Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Sağol canım ikizler ve birer küçük canavarlar şimdi oonları banyo yaptırdım biri hemen uyudu diğeri 45dakikadır direniyor

canım ilk sayfaya link i ekledim hemen
bu arada ben a 101 den aldığımız bu düzenleyicileri hiç sevmedim canım ya çok titreklerşöyle bi sabit durmuyo sinir etti beni
Parlatıcı ojeyle birleşme noktalarını fırçaya bol ala ala tutturabilirsin.Çekmecede sabit durmuyorsa, her zamanki gibi; çift taraflı bant

Parlatıcı ojeyle birleşme noktalarını fırçaya bol ala ala tutturabilirsin.Çekmecede sabit durmuyorsa, her zamanki gibi; çift taraflı bant
canım bu öyle pek bantla tutturalacak gibi bişey değil çekmece yüzeyine gelen kısımlar çok ince ben o mutfaktaki renkli sepetlerimi içten bölümlere ayırmak için kullandım onda bile sepetin deliklerinden lastikle bağladım eh fena olmadı yine de oynuyor yerinden

canım ilk sayfaya link i ekledim hemen
bu arada ben a 101 den aldığımız bu düzenleyicileri hiç sevmedim canım ya çok titreklerşöyle bi sabit durmuyo sinir etti beni
KURARKEN EVET AMA KIZIMIN ÇEKMECESİNİ BİR UÇTAN DİĞER UCA KAPLADIĞI İÇİN ÖYLE ÇOK OYNAMA YAPMADI BİZİMKİNDE..BİR KISMI DAHA DURUYOR ONUDA TOKALARI İÇİN KULLANICAM KOMİDİNİNDE :)

SANKİ ÇORAP ÇAMAŞIR ÇEKMECESİ YADA TOKA-TAKI İÇİN DAHA UYGUNLAR CANIM YA..YOKSA ÇOK OYNAKLAR DURMUYO SABİTLENMİYOR

benim beklentim çok yüksekti galiba farklı yerlerde de değerlendirmeye çalışıcam bakalım senin işini görmesine çok sevindim
olabilir cnm ama öyle beklenti yüksek tutulup çok paralar verilecek bişey değil..dün şu ayakkabı kutularından gördüm gereksiz gibi baktı kocacım sağolsun:)eve gelince ayakkabılıkta hiç yer kalmadığını farketti hemen verdim gazı bak o beğenmediğin kutulardan alsak şöyle üst üste koysak ne güzel olur diye :) iyi denk geldi valla itiraf edeyim..yoksa tek seferde çok sayıda alsam ne gereksiz şeylere para veriyorsun der durur bana :) iyi tamam dedi garibim en kısa zamanda 5-10 tane alacağım

evet canım eşin gaza gelmişken alabildiğin kadar çok aldır, ben de birkaç seferde 5er 6 şar falan aldım yoksa topluca olsa o kadar parayı plastiğe hayatta vermez

Reactions: kba
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…