• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Negzel iştee, çöp kovan ortada değil ama yakınında:KK64:Ben balkon kapısının yanında tutuyorum dışarıda.
Yemek yaparken bir poşet açıveriyorum onun içinde halledip hoop balkondaki çöpe.

Ha ama benim de öyle olsa sabunluğumu süngerimi koyacak yer bulamazdımo_OSahiden napılabilir acaba.
:KK58::KK58::KK58: buna da elbirliğiyle bir çözüm buluruz inşallah:KK5:, taşınırken çoğu yere çözüm buldum da hala aklımda yapmak istediğim ama kalan yerler var çoktandır boşladım, buradaki gazla yeni projelere başlarım inşallah

• Beğen
Reactions: kba
canım bez konusuna yanıt vereyim sarı bez düşmanı olarak:KK62: kötü değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim sevmeme nedenim azıcık ıslak kalsın hemen kötü koku yapıyo bir de çok çabuk yıpranıyo (bide ablam mutfak dolaplarını çiziyor demişti denemedim onu), mikrofiberler o yönde daha iyi, ama sende olmuyordur belki böyle sıkıntılar, memnunsan sorun yok canım:KK15:
Ben haftada bir degistiriyorm ve viledaninkini kullaniyorum sanirim ondan incelme yapma hic. Mikrofiber kullaniyorum ama mutfakta diil temizlikte. Mikrofiberde tavsiye nedir?

ayyyyyyyyyyyy bu ne tatlış bişey, çamaşır için olanı görmüştüm de bulaşık olanı görmemiştim bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mad: nerden aldın canım
Burdan bir zuccaciyedn almistim. Plastikleri var pisyasada ama ben sevmedim onlari metal bunlar.begenme sevindim.

gben gben kuslu kavanozlar harika boyasizda guzl dururlar bence. Gule gule kullan.
Vakinli tel raflari banyoda kullaniyorm gayet memnunum ama dolapta durmaz dedigin gibi yapiskanlisinida hiz gormedim bakinayim bi saol canim

battaniyeler için hemen edineyim o zaman kaç zamandır aklımdaydı .orlana bişey olmaz doğru yani demek istediğim orlon elyafa göre daha kalın hacimli agır bişi acaba vakumlanır mı :KK45::KK45:
BİÇOK ŞEYİ VAKUMLADIM BEN HİÇBİR SORUNDA YAŞAMADIM AÇIKCASI..TAVSİYE DERİM YER KONUSUNDA İNANILMAZ RAHATLIK SAĞLIYOR.

kızlar ya bayıldım buraya.
gben nutkum tutuldu resmen dolaplarına bakarken.
özellikle buzdolabı yazılarına bittim.
lavabonun alt dolap kapağındaki rafı nerden aldın canım?
ben de öyle bir şey istiyorum.
bemim üst dolapların altında musluğun yanında var bir metal rafım.
ama kapakda gözükmez daha güzel.

kızının odasındaki mor dolap ve kutular da harika bir fikir.
ben de ikeaya gitmeyi bekliyorum oyuncak standı yapmak için.

çekmece içi ayraçları nerelerde olur sence?
Teşekkür ederiim arkadaşım:KK19::KK52:
Buzdolabı yazıları konusunda çok tereddütlüydüm eşim de çok dalga geçti ama hâlâ düzenli dolap :KK53:
Koçtaş'tan almıştım rafı, yapışkanlı askıları da oradan aldım. Aynı seriden yoktu geçen baktım ama yine var bu tarz raf. Hazır rafın varsa onu tuttur yapışkanlı askılarla.

Kba arkadaşımızın kızının odasına hepimiz bayıldık, ikeada da çok güzel modeller var.
Çekmece içi ayraçları da bizim hatunlar geçen hafta A101'den aldı ama japon pazarlarında, züccaciyelerde ve yine Koçtaş'ta görmüştüm.:KK25:

gben gben kuslu kavanozlar harika boyasizda guzl dururlar bence. Gule gule kullan.
Vakinli tel raflari banyoda kullaniyorm gayet memnunum ama dolapta durmaz dedigin gibi yapiskanlisinida hiz gormedim bakinayim bi saol canim
Benim de banyodakiler vakumlu ama düşüyor hep, altlarından bir vakumlu vidayla daha tutturdum.
Canım raf yapışkanlı değil, bak o yazıya fotoğraf ekledim, yapışkanlı askılar var ya normal. Onlardan yapıştırdım, raf zaten vardı onu oraya geçirdim sadece.
Yapışkanlı askı şunun aynısından:
tesaa.jpg

:KK58::KK58::KK58: buna da elbirliğiyle bir çözüm buluruz inşallah:KK5:, taşınırken çoğu yere çözüm buldum da hala aklımda yapmak istediğim ama kalan yerler var çoktandır boşladım, buradaki gazla yeni projelere başlarım inşallah
SORMA ÇOK MASRAFLISINIZ YA AKLIMA YENİ YENİ FİKİRLER SOKUYONUZ YAPAYIM DİYE KENDİMİ PARALIYORUM :mad: ŞAKA Bİ YANA İYİDE OLUYOR EN AZINDAN AKLIMA GELMEYEN Bİ SÜRÜ ŞEY FARKETTİM BEN BURDA..SEVİYORUM SİZİİ:KK39:

kızlar ya bayıldım buraya.
gben nutkum tutuldu resmen dolaplarına bakarken.
özellikle buzdolabı yazılarına bittim.
lavabonun alt dolap kapağındaki rafı nerden aldın canım?
ben de öyle bir şey istiyorum.
bemim üst dolapların altında musluğun yanında var bir metal rafım.
ama kapakda gözükmez daha güzel.

kızının odasındaki mor dolap ve kutular da harika bir fikir.
ben de ikeaya gitmeyi bekliyorum oyuncak standı yapmak için.

