- Konu Sahibi Tembelgiller
-
canım hoşgeldinGben'in Düzeninden;
- Banyo
- Eyve altı
- Buzdolabı
Hoşbulduum Baronesss imcanım hoşgeldinhemen ilk sayfaya link ekledim
Sağol canım ikizler ve birer küçük canavarlar şimdi oonları banyo yaptırdım biri hemen uyudu diğeri 45dakikadır direniyorHayırlı olsun damlacikolataAllah sağlık versin inşaallah.
Eymenliakifli arkadaşım seninkiler de hayırlı olsun hem de ikizmiş seninkiler
Öbür konudan alıntıladım
Sünnet mevsimi gelmiş ya onu hiç fark etmemişim
Parlatıcı ojeyle birleşme noktalarını fırçaya bol ala ala tutturabilirsin.Çekmecede sabit durmuyorsa, her zamanki gibi; çift taraflı bantcanım ilk sayfaya link i ekledim hemen
bu arada ben a 101 den aldığımız bu düzenleyicileri hiç sevmedim canım ya çok titreklerşöyle bi sabit durmuyo sinir etti beni
maşallah kuzularaSağol canım ikizler ve birer küçük canavarlar şimdi oonları banyo yaptırdım biri hemen uyudu diğeri 45dakikadır direniyor
canım bu öyle pek bantla tutturalacak gibi bişey değil çekmece yüzeyine gelen kısımlar çok inceParlatıcı ojeyle birleşme noktalarını fırçaya bol ala ala tutturabilirsin.Çekmecede sabit durmuyorsa, her zamanki gibi; çift taraflı bant
kba nın çorap çekmecesi fotosuna bakarsan canım orda belli oluyo birazParlatıcı ojeyle birleşme noktalarını fırçaya bol ala ala tutturabilirsin.Çekmecede sabit durmuyorsa, her zamanki gibi; çift taraflı bant
KURARKEN EVET AMA KIZIMIN ÇEKMECESİNİ BİR UÇTAN DİĞER UCA KAPLADIĞI İÇİN ÖYLE ÇOK OYNAMA YAPMADI BİZİMKİNDE..BİR KISMI DAHA DURUYOR ONUDA TOKALARI İÇİN KULLANICAM KOMİDİNİNDE :)canım ilk sayfaya link i ekledim hemen
bu arada ben a 101 den aldığımız bu düzenleyicileri hiç sevmedim canım ya çok titreklerşöyle bi sabit durmuyo sinir etti beni
SANKİ ÇORAP ÇAMAŞIR ÇEKMECESİ YADA TOKA-TAKI İÇİN DAHA UYGUNLAR CANIM YA..YOKSA ÇOK OYNAKLAR DURMUYO SABİTLENMİYORcanım bu öyle pek bantla tutturalacak gibi bişey değil çekmece yüzeyine gelen kısımlar çok inceben o mutfaktaki renkli sepetlerimi içten bölümlere ayırmak için kullandım onda bile sepetin deliklerinden lastikle bağladım eh fena olmadı yine de oynuyor yerinden
Ayy simardim simardim tashtimazerinnn konuya gelmiş
Oturduğum kafeye Şebnem Ferah gelmiş gibi hissediyorum, ünlü ve kuuul
Geztapo sende öbür konuya çok güzel önemli ipuçları yazmıştınHoşgeldin yeni gıcır gıcır konumuza
OHH MİS MİS TERTEMİZ.. :)Gben'in Düzeninden;
- Banyo
- Eyve altı
- Buzdolabı
Valla zorladim kendimi nevresimleri degstrdim mutfak tezgahıni felan sildim makineye çamaşır attım rahatladm braz daha :)senin yapasın yok arkadaşım yaw
Almadığıma çok sevindim şimdi desemSANKİ ÇORAP ÇAMAŞIR ÇEKMECESİ YADA TOKA-TAKI İÇİN DAHA UYGUNLAR CANIM YA..YOKSA ÇOK OYNAKLAR DURMUYO SABİTLENMİYOR
Ayy simardim simardim tashtim
Olabilir :) hep is is nere kadar yetr diodur odaBebek dinlenmek istiyordur kasma derimOndan iyi bilecek değilsin ya, senin içinde olup ne istediğini bilen o
benim beklentim çok yüksekti galibaSANKİ ÇORAP ÇAMAŞIR ÇEKMECESİ YADA TOKA-TAKI İÇİN DAHA UYGUNLAR CANIM YA..YOKSA ÇOK OYNAKLAR DURMUYO SABİTLENMİYOR
ARADA ŞIMARMAK İYİDİR :)Ayy simardim simardim tashtim
Ayy simardim simardim tashtim
Almadığıma çok sevindim şimdi desem
Şu anda azerinnnBen
olabilir cnm ama öyle beklenti yüksek tutulup çok paralar verilecek bişey değil..dün şu ayakkabı kutularından gördüm gereksiz gibi baktı kocacım sağolsun:)eve gelince ayakkabılıkta hiç yer kalmadığını farketti hemen verdim gazı bak o beğenmediğin kutulardan alsak şöyle üst üste koysak ne güzel olur diye :) iyi denk geldi valla itiraf edeyim..yoksa tek seferde çok sayıda alsam ne gereksiz şeylere para veriyorsun der durur bana :) iyi tamam dedi garibim en kısa zamanda 5-10 tane alacağımbenim beklentim çok yüksekti galibafarklı yerlerde de değerlendirmeye çalışıcam bakalım senin işini görmesine çok sevindim
evet canım eşin gaza gelmişken alabildiğin kadar çok aldır, ben de birkaç seferde 5er 6 şar falan aldım yoksa topluca olsa o kadar parayı plastiğe hayatta vermezolabilir cnm ama öyle beklenti yüksek tutulup çok paralar verilecek bişey değil..dün şu ayakkabı kutularından gördüm gereksiz gibi baktı kocacım sağolsun:)eve gelince ayakkabılıkta hiç yer kalmadığını farketti hemen verdim gazı bak o beğenmediğin kutulardan alsak şöyle üst üste koysak ne güzel olur diye :) iyi denk geldi valla itiraf edeyim..yoksa tek seferde çok sayıda alsam ne gereksiz şeylere para veriyorsun der durur bana :) iyi tamam dedi garibim en kısa zamanda 5-10 tane alacağım
Teşekkürler kizlargbencim azerinnn bizim topik de yorum yapıyo diye diğer topiklere hava atarız canım
hele bi de foto eklerse varya havamız 1500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?