• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Ya bu duvardaki küf lekesini nasıl cıkarabiliriz?
Benim bir odamın köşe duvarı cok fena küfleniyor bir tek yazları rahat edebiliyorum
Çamaşır suyuyla siliyordum ama perişan oluyorum tabi
Başka yöntem bilen varmı

Aspirini tek geçerim dış cepeden islandi icin bizim yatak odası nasıl küflenmisdi bundan 2 ay önce hatta geçen senede yağmurlarda olmuştu normal detarjan çamaşırsuyu pril hepsini demedim bi nevi gecirdi ama her yagmurda aynı nse 2 ay önce bi asprin fislattim sildim hala yağmur yagio ama artık küfde yok :KK48:

Ya bu duvardaki küf lekesini nasıl cıkarabiliriz?
Benim bir odamın köşe duvarı cok fena küfleniyor bir tek yazları rahat edebiliyorum
Çamaşır suyuyla siliyordum ama perişan oluyorum tabi
Başka yöntem bilen varmı
Ben önce güzelce bir boyayı kazarım:KK17: nerden geliyormuş küf nem bi bakarım. Sonra sıvarım alçıyla bir güzel. Sonra boya badana oh mis.:KK15:

bak bildiğim konudan sordun, eski evimde balkonumda olmuştu bauhaustan küf giderici diye spreyli bir ürün aldık sıkıyorsun siliyorsun o kadar
Aha bak akıl akıldan üstündür.o_O Bana kalsa koca ev boya badana:21:

canım ya browser falan ne? nece konuşuyorsun sen:KK70:
internet explorer, mozilla firefox, google chrome işte bunlar hep web browser:rolleyes:

BU ARADA HAFTAYA DA A101E GELİYORMUŞ SAKLAMA KAPLARI..BÜYÜK KÜÇÜK HURÇ DA GELİYORMUŞ
bende baktım canım, aklım fikrim hurçlar sepetler kaplar.........:confused:
Hurç muuu:KK37:
kızlar merhaba.
son 10 sayfa ne çok ilerlemiş.
ama çok güzel eklentiler koymuşsunuz.
hepsine bayıldım.

eski yatak odamda yüklük vardı.
yatak odasını değiştirince onu eşime kiler dolabı yaptırdım.
kendimde bir sabah işe gelmeden beyaza boyadım.
baharat,bakliyat,pasta malzemeleri,patates-soğan hepsi orda.

tüm yorganları vs. vakumlu hurçla tek yorgan sığaak yere sığdırıdım.
fazla kalabalıktan hiç hoşlanmam.
Ellerine sağlıkk:KK15: Ne de güzel olmuştur şimdi, fotoğrafını koysan da azcık baksak?:KK19::KK30:
Kalabalık ben de sevmiyorum:KK31:

Ben önce güzelce bir boyayı kazarım:KK17: nerden geliyormuş küf nem bi bakarım. Sonra sıvarım alçıyla bir güzel. Sonra boya badana oh mis.:KK15:

Aha bak akıl akıldan üstündür.o_O Bana kalsa koca ev boya badana:21:

internet explorer, mozilla firefox, google chrome işte bunlar hep web browser:rolleyes:

Hurç muuu:KK37:

Ellerine sağlıkk:KK15: Ne de güzel olmuştur şimdi, fotoğrafını koysan da azcık baksak?:KK19::KK30:
Kalabalık ben de sevmiyorum:KK31:
fırsat bulunca eve gidince eklerim canım.

evim güzel evimde evin düzenli hali konusunda giysi dolaplarımızın resimleri var.
bir kaç yıl oldu eklemiştim.

kızlar merhaba.
hepsine bayıldım.

BACIM SEN SAAT KAÇTA İŞE GİDİYON ÖYLE YA DOLABI BOYADIM DİYORSUN İŞE GİTMEDEN..YÜZÜMÜ YIKADIM DER GİBİ:rolleyes:

BACIM SEN SAAT KAÇTA İŞE GİDİYON ÖYLE YA DOLABI BOYADIM DİYORSUN İŞE GİTMEDEN..YÜZÜMÜ YIKADIM DER GİBİ:rolleyes:
anacım sabah işe gitme saatimden 3 saat önce kalkıyorum.
ama dolabı yarım saate sığdırmaya çalıştım.
eşim daha önce benim ısrarımla salondaki masa ve dolabı boyamıştı.
daha yapmak istemedi.
ben de hırsla kendim boyadım.
bir kat sabah,bir kat akşam boyadım bitti.:))

bak bildiğim konudan sordun, eski evimde balkonumda olmuştu bauhaustan küf giderici diye spreyli bir ürün aldık sıkıyorsun siliyorsun o kadar

