Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

buna da elbirliğiyle bir çözüm buluruz inşallah, taşınırken çoğu yere çözüm buldum da hala aklımda yapmak istediğim ama kalan yerler var çoktandır boşladım, buradaki gazla yeni projelere başlarım inşallah

Reactions: kba
Ben haftada bir degistiriyorm ve viledaninkini kullaniyorum sanirim ondan incelme yapma hic. Mikrofiber kullaniyorum ama mutfakta diil temizlikte. Mikrofiberde tavsiye nedir?

ayyyyyyyyyyyy bu ne tatlış bişey, çamaşır için olanı görmüştüm de bulaşık olanı görmemiştim bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerden aldın canım
Burdan bir zuccaciyedn almistim. Plastikleri var pisyasada ama ben sevmedim onlari metal bunlar.begenme sevindim.

gben kuslu kavanozlar harika boyasizda guzl dururlar bence. Gule gule kullan.
Vakinli tel raflari banyoda kullaniyorm gayet memnunum ama dolapta durmaz dedigin gibi yapiskanlisinida hiz gormedim bakinayim bi saol canim

battaniyeler için hemen edineyim o zaman kaç zamandır aklımdaydı .orlana bişey olmaz doğru yani demek istediğim orlon elyafa göre daha kalın hacimli agır bişi acaba vakumlanır mı
BİÇOK ŞEYİ VAKUMLADIM BEN HİÇBİR SORUNDA YAŞAMADIM AÇIKCASI..TAVSİYE DERİM YER KONUSUNDA İNANILMAZ RAHATLIK SAĞLIYOR.

Teşekkür ederiim arkadaşım
Buzdolabı yazıları konusunda çok tereddütlüydüm eşim de çok dalga geçti ama hâlâ düzenli dolap
Koçtaş'tan almıştım rafı, yapışkanlı askıları da oradan aldım. Aynı seriden yoktu geçen baktım ama yine var bu tarz raf. Hazır rafın varsa onu tuttur yapışkanlı askılarla.

Kba arkadaşımızın kızının odasına hepimiz bayıldık, ikeada da çok güzel modeller var.
Çekmece içi ayraçları da bizim hatunlar geçen hafta A101'den aldı ama japon pazarlarında, züccaciyelerde ve yine Koçtaş'ta görmüştüm.

gben kuslu kavanozlar harika boyasizda guzl dururlar bence. Gule gule kullan.
Vakinli tel raflari banyoda kullaniyorm gayet memnunum ama dolapta durmaz dedigin gibi yapiskanlisinida hiz gormedim bakinayim bi saol canim
Benim de banyodakiler vakumlu ama düşüyor hep, altlarından bir vakumlu vidayla daha tutturdum.
Canım raf yapışkanlı değil, bak o yazıya fotoğraf ekledim, yapışkanlı askılar var ya normal. Onlardan yapıştırdım, raf zaten vardı onu oraya geçirdim sadece.
Yapışkanlı askı şunun aynısından:

SORMA ÇOK MASRAFLISINIZ YA AKLIMA YENİ YENİ FİKİRLER SOKUYONUZ YAPAYIM DİYE KENDİMİ PARALIYORUM ŞAKA Bİ YANA İYİDE OLUYOR EN AZINDAN AKLIMA GELMEYEN Bİ SÜRÜ ŞEY FARKETTİM BEN BURDA..SEVİYORUM SİZİİ

Mor dolap benim şaheserim :) kovalar ve çekmece ayraçları içinde a101 sağolsun ama o ayraçlar biçok yerde satılıyor milyoncu dediğimiz biçok yerde bulursun diye tahmin ediyorum cnm..

birimiz hepimiz hepimiz birimiz için bunun için burdayız tatlım düzensiz ev kalmasın, biz de seni çok seviyozzzzz

Tamm canim bakayim buna ben cok saol.

kba nın mıydı çocuk odası.:)
ben de koçtaşa bakmayı düşünmüştüm.
hemen ilk fırsatta dolap içi ayraç bakacağım.

buzdolabında her şeyi plastik kutulara ayırman güzel olmuş.
benim yeni aldığım buzdolabım kendi içinde bölmelere ayrılmış.
kahvaltılıklar,meyveler,sebzeler ayrı.
dolabı benden başka karıştıran pek olmadığından etiket şimdilik ihtiyaç olmaz gibi.

Mor dolap benim şaheserim :) kovalar ve çekmece ayraçları içinde a101 sağolsun ama o ayraçlar biçok yerde satılıyor milyoncu dediğimiz biçok yerde bulursun diye tahmin ediyorum cnm..
evet canım çok beğendim dolabını,düzenini.:)
çalışıyorum ve evim hemen karşıda.oturduğum yer çok kısır alışveriş açısından.
ekstra bir vakit ayırmam gerekiyor ama yapacağım.:)

kız bi çocuk gelip de şeker sanmasın:))) şaka şaka süper fikir benimkiler poşet içinde dolapta duruyor..

tatlişim mandallar nasıl duruyor silikonla mı?

ESKİ KONSOLUMDU O DOLAP DESEM SANA :) ALIŞVERİŞ KONUSUNDA SIKINTI YOK YAŞADIĞIM YERDE AMA OLSAYDI İNTERNETİ ÇOK KULLANIRDIM SANIRIM..Bİ ARA ÖYLE YAPMIŞTIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…