çekmece içi ayraçları nerelerde olur sence?
Mor dolap benim şaheserim :) kovalar ve çekmece ayraçları içinde a101 sağolsun :P ama o ayraçlar biçok yerde satılıyor milyoncu dediğimiz biçok yerde bulursun diye tahmin ediyorum cnm..

SORMA ÇOK MASRAFLISINIZ YA AKLIMA YENİ YENİ FİKİRLER SOKUYONUZ YAPAYIM DİYE KENDİMİ PARALIYORUM :mad: ŞAKA Bİ YANA İYİDE OLUYOR EN AZINDAN AKLIMA GELMEYEN Bİ SÜRÜ ŞEY FARKETTİM BEN BURDA..SEVİYORUM SİZİİ:KK39:
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için bunun için burdayız tatlım:KK19: düzensiz ev kalmasın, biz de seni çok seviyozzzzz:KK15:

• Beğen
Buzdolabı yazıları konusunda çok tereddütlüydüm eşim de çok dalga geçti ama hâlâ düzenli dolap :KK53:
Koçtaş'tan almıştım rafı, yapışkanlı askıları da oradan aldım. Aynı seriden yoktu geçen baktım ama yine var bu tarz raf. Hazır rafın varsa onu tuttur yapışkanlı askılarla.

Kba arkadaşımızın kızının odasına hepimiz bayıldık, ikeada da çok güzel modeller var.
Çekmece içi ayraçları da bizim hatunlar geçen hafta A101'den aldı ama japon pazarlarında, züccaciyelerde ve yine Koçtaş'ta görmüştüm.:KK25:

Benim de banyodakiler vakumlu ama düşüyor hep, altlarından bir vakumlu vidayla daha tutturdum.
Canım raf yapışkanlı değil, bak o yazıya fotoğraf ekledim, yapışkanlı askılar var ya normal. Onlardan yapıştırdım, raf zaten vardı onu oraya geçirdim sadece.
Eki Görüntüle 1485852
Tamm canim bakayim buna ben cok saol.

Eki Görüntüle 1485852
kba nın mıydı çocuk odası.:)
ben de koçtaşa bakmayı düşünmüştüm.
hemen ilk fırsatta dolap içi ayraç bakacağım.

buzdolabında her şeyi plastik kutulara ayırman güzel olmuş.
benim yeni aldığım buzdolabım kendi içinde bölmelere ayrılmış.
kahvaltılıklar,meyveler,sebzeler ayrı.
dolabı benden başka karıştıran pek olmadığından etiket şimdilik ihtiyaç olmaz gibi.

Mor dolap benim şaheserim :) kovalar ve çekmece ayraçları içinde a101 sağolsun :p ama o ayraçlar biçok yerde satılıyor milyoncu dediğimiz biçok yerde bulursun diye tahmin ediyorum cnm..
evet canım çok beğendim dolabını,düzenini.:)
çalışıyorum ve evim hemen karşıda.oturduğum yer çok kısır alışveriş açısından.
ekstra bir vakit ayırmam gerekiyor ama yapacağım.:)

Bulaşık deterjanı tabletlerinizi nereye sokuşturacağınızı bilemiyor musunuz? :KK43:Kutusunun kenarını koparıp oradan kaçak göçek mi alıyorsunuz? :KK43:Bitse de şu kutuyu atıversem mi diyorsunuz?:KK43:
Tüm dertlerinize son;:KK31:
Bulaşık Deterjan Tableti Kavanozu
Mutfağımın baş köşesine oturan kavanozun kullanımı kolay olduğu gibi, eve ufak bir de espri katıyor:KK15:
Yatırım tavsiyesi değildir.
:KK70:
kız bi çocuk gelip de şeker sanmasın:))) şaka şaka süper fikir benimkiler poşet içinde dolapta duruyor..

Kuşlu kavanozları züccaciyeden aldım yavrum, indirim kısmından. Çünkü bunların bu beyaz desenleri falan silinmiş bazı yerlerde. Bakınca belli değil :KK15:
Şimdi o demir görünümlü askılar yapışkanlı askı fotoğraf ekleyim. Vakumlu hiç kullanışlı olmuyor hele o dolapta tutmaz hiç sanmam:KK43:
Sarı bezin dokusunu sevmiyorum ben, Baronesss le mikrofiberlere övgü dizerken sarı bezi fazla ezmişiz:KK53: yoksa sarı bezin bize bir kötülüğü dokunduğundan değil:-):-)

:KK68:
tatlişim mandallar nasıl duruyor silikonla mı?

• Beğen
kba nın mıydı çocuk odası.:)
ben de koçtaşa bakmayı düşünmüştüm.
hemen ilk fırsatta dolap içi ayraç bakacağım.

buzdolabında her şeyi plastik kutulara ayırman güzel olmuş.
benim yeni aldığım buzdolabım kendi içinde bölmelere ayrılmış.
kahvaltılıklar,meyveler,sebzeler ayrı.
dolabı benden başka karıştıran pek olmadığından etiket şimdilik ihtiyaç olmaz gibi.

evet canım çok beğendim dolabını,düzenini.:)
çalışıyorum ve evim hemen karşıda.oturduğum yer çok kısır alışveriş açısından.
ekstra bir vakit ayırmam gerekiyor ama yapacağım.:)
ESKİ KONSOLUMDU O DOLAP DESEM SANA :) ALIŞVERİŞ KONUSUNDA SIKINTI YOK YAŞADIĞIM YERDE AMA OLSAYDI İNTERNETİ ÇOK KULLANIRDIM SANIRIM..Bİ ARA ÖYLE YAPMIŞTIM :)

Back