Onu denim bide bari ya iğrenc nefrettttt küfler ıyyy

benimki de simferin öyleydi , temizliği bitirdi beni bir daha öyle birşey almam diyordum ama evi aldığımızda ankastre içindeydi malesef bu fırınımda da üstte var rezistans nasıl temizliyorsun canım varmı pratik çözümün

Canım ben amonyakla yumusatıyorum 1 gece önceden ertesi günüde amonyak ve bulasık deterjanıyla siliyorum

Aspirini tek geçerim dış cepeden islandi icin bizim yatak odası nasıl küflenmisdi bundan 2 ay önce hatta geçen senede yağmurlarda olmuştu normal detarjan çamaşırsuyu pril hepsini demedim bi nevi gecirdi ama her yagmurda aynı nse 2 ay önce bi asprin fislattim sildim hala yağmur yagio ama artık küfde yok :KK48:

Aaa aspirin hiç aklıma gelmezdi nasıl yapıyosun asprini suda eritipmi

Ayy her ay badanamı yapim kız :KK48:

evim güzel evimde evin düzenli hali konusunda giysi dolaplarımızın resimleri var.
Ben zaten beğenmişim seninkilerin çoğunu dagci:KK9:Maaşallah arkadaşım:KK19::KK15:
ahahhahaha:KK70:
daha yapmak istemedi.
Helaaal:KK52:

kızlar merhaba.
hepsine bayıldım.

yoooooooooo öyle anlatmakla olmaz cetvelciler foto bekler dağcım:KK37:

aaaaaaa bak topiğimiz reklamını yapayım azıcık:rolleyes:, işte bizim topiğimizin farkı ,aradan yıllar geçsede dağcının fotolarını görmek için sayfa sayfa gezinip nerede bu fotolar diye aramanıza gerek kalmıyacak açıcaksınız ilk sayfayı tıklayacaksınız dağcının fotoları linkine aaaaa fotolar karşınızda :KK73:

aaaaaaa bak topiğimiz reklamını yapayım azıcık:rolleyes:, işte bizim topiğimizin farkı ,aradan yıllar geçsede dağcının fotolarını görmek için sayfa sayfa gezinip nerede bu fotolar diye aramanıza gerek kalmıyacak açıcaksınız ilk sayfayı tıklayacaksınız dağcının fotoları linkine aaaaa fotolar karşınızda :KK73:
evet ya bayıldım fikrinize.:)))

Aaa aspirin hiç aklıma gelmezdi nasıl yapıyosun asprini suda eritipmi

Ayy her ay badanamı yapim kız :KK48:
Aspirin bir temizlik ürünü yavrum ihihi:-) aspirin.jpg
Badana kökten çözer ya sıva yaparsan nemi engelleyip:KK14: Bence öyle:KK14:

dolapları eklemiştim ama görmüşsün siliyorum.:)
Olmaz çabuk geri yükle bak bizim hatunlar görmemiş:KK43:

Topik reklamlarını illerin giriş panolarına falan yapıştırtcaksın bu gidişle Baronesss:KK70:

Aspirin bir temizlik ürünü yavrum ihihi:-)Eki Görüntüle 1488816
Badana kökten çözer ya sıva yaparsan nemi engelleyip:KK14: Bence öyle:KK14:

Valla onu ancak badana vakti gelince yapabilirim canm bide kiradayım valla kendi evim olsa neysede
Buda iyiymiş ya şu baronesin dediği spreyi kullanayım olmazsada bunu denim artk

daha yapmak istemedi.
maşallah sana ne diyeyim...nazar değmesin kuzuuu

Olmaz çabuk geri yükle bak bizim hatunlar görmemiş:KK43:

Topik reklamlarını illerin giriş panolarına falan yapıştırtcaksın bu gidişle Baronesss:KK70:
pek üşendim şimdi ama ekelyeyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hali-okumadan-gecmeyin-lutfen.610019/page-25
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hali-okumadan-gecmeyin-lutfen.610019/page-24
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hali-okumadan-gecmeyin-lutfen.610019/page-27
oldu mu şekerler.:)

aaaaaaaaa hatırladım valla:KK58: gördüm tabi hatta o yatak etrafı dolap fikrine bayılmıştım canım iznin olursa fotolarını düzenleyip buraya eklemek isterim

Back