• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Kızlar bime dörtlü saklama kabı gelmiş 11.90 dı .Düzen kararımı uygulamya koyabilmek için ilk adımı attım.Yavaştan alayım da gidince kurarım artık inşallah bir düzen.
Güzel günlerde kullan geztapoo :KK68: Yerine yerleştirince bizim için şipşak bir fotoğraf da çekiverirsin diiğ mi canım:KK15:

Tabi şu resim koymayıda bir ögrensem.Telefondan pc ye bazı resimleri aktardım baska bir topiğe atcaktım bitürlü beceremedim yuh bana .
Ben istediğim fotoğrafları masaüstüne kaydediyorum, web browser'i ekranın yarısı kadar küçültüp mesaj yazdığım yere sürüklüyorum sadece fotoğrafları tek tek tutup:KK45:Nerden yükleniyor başka bilmiyorum :KK70:
sen böyle beklerken baronesss senin fotoda görüp kafaya koyduğu yapışkanlı askıyı bulmak için geziyor olacak:KK55:
Direk koçtaş arkadaşş:KK30:
Yok canım benimki elmalı değil inox modelini aldım ben

Rezistansları dısardamı derken ne demek istedin anlamadımo_O
Hani fırını ısıtan demirleri oluyor ya içinde onu söylüyor.:KK15:
canım ya kaparsın olayı merak etme bende 8 yıldır üyeyim ama 1 haftadır bu kadar aktif yazıyorum şu dört günde neler öğrendim neler
:KK71:Aynen:KK5:

Ya bu duvardaki küf lekesini nasıl cıkarabiliriz?
Benim bir odamın köşe duvarı cok fena küfleniyor bir tek yazları rahat edebiliyorum
Çamaşır suyuyla siliyordum ama perişan oluyorum tabi
Başka yöntem bilen varmı

BU ARADA HAFTAYA DA A101E GELİYORMUŞ SAKLAMA KAPLARI..BÜYÜK KÜÇÜK HURÇ DA GELİYORMUŞ

Ben istediğim fotoğrafları masaüstüne kaydediyorum, web browser'i ekranın yarısı kadar küçültüp mesaj yazdığım yere sürüklüyorum sadece fotoğrafları tek tek tutup:KK45:Nerden yükleniyor başka bilmiyorum :KK70:

Direk koçtaş arkadaşş:KK30:

Hani fırını ısıtan demirleri oluyor ya içinde onu söylüyor.:KK15:

:KK71:Aynen:KK5:
canım ya browser falan ne? nece konuşuyorsun sen:KK70:

Ya bu duvardaki küf lekesini nasıl cıkarabiliriz?
Benim bir odamın köşe duvarı cok fena küfleniyor bir tek yazları rahat edebiliyorum
Çamaşır suyuyla siliyordum ama perişan oluyorum tabi
Başka yöntem bilen varmı
bak bildiğim konudan sordun, eski evimde balkonumda olmuştu bauhaustan küf giderici diye spreyli bir ürün aldık sıkıyorsun siliyorsun o kadar

kızlar merhaba.
son 10 sayfa ne çok ilerlemiş.
ama çok güzel eklentiler koymuşsunuz.
hepsine bayıldım.

eski yatak odamda yüklük vardı.
yatak odasını değiştirince onu eşime kiler dolabı yaptırdım.
kendimde bir sabah işe gelmeden beyaza boyadım.
baharat,bakliyat,pasta malzemeleri,patates-soğan hepsi orda.

tüm yorganları vs. vakumlu hurçla tek yorgan sığaak yere sığdırıdım.
fazla kalabalıktan hiç hoşlanmam.

Back