- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
AMA VARYA UĞRAŞSAM DENK GELMEZDİ :)BENDE ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM..evet canım eşin gaza gelmişken alabildiğin kadar çok aldır, ben de birkaç seferde 5er 6 şar falan aldım yoksa topluca olsa o kadar parayı plastiğe hayatta vermez
heyoooooooTeşekkürler kizlar
foto sozum olsun mutlaka eklerim
HARİKASIN YA.. ÇOK İYİ FİKİRBulaşık deterjanı tabletlerinizi nereye sokuşturacağınızı bilemiyor musunuz?Kutusunun kenarını koparıp oradan kaçak göçek mi alıyorsunuz? Bitse de şu kutuyu atıversem mi diyorsunuz?
Tüm dertlerinize son;
Bulaşık Deterjan Tableti Kavanozu
Mutfağımın baş köşesine oturan kavanozun kullanımı kolay olduğu gibi, eve ufak bir de espri katıyor
Yatırım tavsiyesi değildir.
HARİKASIN YA.. ÇOK İYİ FİKİR
süpersin reklam gibi olmuş vallaBulaşık deterjanı tabletlerinizi nereye sokuşturacağınızı bilemiyor musunuz?Kutusunun kenarını koparıp oradan kaçak göçek mi alıyorsunuz? Bitse de şu kutuyu atıversem mi diyorsunuz?
Tüm dertlerinize son;
Mutfağımın baş köşesine oturan kavanozun kullanımı kolay olduğu gibi, eve ufak bir de espri katıyor
Oh oh ne guzel :)Çatlak iki oldu, çaak
Benim metal kutum var bulasik mak. Seklimdr bayiliyorm ona. Camasir deterjani icinde var.Bulaşık deterjanı tabletlerinizi nereye sokuşturacağınızı bilemiyor musunuz?Kutusunun kenarını koparıp oradan kaçak göçek mi alıyorsunuz? Bitse de şu kutuyu atıversem mi diyorsunuz?
Tüm dertlerinize son;
canım bez konusuna yanıt vereyim sarı bez düşmanı olarakOh oh ne guzel :)
Benim metal kutum var bulasik mak. Seklimdr bayiliyorm ona. Camasir deterjani icinde var.
Bu ara sana bi kac sorum var yakalamisken hemen sorayim gbencim.
1 banyodaki kuslu kavanozlarina bayildim nerden ?
2 mutfak evyenin alt kapagindaki rafi vidaladin mi oraya benim banyoda var o raftan ama vakumlu kapata duser gibime geldi bide su mutfak icin sari bez kojusunda hala aydinlatilmadim bennnn
ayyyyyyyyyyyy bu ne tatlış bişey, çamaşır için olanı görmüştüm de bulaşık olanı görmemiştim bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHemen fotoyuda yapistirayim dedim:)
linke bunuda ekledim bu şirinliği herkes görsünHemen fotoyuda yapistirayim dedim:)
Benim metal kutum var bulasik mak. Seklimdr bayiliyorm ona. Camasir deterjani icinde var.
Bu ara sana bi kac sorum var yakalamisken hemen sorayim gbencim.
1 banyodaki kuslu kavanozlarina bayildim nerden ?
2 mutfak evyenin alt kapagindaki rafi vidaladin mi oraya benim banyoda var o raftan ama vakumlu kapata duser gibime geldi bide su mutfak icin sari bez kojusunda hala aydinlatilmadim bennnn
Hemen fotoyuda yapistirayim dedim:)
Ohaa düşmanı mıyıııızcanım bez konusuna yanıt vereyim sarı bez düşmanı olarakkötü değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim sevmeme nedenim azıcık ıslak kalsın hemen kötü koku yapıyo bir de çok çabuk yıpranıyo (bide ablam mutfak dolaplarını çiziyor demişti denemedim onu), mikrofiberler o yönde daha iyi, ama sende olmuyordur belki böyle sıkıntılar, memnunsan sorun yok canım
yaşasınnnn mikrofiberlerOhaa düşmanı mıyıııızO kadar mı
Tamaaam
Mrb bayanlar bende duzen hastasi biri olarak bi kac gundur takip ediyodumm sizleri . Duuzenliyimdir ama en bastan.bi el atip ugrasiyorum yine daha sonra fotograflarla gelicem :) simdi bi kac sorum var benim dolap skintim var biraz yastikti yorgan battaniye fazlasiyla ver ceyizde her ne kadar almak istemesemde ceyizde geldiler benimle simdi bu kadife battaniyele var hani onlari vakumlu poseflere koymayi dusunuyorum doert tane var acaba kirisir mi yani daha sonradan kotu durur mu kullanmak istedigim zaman kotu bi goruntude olurlar mi . Bide bikir misiniz orlon iplik iste iki tane yastigimin icinde bundan var yani elyaf degilde orlon acaba bunuda vakumlu posette saklayabilir miyim cvp verirsenin sevinirim :)
canım ya bu tel raf olayını eviye altına yapmayı ben de çok istiyorum ama çöp kovam orada benim hani şu dolap kapağını açınca otomatik açılandan olmuyo oraya ama eğil doğrul oradan bişeyler al sinir oluyorumKuşlu kavanozları züccaciyeden aldım yavrum, indirim kısmından. Çünkü bunların bu beyaz desenleri falan silinmiş bazı yerlerde. Bakınca belli değil
Şimdi o demir görünümlü askılar yapışkanlı askı fotoğraf ekleyim. Vakumlu hiç kullanışlı olmuyor hele o dolapta tutmaz hiç sanmam
Sarı bezin dokusunu sevmiyorum ben, Baronesss le mikrofiberlere övgü dizerken sarı bezi fazla ezmişizyoksa sarı bezin bize bir kötülüğü dokunduğundan değil
Negzel iştee, çöp kovan ortada değil ama yakınındacanım ya bu tel raf olayını eviye altına yapmayı ben de çok istiyorum ama çöp kovam orada benim hani şu dolap kapağını açınca otomatik açılandan olmuyo oraya ama eğil doğrul oradan bişeyler al sinir oluyorum
battaniyeler için hemen edineyim o zaman kaç zamandır aklımdaydı .orlana bişey olmaz doğru yani demek istediğim orlon elyafa göre daha kalın hacimli agır bişi acaba vakumlanır mıElifAhsen02 Arkadaşım kadife battaniye vakumladım ben no problem Orlona da bir şey olacağını sanmıyorum bence bir dene, iki gün sonra aç eğer hoşuna gitmezse tekrar vakumlamazsın
Fotoğrafları binyüz gözle bekliyoruz
Vakumla gitsinbattaniyeler için hemen edineyim o zaman kaç zamandır aklımdaydı .orlana bişey olmaz doğru yani demek istediğim orlon elyafa göre daha kalın hacimli agır bişi acaba vakumlanır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?