• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Hayırlı olsun damlacikolata:KK50: Allah sağlık versin inşaallah.

Eymenliakifli Eymenliakifli arkadaşım seninkiler de hayırlı olsun hem de ikizmiş seninkiler :KK46::KK46:

Öbür konudan alıntıladım:oops:
Sünnet mevsimi gelmiş ya onu hiç fark etmemişimo_O:KK70:
Sağol canım ikizler ve birer küçük canavarlar şimdi oonları banyo yaptırdım biri hemen uyudu diğeri 45dakikadır direniyor

canım ilk sayfaya link i ekledim hemen:KK15:
bu arada ben a 101 den aldığımız bu düzenleyicileri hiç sevmedim canım ya çok titrekler:rolleyes:şöyle bi sabit durmuyo sinir etti beni:KK62:
Parlatıcı ojeyle birleşme noktalarını fırçaya bol ala ala tutturabilirsin.Çekmecede sabit durmuyorsa, her zamanki gibi; çift taraflı bant :KK68:

Parlatıcı ojeyle birleşme noktalarını fırçaya bol ala ala tutturabilirsin.Çekmecede sabit durmuyorsa, her zamanki gibi; çift taraflı bant :KK68:
canım bu öyle pek bantla tutturalacak gibi bişey değil çekmece yüzeyine gelen kısımlar çok ince:KK43: ben o mutfaktaki renkli sepetlerimi içten bölümlere ayırmak için kullandım onda bile sepetin deliklerinden lastikle bağladım eh fena olmadı yine de oynuyor yerinden:rolleyes:

canım ilk sayfaya link i ekledim hemen:KK15:
bu arada ben a 101 den aldığımız bu düzenleyicileri hiç sevmedim canım ya çok titrekler:rolleyes:şöyle bi sabit durmuyo sinir etti beni:KK62:
KURARKEN EVET AMA KIZIMIN ÇEKMECESİNİ BİR UÇTAN DİĞER UCA KAPLADIĞI İÇİN ÖYLE ÇOK OYNAMA YAPMADI BİZİMKİNDE..BİR KISMI DAHA DURUYOR ONUDA TOKALARI İÇİN KULLANICAM KOMİDİNİNDE :)

canım bu öyle pek bantla tutturalacak gibi bişey değil çekmece yüzeyine gelen kısımlar çok ince:KK43: ben o mutfaktaki renkli sepetlerimi içten bölümlere ayırmak için kullandım onda bile sepetin deliklerinden lastikle bağladım eh fena olmadı yine de oynuyor yerinden:rolleyes:
SANKİ ÇORAP ÇAMAŞIR ÇEKMECESİ YADA TOKA-TAKI İÇİN DAHA UYGUNLAR CANIM YA..YOKSA ÇOK OYNAKLAR DURMUYO SABİTLENMİYOR

benim beklentim çok yüksekti galiba:KK14: farklı yerlerde de değerlendirmeye çalışıcam bakalım :21: senin işini görmesine çok sevindim:KK15:
olabilir cnm ama öyle beklenti yüksek tutulup çok paralar verilecek bişey değil..dün şu ayakkabı kutularından gördüm gereksiz gibi baktı kocacım sağolsun:)eve gelince ayakkabılıkta hiç yer kalmadığını farketti hemen verdim gazı bak o beğenmediğin kutulardan alsak şöyle üst üste koysak ne güzel olur diye :) iyi denk geldi valla itiraf edeyim..yoksa tek seferde çok sayıda alsam ne gereksiz şeylere para veriyorsun der durur bana :) iyi tamam dedi garibim en kısa zamanda 5-10 tane alacağım :KK48:

olabilir cnm ama öyle beklenti yüksek tutulup çok paralar verilecek bişey değil..dün şu ayakkabı kutularından gördüm gereksiz gibi baktı kocacım sağolsun:)eve gelince ayakkabılıkta hiç yer kalmadığını farketti hemen verdim gazı bak o beğenmediğin kutulardan alsak şöyle üst üste koysak ne güzel olur diye :) iyi denk geldi valla itiraf edeyim..yoksa tek seferde çok sayıda alsam ne gereksiz şeylere para veriyorsun der durur bana :) iyi tamam dedi garibim en kısa zamanda 5-10 tane alacağım :KK48:
evet canım eşin gaza gelmişken alabildiğin kadar çok aldır, ben de birkaç seferde 5er 6 şar falan aldım yoksa topluca olsa o kadar parayı plastiğe hayatta vermez

• Beğen
Reactions: kba
Back