Çevremdekilerin mesleğime burnunu sokması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen devlet memurluğun güzel yanı o. Kimse seni işin dışında çalıştıramaz ekstra iş isteyemez. Hakkını arayabilirsin özel sektörde bu biraz sıkıntı. Diyip ptt de başlıyor muşum Bende yorulmayı seviyorum. Antalya'da turizm okurken otelde çalışıyordum % 90 ı şikayet eder sevmez. Bense tam tersi keyif alırdım.

Oturup ciddi ciddi kpss çalışıyor olsanız anneniz neden polislik sınavına girmenizi istesin ki? "Kızın bir hedefi var, onun için çabalıyor" diye düşünür.
Siz de kpss çalıştığınız süreci kafa tatili olarak tanimlamissiniz zaten. Siz de çalışmadiginizin farkındasınız.

Ben de mezun olduğumda biraz tatil yapayım, kafamı bosaltayim diye düşünmüştüm ve yaptım da. Arkadaslarimla zaman gecirdim, kursa basladim, tatile gittim ama haziran ortası mezun olup ağustos sonu işe başlamıştım. Bu süre 2-2,5 aydı yani.
1 sene çok uzun bir süre.

Ya gerçekten ciddiye alarak kpss çalışmalısınız ya da kalkıp bir işe girmelisiniz artık. Boşta kaldığınız süre uzadıkça gözünüzde daha çok büyüyecek çalışmak. Bir yerden başlamanız lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…