• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralarda:KK19:, bi selam veren bi sohbet eden yok, bizim hanımlar gündüz harıl harıl ev düzenliyor akşama fotoları koyup havasını atıyor:KK59:, senle ben gariban gündüz işte akşam evde çalışıyoruz sabah fotolarına bakıyoruz:KK61:

• Beğen
Reactions: kba
kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralarda:KK19:, bi selam veren bi sohbet eden yok, bizim hanımlar gündüz harıl harıl ev düzenliyor akşama fotoları koyup havasını atıyor:KK59:, senle ben gariban gündüz işte akşam evde çalışıyoruz sabah fotolarına bakıyoruz:KK61:
SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)

BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
akrostiş süper :KK9:
vay vay vay döktürmüşsün arkadaşım:KK15::KK15::KK15: harika olmuş
Bana ilham veriyorsunuz:KK68::KK19::KK15:
Yaa evet buluşamıyoruz bundan sonra sabahları daha aktif rol alcam!:KK15:
SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)
bizim hamarat cetvelciler durmuyor valla maşallah, hoş ne kadar çok foto o kadar çok gaz veriyor:21: haftasonunu iple çekiyorum pazartesi banyo düzeni fotolarıyla gelicem inşallah
Fazla hamarat çıktılar değil mi ya :KK70:
Ahaaa pazartesi Baronesss'den yeni fotoğraflar:cool: Dört gözle bekliyorum!
Ee yani haftasonu girmeyecek misin konuyaa:KK57::KK57:

valla züccaciyeciler plastikçiler bu haftasonu bayram edecek,metresini cetvelini kapan koşacak:KK55: bence, ya ülke kalkınmasında bile payımız var hanımlar:KK70:daha ne yapsın bu cetvelciler:rolleyes:
:KK70::KK70:Alın verin ekonomiye can verin:KK48:
Gaza gelmenizin kaynağını dikkatlice gizleyin hatunlar. Aman beyler başlamasın sonra "hep o cetvelciler adlı grup yüzünden! dış mihrakların işi bunlar!" diyeHoppa

Bana ilham veriyorsunuz:KK68::KK19::KK15:

Yaa evet buluşamıyoruz bundan sonra sabahları daha aktif rol alcam!:KK15:

Fazla hamarat çıktılar değil mi ya :KK70:
Ahaaa pazartesi Baronesss'den yeni fotoğraflar:cool: Dört gözle bekliyorum!
Ee yani haftasonu girmeyecek misin konuyaa:KK57::KK57:

haftasonu çok çalışıcam cetvelciliğin hakkını vermeye çalışıcam inşallah:KK28: ben haftasonları pek interneti kullanmıyorum ama bu aralar aklım hep topikte belki girebilirim, ama olmazsam bile bilinki topiğimiz için çalışıyor olacağım:21: ve pazartesi bomba gibi yeni fotolarla dönücem aranıza

• Beğen
Reactions: kba
haftasonu çok çalışıcam cetvelciliğin hakkını vermeye çalışıcam inşallah:KK28: ben haftasonları pek interneti kullanmıyorum ama bu aralar aklım hep topikte belki girebilirim, ama olmazsam bile bilinki topiğimiz için çalışıyor olacağım:21: ve pazartesi bomba gibi yeni fotolarla dönücem aranıza
Pazartesiye kadar kim bekleyecek Baronesssim çingenem yaaa koyyy gitsin yaptıkçaa:KK62::KK70:

Kızlar bime dörtlü saklama kabı gelmiş 11.90 dı .Düzen kararımı uygulamya koyabilmek için ilk adımı attım.Yavaştan alayım da gidince kurarım artık inşallah bir düzen.

Back