• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Canım deterjanları ve tuvalet kağıtlarını karton bir kutuyu kaplasan da onlara koysan?:KK15: Benim eyve altındaki dolapta mesela deterjanların içinde durduğu kutu normal kartondan kutu, taşınırken kullanmıştım. Sonra raf örtüsüyle kapladım o şekilde kullanıyorum.:KK19:İlaç kutun da çok güzelmiş:KK68:
evet dediğin gibi yapıp daha güzel görünmesini sağlayabilirim off dolaplar küçük olmasııınn sinir bozucu :mad::mad:

Ayakkabi dolabim ayakkabıları anca aldığı için ev terliklerini böyle sepete koyuyorum
1428609006013-206143549.jpg

Canım deterjanları ve tuvalet kağıtlarını karton bir kutuyu kaplasan da onlara koysan?:KK15: Benim eyve altındaki dolapta mesela deterjanların içinde durduğu kutu normal kartondan kutu, taşınırken kullanmıştım. Sonra raf örtüsüyle kapladım o şekilde kullanıyorum.:KK19:İlaç kutun da çok güzelmiş:KK68:

Rabbim sana daha güzellerini versin mavili38im:KK19::KK15:

Koçtaştan ama çeşit çeşit oluyorlar bendimahi, inceciklerden değil benim bunlara kullandıklarım:KK39:
okişş bebem thanks :))

yaaa ama kızlar benim mesajımı hiç görmediniz mi...cetvelciler hatunlar fırınımdan çoook memnunum diyen fıstıklar midi fırın tavsiyesi lazım bana heyyyyooooo :KK25:

Ellerine sağlık canım:KK9::KK9:Örtü örtü dedim diye, "al sana örtülü" der gibi yapmışsın mavili38:KK70:
Arkadaşlar bu ne yahu uzandığım yerden kaldırtıp iş yaptırtacaksınız ha:KK12: Bu saatte bu ne şevk:KK11::KK53:
Ya gerçekten beğendin mi ben çok tedirgin oldum düzenli hatunlarin yanında kaç gündür ekleyim mi eklemeyim mi diye kendimi yedim
bide bu konuşmanın arasına figür ekliyor sun ya hala çözemedim nerde bu oğlusların çok seviyor mama yediriyoruz onlara

Ya gerçekten beğendin mi ben çok tedirgin oldum düzenli hatunlarin yanında kaç gündür ekleyim mi eklemeyim mi diye kendimi yedim
bide bu konuşmanın arasına figür ekliyor sun ya hala çözemedim nerde bu oğlusların çok seviyor mama yediriyoruz onlara
Beğendim tabii niye beğenmeyeyim :KK15:Örtülerin çok güzel deterjan kutuların çok güzel:KK54: Tedirgin olacak ne var yaavrum burda biz bizeyiz:KK19:
Bu yazı yazdığımız yerin üstünde B I U yla başlayan sırada gülümseyen yüz var ya, ona tıklayınca aşağı kısımda tüm seçenekler çıkıyor oradan istediğinin üstüne tıklarsan imlecin yanıp söndüğü yere yapışıveriyorlar:KK15:Oğluşlarını yeriz:KK68::KK8:

Ay canım bn hiç resim koymayaydm ozaman valla bnden düzenli oldun kesin ben şahsen çok beğendim :KK9:

Beğendim tabii niye beğenmeyeyim :KK15:Örtülerin çok güzel deterjan kutuların çok güzel:KK54: Tedirgin olacak ne var yaavrum burda biz bizeyiz:KK19:
Bu yazı yazdığımız yerin üstünde B I U yla başlayan sırada gülümseyen yüz var ya, ona tıklayınca aşağı kısımda tüm seçenekler çıkıyor oradan istediğinin üstüne tıklarsan imlecin yanıp söndüğü yere yapışıveriyorlar:KK15:Oğluşlarını yeriz:KK68::KK8:
Teşekkürler canım ya inşallah bu düzeni korurum :KK19:evet oldu :KK52:teşekkürler

Eki Görüntüle 1488072 Eki Görüntüle 1488071 Bunlarda erzak dolabım bura pek içime sinmedi ne yapmalıyım öneri istiyorum
Aaay ikinci fotoğrafı görmemişim:KK64: e her şeyin sepette ya da kavanozda zaten senin:21::KK15:

Benimki de mesela çok karışık görünüyor:63:.Ya kızlar galiba ilk baştan her şeyi alırken ona göre almamız lazım.o_O Tüm kavanozları sepetleri yada mesela aynı renk. Mutfak için belli renk mesela. Benimki kırmızı ağırlıklı ama her şeyim de kırmızı değil mesela:KK43: Aynı tip kavanozlar aynı tip sepetler olsa göze daha hoş görünüyor tabi ama ona bütçe ayırmak mesele:KK14:

Back