zorluklarla mücadele icerisindeyim.Access sizin oralarda gırgır da satılmaz.
dürüstlüğü sevdim, begüm için güzel fikir olurdu
Erken kaybettik yoksa sıra geliyordu yavaş yavaşdürüstlüğü sevdim, begüm için güzel fikir olurdu