• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralarda:KK19:, bi selam veren bi sohbet eden yok, bizim hanımlar gündüz harıl harıl ev düzenliyor akşama fotoları koyup havasını atıyor:KK59:, senle ben gariban gündüz işte akşam evde çalışıyoruz sabah fotolarına bakıyoruz:KK61:

• Beğen
Reactions: kba
kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralarda:KK19:, bi selam veren bi sohbet eden yok, bizim hanımlar gündüz harıl harıl ev düzenliyor akşama fotoları koyup havasını atıyor:KK59:, senle ben gariban gündüz işte akşam evde çalışıyoruz sabah fotolarına bakıyoruz:KK61:
SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)

SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)
bizim hamarat cetvelciler durmuyor valla maşallah, hoş ne kadar çok foto o kadar çok gaz veriyor:21: haftasonunu iple çekiyorum pazartesi banyo düzeni fotolarıyla gelicem inşallah

bizim hamarat cetvelciler durmuyor valla maşallah, hoş ne kadar çok foto o kadar çok gaz veriyor:21: haftasonunu iple çekiyorum pazartesi banyo düzeni fotolarıyla gelicem inşallah
haftasonu benden de çok iş çıkacak hehe:KK48:

BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
akrostiş süper :KK9:
vay vay vay döktürmüşsün arkadaşım:KK15::KK15::KK15: harika olmuş
Bana ilham veriyorsunuz:KK68::KK19::KK15:
Yaa evet buluşamıyoruz bundan sonra sabahları daha aktif rol alcam!:KK15:
Fazla hamarat çıktılar değil mi ya :KK70:
Ahaaa pazartesi Baronesss'den yeni fotoğraflar:cool: Dört gözle bekliyorum!
Ee yani haftasonu girmeyecek misin konuyaa:KK57::KK57:

valla züccaciyeciler plastikçiler bu haftasonu bayram edecek,metresini cetvelini kapan koşacak:KK55: bence, ya ülke kalkınmasında bile payımız var hanımlar:KK70:daha ne yapsın bu cetvelciler:rolleyes:
:KK70::KK70:Alın verin ekonomiye can verin:KK48:
Gaza gelmenizin kaynağını dikkatlice gizleyin hatunlar. Aman beyler başlamasın sonra "hep o cetvelciler adlı grup yüzünden! dış mihrakların işi bunlar!" diyeHoppa

Bana ilham veriyorsunuz:KK68::KK19::KK15:

Yaa evet buluşamıyoruz bundan sonra sabahları daha aktif rol alcam!:KK15:

Fazla hamarat çıktılar değil mi ya :KK70:
Ahaaa pazartesi Baronesss'den yeni fotoğraflar:cool: Dört gözle bekliyorum!
Ee yani haftasonu girmeyecek misin konuyaa:KK57::KK57:

haftasonu çok çalışıcam cetvelciliğin hakkını vermeye çalışıcam inşallah:KK28: ben haftasonları pek interneti kullanmıyorum ama bu aralar aklım hep topikte belki girebilirim, ama olmazsam bile bilinki topiğimiz için çalışıyor olacağım:21: ve pazartesi bomba gibi yeni fotolarla dönücem aranıza

• Beğen
Reactions: kba
haftasonu çok çalışıcam cetvelciliğin hakkını vermeye çalışıcam inşallah:KK28: ben haftasonları pek interneti kullanmıyorum ama bu aralar aklım hep topikte belki girebilirim, ama olmazsam bile bilinki topiğimiz için çalışıyor olacağım:21: ve pazartesi bomba gibi yeni fotolarla dönücem aranıza
Pazartesiye kadar kim bekleyecek Baronesssim çingenem yaaa koyyy gitsin yaptıkçaa:KK62::KK70:

Kızlar bime dörtlü saklama kabı gelmiş 11.90 dı .Düzen kararımı uygulamya koyabilmek için ilk adımı attım.Yavaştan alayım da gidince kurarım artık inşallah bir düzen.

Pazartesiye kadar kim bekleyecek Baronesssim çingenem yaaa koyyy gitsin yaptıkçaa:KK62::KK70:
çok tatlısın ya , merak ettin dimiiiiiiii:KK14: biraz daha heycan yapayım baronesssin banyo dolabı fotoları 13.04.2015 pazartesi günü saat 10:00 daaaaaaa:KK59:,:rolleyes: şaka şaka eklemeye çalışırım tabi

Back
X