Ceydanın Günlüğü

1.5 ay canım. Sonra bıraktım bi dönem. 400 gr aldım tekrar başladım şimdi de işte yavaş yavaş devam ediyorum vermeye

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

spor falan yapıyomuydun peki canım bide hergün dikkat ettin mi bu sürede ? arada kaçamaklar yaptın mı .? çok sordum :26:

😘😘❤️❤️❤️👖👗👙

iPhone'den gönderildi.

spor falan yapıyomuydun peki canım bide hergün dikkat ettin mi bu sürede ? arada kaçamaklar yaptın mı .? çok sordum :26:

Canım düzenli sporum bi iki hafta falan oldu. Yürüyüş yaptım o iki hafta her gün bir saat. Zaten ilk sayfadan itibaren incelersen çok sıkı değil benim diyetim. Ama püf noktaları var. Mesela sadece iki ana öğün yemek. Son öğünümü erken yemek. Örneğin bugün 4 te yedim. Bu tip şeyler. Esmer ekmek tüketmek mesela. Cips yemedim ama çikolata yedim hala da yiyorum. Yani aslında yaptığım sağlıklı beslenme. Aşırı sıkı değil. Şöyle düşünüyorum; çok sıkı bir diyet yaparsam atıyorum 2 ayda 10 kilomu verdim diyelim. Sonra ne olacak. 2 ay ağzıma çikolata ekmek sürmeden kızartma asla sürmeden geçtikten sonra hayatım boyunca bunlara uyacaksam problem yok. Ama ben uyamam. Onun için kilo verirken normal yemeye dikkat ediyorum. Mesela kızartma da yiyorum ama az yiyorum. Çikolata yiyorum. Bir paket yiyeceğime bir parça yiyorum. Bu şekilde verdim kilolarımı ve devam ediyorum. Annemle temizlik yapıyoruz şu ara. Iki gün daha kaldı. Sonra yürüyüşlerime geri döneceğim canım

anladım canım teşekkür ederim

Lezzetliiiiiiii 🍅🍅🍅

89.2 😄😄😄🎉🎊🎆👙👗👖

iPhone'den gönderildi.

1 saat önce yarım muz

Şimdi de 10 tane kavrulmamış fındık ve iki şekerli siyah çay

Bende şimdi kendime karanfilli kahve yapacağım

iPhone'den gönderildi.

Afiyet olsun canım kahvenin her çeşidini çok severim.

Dışardan geliyorum ve erkek arkadaşım dedi ki " Ceyda sende göbek möbek kalmadı yeter yapma artık diyet "

Kıskandı herhalde paşam 🙊🙊 daha ne canım 60 kilo olacağım 7 kilo daha var ☺️

Kahve yapmadım onun yerine ufak parça Güllaç yiyorum

iPhone'den gönderildi.

Iyi geceler ceydoşum 😘😘❤️❤️

iPhone'den gönderildi.

İyi geceler tatlım sabah tartı resmi istiyorum 😚😚❤️❤️

Günaydın kızlar bugün kendimi çok şiş hissediyorum ya ne kadar kötü bir şey bu 😔😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…