Ceydanın Günlüğü

Tuçem sen kaç kilo verdin

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başladığımda 81 den fazlaydı ama doğru tartılıp başladığımda 80.2 ydi
Şimdi 76 canım ne zaman başladığını hatırlamıyorum ama biraz saldım iki haftadır

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..

Baktım 26 Mayıs'ta başlamışım çok az vermişim ya

tuce süper gidiyorsun bu ara yokum ben tabi kiloyu 56 ya sabitledim bakalım 54 dü hedefim

İnan bana çok kaçamak yaptım çok topiği bıraktım çok afedersiniz bir aydır ishalim son 3 gündür ölüyorum sandım bugün doktora gittim dönüş alacam ama çok kötüyüm 76 ya düştüm hiç bişe yiyemiyorum yediklerimi istifra ediyorum bol su içmek istiyorum ve sadece sağlığımın düzelmesini istiyorum şuan

geçmiş olsun canım yaaa bilirim o durumu :18: neyse sağlıklı bi şekilde verirsin canım benim topik bu gidişle sana emanet çünkü bebeiş düşünüyoruz

😄😄

iPhone'den gönderildi.

Bi yakınım 105 bedenden 85 e küçülttürdü ve 4 er kilo alınmış göğüslerden 😳😳 düşünsene kadın bir anda 8 kilo hafifledi bnmkiler kaç kilo 😅 merak ediyorum doğrusu

😄😄 bende merak ediyorum acaba benimkiler kaç

iPhone'den gönderildi.

geçmiş olsun canım yaaa bilirim o durumu :18: neyse sağlıklı bi şekilde verirsin canım benim topik bu gidişle sana emanet çünkü bebeiş düşünüyoruz

Aa bebek mi ☺️☺️ inşallah hayırlısıyla olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…