• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

ya gercekten duzenli hatunlar resimleri felan gorunce iyce gaza geliyorum suan oyle yorgunumkii anlatamam:KK43: ama resimleri gorunce gaza geldim biraksalar kalkip sabaha kadar is yapicam :KK70::KK70:o kadar yani :paslinda bugun iyi baslangiclar yaptim esimin elbiselerini bosalttim sectim ama dizemedim cunku oglum sagolsun ben dizdim o bosaltti girdi dolaba kendi oturdu:KK70::KK70::KK70: en son pes ettim biraktim ama yarin buyuk gun insallah:KK14:

Vasiyete bak.....:KK70:

Kız bende var oçekince cırt diye giden metreden ama benimki mezura gibi eşimin hediyesi cetvelciymißimde haberim yokmuş benliğimi buldum..:rolleyes:
He he he, :KK48: şaka maka cidden, o çekilen metreden, karton, kağıt ve plastik-dokuma mezura, 30 ve 50 cm lik cetvellerim bile var benim. :KK66:

ya gercekten duzenli hatunlar resimleri felan gorunce iyce gaza geliyorum suan oyle yorgunumkii anlatamam:KK43: ama resimleri gorunce gaza geldim biraksalar kalkip sabaha kadar is yapicam :KK70::KK70:o kadar yani :paslinda bugun iyi baslangiclar yaptim esimin elbiselerini bosalttim sectim ama dizemedim cunku oglum sagolsun ben dizdim o bosaltti girdi dolaba kendi oturdu:KK70::KK70::KK70: en son pes ettim biraktim ama yarin buyuk gun insallah:KK14:

Sanki benim oğlumu anlattın ya elimde bşey katladigimi görsün hemen cekistrir yanıma koyuym katlayim hemen yere atar dolap duzenleyeyim bozar içine girer benle birlikde makine bosaltir böyle böyle gidiyor bnde bazen pes edip brakiorum :)

Çamaşırlar asıldı bi makine daha calistirildi mutfak toplandı oğlumda kalkınca yatakları toparlicam sonra bi arkdsa gidip gelcem öğleden sonra evi silip süpürm diyorum Ohhh mis gibi inş lafta kalmam :KK73:

Yavrum senin yapacağın kronometreyi çalıştırmak, çeyizlik yatak örtünü katlayıp hurcuna yerleştirmek ve yerine koymak. HoppaBak bakalım kaç dakikanı alıyor, taşş çatlasın 10dk sürecek. Değer mi kendine ettiğin 5 gündür aklî eziyete?:KK20: Değmezz:KK15::KK31:
sabah uyanıp ilk iş yatak örtüsünü kaldırdım canım:KK31:dediğin gibi 10 dk sürdü ama gel bunu üşengeç bünyeme anlat işte, Allahtan burası var artık totoyu kaldırmama etkisi çok:21:

Eki Görüntüle 1487739 Eki Görüntüle 1487741 Eki Görüntüle 1487739

Merhabalar duzenli hatunlar Allah sizden razi olsun yaa benimde cam zeminli ocagim var ve gecen bir kaza gecirdik corbanin sosu icin yag kizdirmistim oglum uzun bir sopasi olan oyuncagiyla tavaya vurdu cok sukur ani bir refleksle tavayi arkaya ittim ve yag oldugu gibi kizgin ocagin icine ve benim elime dokuldu cok sukur ogluma bisey olmadi gerisi umrumda degildi ama gidip gelip siyahlasmis ocagi gordukcede sinir oluyordum sizden aldigim tavsiyelerle bugun sokup temizledim daha once icini sokmek aklima gelmemisti
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş, ocakla ilgili konuyu da ben açmıştım orada da çok güzel paylaşımlar oldu işe yaramış olmasına çok sevindim yeni gibi olmuş valla, canım rica etsem burada paylaştığın bu yazıyı ocak temizliğiyle ilgili olan topikte de paylaşabilirsen çok sevinirim orayı okuyan arkadaşlara da faydamız olsun:KK15:

cetvelciler canlarım herkese günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnlar:KK36:
akşamları pek takip edemiyorum ben ama çok şey kaçırıyorum anlaşılan, ne kadar çok şey paylaşılmış harikasınız :KK15::KK15::KK15:sabah ilk iş hepsini okudum ve fotolarınızı ilk sayfaya link olarak ekledim

Bütün pasta malź kapaklı büyük kapta duruyo hep .Hop masaya alıyorum başka bişey aramıyorum .
Geçmiß olsumn mirjam Azda olsa biraz sadaka verirdim ben hemen .aayyy çok korkunç ..:KK19:

benim düzenli tertipli cetvelci canlarım ecza kutusu fotolarınızı burada birleştiriyorum , tek linkte toplıcam :KK15:

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 536
  • 2015-04-09 21.02.01.jpg
    2015-04-09 21.02.01.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 553
  • 20150409_193103.jpg
    20150409_193103.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 553
Cünaydın hamarat hanımlar ballı lokumlaar:KK68:
Evim ne hâle gelmiş nasıl da düzenli deyip tanıyamayanlaaar:KK57:
Tırnaklar manikürlü evleri temiz oturanlaaar:KK37:
Vazolara çiçek doldurup evi mis kokutanlaaar:KK16:
Ecelim gelse biri gidip evimi toplasın diye vasiyet yazanlaaar:KK76:
Lüle saçlarının tellerini yerden tek tek toplayanlaar:KK23:
Cemre yere düşmeden temizliğe başlayanlaar:21:
İğneden ipliğe evde her şeyin yerini şıp diye bulanlaaro_O
Leyla gibi baş döndürüp kendi kıymetini kendi saptayanlaaar:KK11:
Erkeklerine iş verip biraz da onlara yaptıranlaar:KK4:
Rica minnetle değil öpücükle kandıranlaar:KK15::KK60:

Naber?:KK70::KK70::KK70:

BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)