Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

hayırlı sabahlar tatlişkolaaar
bugün buralarda hava tam eklem romatizmalarına göre, yani bulutlu yağdı yağacaak, ayy bi yağsa da rahatlasak yağmuuur yağmuuur yağmuuuur geri getirecek buharlaşan enerjimiziiiiiiiiii
ay doğru senin o dolabı unutmuşum ben, ama bana göre yine de fazla
hepsinden memnunmusun sen şekerim aslında çok haklısın çok memnun kaldığımız temizlik malzemeleri ve ürünlerini resimli anlatsak çok yararlı olur, tuttum bunu, yapalım şekerim.
alf hero buharlı temizleyici miydi,, ay benim de kafama çok takılmaya başladı bunlar kullananlar çok memnun ben de düşünebilirim belki, kolaylaştırıcı pratik kullanışlı şeyleri kim sevmez yaa...

gunaydin temiz, duzenli, titiz bayanlar.. suan evimin halini gorseniz berbat.. berbat.. bense pc basinda tembellik ediyorum ay nolur beni motive edin yapilacak cok isim var ama yerimden kalkmak bile istemiyorum
bence aç bi müzik kalk ayağa şevklenirsin

canım yeni okudum diğer topikte yazmışsın mop aradığını, sadece yer silmek için mi arıyorsun sen?
ben daha önce yazarken de belirttiğim gibi hepsini özelliğine göre başka işlerde kullanıyorum mesela o cırt cırt lı olanla sadece cam siliyorum, onu yer silmek için önermem çünkü başlığı çok küçük
valla şunu al gibi birşey diyemem ben tatlım, çünkü mop fiyatları malum herkesin memnun kaldığı ürün farklı
ama şimdi yeni çıkan bu düz moplarında suyunu sıkan kovalı sistemler var onlardan birini tercih edebilirsin belki en azından bezi elinde sıkmazsın diye düşünüyorum

hmm teşekkür ederim canım,
aslında mop aramıyodum ben seaz arkadaşın mesajında okudum scotch brite mop almış bezi falan çok iyiymiş merak ettim araştırdım bi kaç blog okudum ilgimi çekti canım da çekti
ya benim sadece bi mopum var o da bimden almıştım yerleri bunla siliyorum,,
camları silersem elle silerim bazen de kadın çağırırım camdan korkarım da
başka herhangi bi yerde de mop falan kullanmadım bugüne dek hep elimle sildim...
fakat farklı önerilere açığım çünkü bi işi verimli ve çok uğraştırmayan bir yol ve araçla yaparsan gereksiz yere kendini yormamış olursun ve yaptığın işi de zevkle yaparsın öyle değil mi?
bu bimin mopunu da severek kullanıyorum lakin bezi çok dayanmıyo bana suya sirkede kattığımdan mıdır elimle çok sıktığımdan mıdır bilinmez çabuk parçalanıyor e yedekleri de yok o yüzden yeni almak istedim düşününce...

tatlım az önce göz attım scotch brite ın ne güzel bulaşık süngerleri temizlik bezleri varmış yaa bayıldım süngerimi değiştircem bi ara eski konuda sünger mevzusu dönmüştü sanırım ama sen hangini kullanıyorsun canım

yaptığın kardır canım.
ne kadar yapabilirsen.
geçmiş olsun şimdiden.:)
sagol canim dis telim Varda onu ayda 1 degistiriyolar baska sorunum yok cok sukur ..
gidene kadar yaptiklarim bulasik makinasini bosalttim, kahvalti bulasiklarini doldurdum, mutfagi temizledim,
evi supurdum randevu saatim geldi gittim once disci sonra hastane dun kan vermistim sonuclarini aldim sonra carsi, esimin dogum gunu ona hediye aldim eve geldim oglusumu yatirdim simdi azcik dinlenmek icin oturdum ama hemen kalkicam once evi silicem insallah, sonra cati katina cikip 2 makina camasir katlanacak dun asmistim ve bayagidir biriktirdigim utu yapilacak

buarada gecen aldigim kutular az geldi bugun 3 tane daha aldim verdiginiz fikir icin cok tesekurler kizlar kumanya dolabim aldigim kutularla bir harika oldu kalan ivir zivirida doldurunca super olacak insallah

haftalık temizlik planları olan paylaşabilir mi kızlar fikir olur
Öyle su gün temizlik su gun camasır yok bende.Oda mı kirlendi supürgec temizle.Banyo lavabo mu temizlenecek temizlerim hemen.Banyoda duşakabini siler sonra dusalırım.
Önceden çocuklar küçüktü her hafta yardimcı gelirdi .Hepsi aynı gün olurdu.
Simdi kendim yapabiliyorum
E tabi çalışanlar için yardimcı şart .Kolaylık versin Allahım.

dagci canim bugun yaptigim isler:
bulasik makinasi bosaltildi,
kahvalti bulasiklari dolduruldu,
evin ayrintili tozu alindi, supuruldu, silindi,
alt kattaki tuvalet deterjanla ayrintili temizlendi,
camdan olan bahce kapisi ve yere kadar uzun olan camlar silindi,
2 makina camasir katlandi ve yerlerine konuldu, utude yapacaktim ama oglum sagolsun erken uyaninca utu kaldi..
bahcenin tasli olan kisimlar supruldu,
yemek yapildi, oglusum banyo yaptirip yatirildi sonrasinda banyo silindi
suandada iftari beklemekteyim
yemekten sonra ortalik toplanacak, bulasiklar makinaya doldurulacak ,yatmadan camasirlar makinaya doldurulup calistirilacak,
bugunluk yeter heralde..

artar bileeee maşşallah canım üşendiğin gün böyleysennn...

ayyyyyyy mirjam sen çocuklu halinle ne işler yapıyorsun maşallah ben de çoluk çocuk yok rahatım ama elim kalkmıyor hiçbirşeye senin yazdıklarından sonra utanıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…