Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

evet canım eşin gaza gelmişken alabildiğin kadar çok aldır, ben de birkaç seferde 5er 6 şar falan aldım yoksa topluca olsa o kadar parayı plastiğe hayatta vermez
AMA VARYA UĞRAŞSAM DENK GELMEZDİ :)BENDE ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM..

Bulaşık deterjanı tabletlerinizi nereye sokuşturacağınızı bilemiyor musunuz? Kutusunun kenarını koparıp oradan kaçak göçek mi alıyorsunuz? Bitse de şu kutuyu atıversem mi diyorsunuz?
Tüm dertlerinize son;
Bulaşık Deterjan Tableti Kavanozu
Mutfağımın baş köşesine oturan kavanozun kullanımı kolay olduğu gibi, eve ufak bir de espri katıyor
Yatırım tavsiyesi değildir.

Eklentiler

• 51.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 580
  • 52.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 564
HARİKASIN YA.. ÇOK İYİ FİKİR

süpersin reklam gibi olmuş valla hemen linkini ekliyorum
gbenin Bulaşık Deterjan Tableti Kavanozu
canım senin tost topiğini mutfakta yaratıcı çözümler falan diye açsaydın keşke hepsini eklerdin

Çatlak iki oldu, çaak
Oh oh ne guzel :)

Benim metal kutum var bulasik mak. Seklimdr bayiliyorm ona. Camasir deterjani icinde var.
Bu ara sana bi kac sorum var yakalamisken hemen sorayim gbencim.
1 banyodaki kuslu kavanozlarina bayildim nerden ?
2 mutfak evyenin alt kapagindaki rafi vidaladin mi oraya benim banyoda var o raftan ama vakumlu kapata duser gibime geldi bide su mutfak icin sari bez kojusunda hala aydinlatilmadim bennnn

canım bez konusuna yanıt vereyim sarı bez düşmanı olarak kötü değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim sevmeme nedenim azıcık ıslak kalsın hemen kötü koku yapıyo bir de çok çabuk yıpranıyo (bide ablam mutfak dolaplarını çiziyor demişti denemedim onu), mikrofiberler o yönde daha iyi, ama sende olmuyordur belki böyle sıkıntılar, memnunsan sorun yok canım

Kuşlu kavanozları züccaciyeden aldım yavrum, indirim kısmından. Çünkü bunların bu beyaz desenleri falan silinmiş bazı yerlerde. Bakınca belli değil
Şimdi o demir görünümlü askılar yapışkanlı askı fotoğraf ekleyim. Vakumlu hiç kullanışlı olmuyor hele o dolapta tutmaz hiç sanmam
Sarı bezin dokusunu sevmiyorum ben, Baronesss le mikrofiberlere övgü dizerken sarı bezi fazla ezmişiz yoksa sarı bezin bize bir kötülüğü dokunduğundan değil

Hemen fotoyuda yapistirayim dedim:)

Eklentiler

• 22.jpg
    161,3 KB · Görüntüleme: 269
Ohaa düşmanı mıyıııızO kadar mı
Tamaaam

ElifAhsen02 Arkadaşım kadife battaniye vakumladım ben no problem Orlona da bir şey olacağını sanmıyorum bence bir dene, iki gün sonra aç eğer hoşuna gitmezse tekrar vakumlamazsın
Fotoğrafları binyüz gözle bekliyoruz

canım ya bu tel raf olayını eviye altına yapmayı ben de çok istiyorum ama çöp kovam orada benim hani şu dolap kapağını açınca otomatik açılandan olmuyo oraya ama eğil doğrul oradan bişeyler al sinir oluyorum

Negzel iştee, çöp kovan ortada değil ama yakınındaBen balkon kapısının yanında tutuyorum dışarıda.
Yemek yaparken bir poşet açıveriyorum onun içinde halledip hoop balkondaki çöpe.

Ha ama benim de öyle olsa sabunluğumu süngerimi koyacak yer bulamazdımSahiden napılabilir acaba.

battaniyeler için hemen edineyim o zaman kaç zamandır aklımdaydı .orlana bişey olmaz doğru yani demek istediğim orlon elyafa göre daha kalın hacimli agır bişi acaba vakumlanır mı

kızlar ya bayıldım buraya.
gben nutkum tutuldu resmen dolaplarına bakarken.
özellikle buzdolabı yazılarına bittim.
lavabonun alt dolap kapağındaki rafı nerden aldın canım?
ben de öyle bir şey istiyorum.
bemim üst dolapların altında musluğun yanında var bir metal rafım.
ama kapakda gözükmez daha güzel.

kızının odasındaki mor dolap ve kutular da harika bir fikir.
ben de ikeaya gitmeyi bekliyorum oyuncak standı yapmak için.

çekmece içi ayraçları nerelerde olur sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…