- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
GÜNAYDIN ŞEKERİM..VALLA İŞİN ÇOKMUŞ BENCEDE Bİ AN ÖNCE KALKSAN İYİ OLUR..EN AZINDAN O ZAMAN KADAR KİRLENME İHTİMALİ OLMAYAN NE VARSA TEMİZLEMEKLE BAŞLA İŞE.. KOLAY GELSİN VE ALLAH YARDIMCIN OLSUN :) BENDE EV ALDIK ÇOCUĞUMUZ OLACAK DİYE EVDE KURAN OKUTMAK İSTİYORUM DA GÖZÜM YEMİYOR SANKİ..KAYINVALİDEM GELECEK ONU BEKLİYORUM HEHE:)Gunaydin kizlar..hafta sonu misafirim gelecek haftaya oglum sunnet olacak. Sonraki hafta sonu dis bugdayi yapicam.Ne yapsam ise nerden baslasam diye dusunuyorum ( oturarak) :))
havalar etkiliyor galiba ben de kapalı havada temizlik yapmayı hiç sevmiyorum şöyle güneş olacak açacaksın camları misss gibi havada deterjan kokularıyla temizlik yapacaksınBende de 2 gündür bir miskinlik var ya anlamadim ocağı zor sildim o derece
havalar etkiliyor galiba ben de kapalı havada temizlik yapmayı hiç sevmiyorum şöyle güneş olacak açacaksın camları misss gibi havada deterjan kokularıyla temizlik yapacaksın
senin yapasın yok arkadaşım yawAynen canım sanırım ondan oluyor gerçi suan güneş açtı ama bana pek bi etki etmedi
Evet ... toz bezlerine kadar utuleyen catlagin tekiyim. Fotolardada yoz bezlerim gorunuyordur.
Insanlahh drdigin gibi bi ara kalan yerlerimidr duzenleyim.
günaydın şekerim..Günaydın düzenli hatunlar süslü lokumlaaar
Ben dün girdim çıktım okuyamadım bile dışardaydım tüm gün, gece geldim eve ihihi. Sizi çok özledim
Heer yer terelelliKim toplayacak, ben
Şurayı güzelce okuyum gündemden uzak kalmayım
azerinnn konuya gelmiştesekkurler balimama o sondakini hic soylemicektin saka saka tabi ki
İnşallah canım istiyorum ama bizim evde herkes dağınık tek başıma ben çabalıyorum .Arada dolap filan düzeltiyorum tabii ama ev işinden yetişemiyorum.Temizlik bittiğinde dolap içlerine gücüm kalmıyor.Oğlum var 13 yaşında canı sağolsun hiç dikkat etmez keza eşim de oyle.Ben de pes edersem ev alip başını gidiyor.
Ben şahsen yeni fotoğraf koyarsam oraya da buraya da yapıştıracağım, kalan herşeye hep burdan yorum yapacağımkızlar merhabalar, anladığım kadarıyla düzen mevzusunu da bu topiğe taşımışsınız. ben nacizane bi öneri de bulunayım ya da kendi fikirciğimi söyleyeyim müsadenizle
bence düzen ile ilgili konu ve özellikle resimler diğer topikte kalsın,
burada pratik olduğunu düşündüğümüz memnun kaldığımız temizlik şekilleri, ürünleri, malzemeleri; kullanıp memnun kaldığımız ev ve mutfak eşyaları önerilerimizi paylaşalım. bizi sıkıntıya sokan işleri ve mevzuları böylelikle kolaylaştıralım.
herşey burada konuşulursa fazla karışmaz mı topik?
mesela biri yaptığı işleri sayıyor diğeri düzenle ilgili soru soruyor karışmaz mı? sizler ve özellikle barones annişimiz daha iyi bilir tabi
barones duy beni bu konuyu netleştirelim son kez bir karar verebülü müsüüünnsöz uycam ben de
Aynen ya çok dağılıyor sonuçta birbirimizi tanımayı isteyip olmayacak sorular soruyoruzcanım ben de ilk senin gibi düşünmüştüm hatta sordum kızlara ne konuda açalım konuyu diye ama gben kasmayalım isteyen istediğini yazsın dedi, sonra baktım diğer konuya çok haklı, zaten konu konuyu açıyor asıl topik konusundan uzaklaşılıyor örneğin şu an diğer düzen topiğine bakarsan, konu düzen ama dün mavilinin oğullarının sünnetini konuştuk hatta sen tüp bebeğe kadar getirmişsin konuyu, şimdi bunların düzenle ilgisi var mı yok
işte bizim konumuzun amacı, o tarafın düzen konusu dağılmasın,burada kendi aramızda rahat rahat (gbenin tabiriyle) goygoyyapalım
bir de benim burada yapmak istediğim şey biri bu topiğe girdiği zaman aralarda yazılan fotoları görmek ya da çözüm bulunan önemli konuları görmek için 90 sayfa ya da ne bileyim 2000 sayfayı falan okumak zorunda kalmasın ilk sayfadan istediği link e tıklasın o konuşmaların geçtiği sayfamızı görsün
mesela koymuşum ben diğer topikte 53-54 . sayfaya fotoları şimdi olmuş 95 sayfa kaç kişi tamamını okuyupta görecek o fotoları
sonuçta konuyu ben açtım ama topik hepimizin öpüyorum canlarım
Iyyy. Yemek yapmakevet ekleyemedim ya..dün akşam o kadar yorgun gittim ki eve yemek yaptım üstüne bide..tabletteydi fotolar eklemeye başladım yan ekledi düzeltmeklede uğraşamadım inan ki..ama yemek yaparken erzak dolabımı düzenledim akşam hepsini bir eklicem.. olmaz mı?
Bebek dinlenmek istiyordur kasma derimBende de 2 gündür bir miskinlik var ya anlamadim ocağı zor sildim o derece
yemek yapmayı seviyorum ama çok dağınık çalışıyorum mutfaktaIyyy. Yemek yapmakBugün tekrar yapmamız lazım
Heergün.
Hayırlı olsun damlacikolataGunaydin kizlar..hafta sonu misafirim gelecek haftaya oglum sunnet olacak. Sonraki hafta sonu dis bugdayi yapicam.Ne yapsam ise nerden baslasam diye dusunuyorum ( oturarak) :))
Öbür konudan alıntıladımIyi akşamlar kızlar maşallah hepinize düzeninize bayılıyorum .
ben bikaç gündür yazamadım ikizlerim sünnet oldu onlarla uğraşıyorum arada sizi izledim hasta gben bendimahi geçmiş olsun
Benim fırın tepsilerim yıkanacak iki gündürben
yemek yapmayı seviyorum ama çok dağınık çalışıyorum mutfaktasonrası temizlik sıkıcıı işte
dert etme benimkilerde çoğu zaman bekler öyleBenim fırın tepsilerim yıkanacak iki gündürYağlı kağıt kullanıyorum ne yapsam, ama yine de yıkanacak ya işte. Duruyorlar
canım ilk sayfaya link i ekledim hemendiğer konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?