- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
sagol canim Allah razi olsunGeçmiş olsun canım ya allahım korumuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim Allah razi olsunGeçmiş olsun canım ya allahım korumuş.
He he he, şaka maka cidden, o çekilen metreden, karton, kağıt ve plastik-dokuma mezura, 30 ve 50 cm lik cetvellerim bile var benim.Vasiyete bak.....
Kız bende var oçekince cırt diye giden metreden ama benimki mezura gibi eşimin hediyesi cetvelciymißimde haberim yokmuş benliğimi buldum..
ya gercekten duzenli hatunlar resimleri felan gorunce iyce gaza geliyorum suan oyle yorgunumkii anlatamam ama resimleri gorunce gaza geldim biraksalar kalkip sabaha kadar is yapicam o kadar yani aslinda bugun iyi baslangiclar yaptim esimin elbiselerini bosalttim sectim ama dizemedim cunku oglum sagolsun ben dizdim o bosaltti girdi dolaba kendi oturdu en son pes ettim biraktim ama yarin buyuk gun insallah
prensesim görse hello kitty i deli olurdu heralde :) çok şirin bir köşe bayıldım
akşam aynısınıda ben yaptım sıkıldım çekmecede dağınık dağınıkBu arada ben kabartma tozu puding gibi şeyleri şöyle bir sepette saklıyorum yoksa cok dagılıyor.
Siz nasıl saklıyorsunuz?
sabah uyanıp ilk iş yatak örtüsünü kaldırdım canımdediğin gibi 10 dk sürdü ama gel bunu üşengeç bünyeme anlat işte, Allahtan burası var artık totoyu kaldırmama etkisi çokYavrum senin yapacağın kronometreyi çalıştırmak, çeyizlik yatak örtünü katlayıp hurcuna yerleştirmek ve yerine koymak. Bak bakalım kaç dakikanı alıyor, taşş çatlasın 10dk sürecek. Değer mi kendine ettiğin 5 gündür aklî eziyete? Değmezz
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş, ocakla ilgili konuyu da ben açmıştım orada da çok güzel paylaşımlar oldu işe yaramış olmasına çok sevindim yeni gibi olmuş valla, canım rica etsem burada paylaştığın bu yazıyı ocak temizliğiyle ilgili olan topikte de paylaşabilirsen çok sevinirim orayı okuyan arkadaşlara da faydamız olsunEki Görüntüle 1487739 Eki Görüntüle 1487741 Eki Görüntüle 1487739
Merhabalar duzenli hatunlar Allah sizden razi olsun yaa benimde cam zeminli ocagim var ve gecen bir kaza gecirdik corbanin sosu icin yag kizdirmistim oglum uzun bir sopasi olan oyuncagiyla tavaya vurdu cok sukur ani bir refleksle tavayi arkaya ittim ve yag oldugu gibi kizgin ocagin icine ve benim elime dokuldu cok sukur ogluma bisey olmadi gerisi umrumda degildi ama gidip gelip siyahlasmis ocagi gordukcede sinir oluyordum sizden aldigim tavsiyelerle bugun sokup temizledim daha once icini sokmek aklima gelmemisti
BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)Cünaydın hamarat hanımlar ballı lokumlaar
Evim ne hâle gelmiş nasıl da düzenli deyip tanıyamayanlaaar
Tırnaklar manikürlü evleri temiz oturanlaaar
Vazolara çiçek doldurup evi mis kokutanlaaar
Ecelim gelse biri gidip evimi toplasın diye vasiyet yazanlaaar
Lüle saçlarının tellerini yerden tek tek toplayanlaar
Cemre yere düşmeden temizliğe başlayanlaar
İğneden ipliğe evde her şeyin yerini şıp diye bulanlaar
Leyla gibi baş döndürüp kendi kıymetini kendi saptayanlaaar
Erkeklerine iş verip biraz da onlara yaptıranlaar
Rica minnetle değil öpücükle kandıranlaar
Naber?
vay vay vay döktürmüşsün arkadaşım harika olmuşCünaydın hamarat hanımlar ballı lokumlaar
Evim ne hâle gelmiş nasıl da düzenli deyip tanıyamayanlaaar
Tırnaklar manikürlü evleri temiz oturanlaaar
Vazolara çiçek doldurup evi mis kokutanlaaar
Ecelim gelse biri gidip evimi toplasın diye vasiyet yazanlaaar
Lüle saçlarının tellerini yerden tek tek toplayanlaar
Cemre yere düşmeden temizliğe başlayanlaar
İğneden ipliğe evde her şeyin yerini şıp diye bulanlaar
Leyla gibi baş döndürüp kendi kıymetini kendi saptayanlaaar
Erkeklerine iş verip biraz da onlara yaptıranlaar
Rica minnetle değil öpücükle kandıranlaar
Naber?