Ceydanın Günlüğü

Aynen bende merak ediyorum :))

iPhone'den gönderildi.

Baktım da vücut yağ oranının %4-5 i yazıyor ama vücut kilosu değil. Vücudundaki yağın %4-5 i olacak umarım yanlış bilgi değildir :)

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kendine çok dikkat et :) 👶

iPhone'den gönderildi.

teşekkür ederim canım olursa benim diyet gruplarına ve topiğime elveda etmem gerekecek sizde dikkat edin, bol fit günler

Yeni fotoğraf ☺️☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabaaaaaaa
Sonunda bu sabah evimde uyandım. Ve artık karşınızda 68,5 kilo ve aşırı bronz bir Ceyda var ☺️☺️☺️☺️☺️ bir hafta bodrum tatilinde 800 gr almışım bu beni mutlu etti. Kaldığım yerden diyetime devam az sonra kahvaltı yapacağım 😚😚❤️❤️

Sabah kahvaltım:
Bi dilim kepek ekmeğine ev salçası sürdüm. Yanında çay ve domates.

Şimdi akşam yemeğim:
Iki kepçe domates çorbası, iki kaşık arpa şehriye pilavı, bir iki dilim karpuz ve yoğurt.

Günaydın kknın fit ve güzel kızları ☺️
Dün akşam pizza kraker ve probis yememe rağmen bu sabah kilom 68,2. Yani 300 gr gitmiş. Tatilden önceki kiloma 500 gr kaldı inşallah önümüzdeki günlerde onu da atarım.

Kilo vermem durdu canım ya

iPhone'den gönderildi.

Ama durur mu hiç sen zaten aşırı kilo vermedin ki bak hedefin 30 kilo vermek 60 lara inmek. Yaklaşık 4 kilo verdin bildiğim kadarıyla. Yani şu an duraksama yaşama ihtimalin düşük canım durmamıştır o sen devam et aynı şekilde iyi gidiyorsun

90.2 😄😄😄😄

iPhone'den gönderildi.

Yarım saat içinde
Bir kupa sıcak suya yarım limon sıkılıp içildi
Bir kupa sıcak suya yeşil çay ve rezene tohumu demlenip içildi
Bu bahsettiğim bitkiler poşet çay değil. Gidip aktardan aldım birer tutam koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…