• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

ablalarım bana yardım edin..
bilenleriniz de var evimi paylaşmıştım ama bilmeyenlerinizde vardır; misafirlik çatal kaşıklarım sandığında salonda duruyor.
fakat ben sandığı atmak istiyorum.
çatal kaşıkları mutfağa alamam yerim yok.
konsola koyacağım fakat nasıl koyabilirim ne tip kutu sepet vs içinde gruplandırabilirim?
veya başka öneriniz var mı?
yemek çatal kaşık bıçak tatlı kaşık çatal bıçak çay kaşıkları ve servis kaşıkları var...
canım ben de senin gibi aynı durumdan muzdariptim çekmeceli mobilyalıydı takımım yeni eve taşınırken dolabı kv deme verdim takımı normal kaşıklığa koydum mutfaktaki çekmeceyi CETVEL le ölçüp:KK70: içine sığacak 2 kaşıklık aldım altta fotosunu ekledim sağda misafirlik takım solda günlükler var canım

Eklentiler

• IMG_3306.JPG
    IMG_3306.JPG
    166,9 KB · Görüntüleme: 197
bak sen,hiç aklıma gelmez böyle bir yöntem.:KK9::KK9:

bir arkadaşım da 15 yıllık evli.
hiç ütü yapmadım diyor.
son sıkmasını düşük ayarlıyormuş.
öylece asıyorum dedi.
oğlu benim oğlumla aynı okulda,yaşıt.
ben her şeyini ütülerim.yetiştiremem bile,hergün kirleniyor beyaz olunca.
kazakları bile ütülerim.
iç çamaşırlar hariç.onlara da zaman yetmez zaten.:)))
hatta bunun için benim kapının birinde barfiks takılı çamaşırları askıyla asmak için kullanıyorum:KK39:

canım ben de senin gibi aynı durumdan muzdariptim çekmeceli mobilyalıydı takımım yeni eve taşınırken dolabı kv deme verdim takımı normal kaşıklığa koydum mutfaktaki çekmeceyi CETVEL le ölçüp:KK70: içine sığacak 2 kaşıklık aldım altta fotosunu ekledim sağda misafirlik takım solda günlükler var canım
yok tatlıcım yaa ben yine de mutfağa sığdıramam dedim yaa hem yemek hem tatlı çatal kaşık bıçak bi de çay kaşıkları ve servis kaşıkları hayatta sığdıramam seninkiler az görünüyor canım bi de benm çekmecede zaten 2 kaşıklık var üstüste

yok tatlıcım yaa ben yine de mutfağa sığdıramam dedim yaa hem yemek hem tatlı çatal kaşık bıçak bi de çay kaşıkları ve servis kaşıkları hayatta sığdıramam seninkiler az görünüyor canım bi de benm çekmecede zaten 2 kaşıklık var üstüste
az görünüyor derken 12 kişilik takım sağda 18 kişilik solda var tatlımyani orada 30 kişilik takım var

dağcım nerden alıyorsun bu çamaşır sodasını markası falan varmı? ben bir ara kadınlar kulbunde okuyup heveslenmiştim ama bulamadım marketlerde
ben de beyazlıları bir gece beyaz sabunlu suda bekletip makinada önce 15 dk lık programda yıkama yaptırıyorum (beyaz sabunu gitsin diye deterjanla beraber sarartıyor dediler) sonra 60 derecede ön yıkamalı programda ek durulamalı olarak çalıştırıyorum baya beyaz çıkıyorlar leke falan da kalmıyor onu da buradan öğrendim
tatlım suda bekletmeyi makine içinde mi yapıyosunuz başka yerde mi?? bide konu açılmışken sorayım gömlek yaka kol kirlerini naapıyorsunuz?

az görünüyor derken 12 kişilik takım sağda 18 kişilik solda var tatlımyani orada 30 kişilik takım var
hadi beee:KK57: ay ne bilem nasıl koymuşsan az gözüktü gözüme sandım ki kahvaltı bıçakları yemek bıçakları ayrı ayrı değildir mesela :KK64:

ablalarım bana yardım edin..
bilenleriniz de var evimi paylaşmıştım ama bilmeyenlerinizde vardır; misafirlik çatal kaşıklarım sandığında salonda duruyor.
fakat ben sandığı atmak istiyorum.
çatal kaşıkları mutfağa alamam yerim yok.
konsola koyacağım fakat nasıl koyabilirim ne tip kutu sepet vs içinde gruplandırabilirim?
veya başka öneriniz var mı?
yemek çatal kaşık bıçak tatlı kaşık çatal bıçak çay kaşıkları ve servis kaşıkları var...

Ozlediniz mi beniii:KK24:
Gunaydin cnm :KK33:asagidaki gibi kucuk kaplara koyup alandan tasarruf edebilirsin.Ilk resim bence cok sik duruyor. Kapakli ise konsol gibi birseydeyse sorun olmaz bence toz vs de.

n7lzZV.jpg

g56dE5.jpg

tatlım suda bekletmeyi makine içinde mi yapıyosunuz başka yerde mi?? bide konu açılmışken sorayım gömlek yaka kol kirlerini naapıyorsunuz?

hadi beee:KK57: ay ne bilem nasıl koymuşsan az gözüktü gözüme sandım ki kahvaltı bıçakları yemek bıçakları ayrı ayrı değildir mesela :KK64:
:KK70:tatlım bakma sen o mobilyalı dolapta çokmuş gibi duruyor kaşıklığa koyunca bu kadar bişey işte ben sık kullandıklarıma uygun şekilde yerleştirdim, kepçesi mepçesi falanda üst çekmecemde benim ama o da fazla yer kaplamıyor, illaki mutfağa koyulacak diye birşey yok takımına uygun büyüklükte böyle bir kaşıklık alıp konsoluna koyabilirsin mesela ablam da öyle kullanıyor ,tabi alternatif sunacaktır arkadaşlar değerlendirirsin artık:KK15:
canım suda bekletmeyi kovada yapıyorum ben, musluktan akan en sıcak suyla kovayı dolduruyorum 1 kahve fincanı makinalara uygun olan sabun tozu koyuyorum , hooooooooop beyazlılarda içine 5-6 saat ya da sabaha kadar falan işte bekletiyorum

barones canım bakkaldakileri daha çok beğeniyorum.
çok da uygun.
marketlerdekiler pek güzel olmuyor.

hatta bunun için benim kapının birinde barfiks takılı çamaşırları askıyla asmak için kullanıyorum:KK39:
süper fikir.

bu arada bu mesajım yarım kalmış.
gönderdim sanıyorum.
galiba iş arasında yazarken yarım bırakmışım.
şimdi göndereyim.

barones senin beyazlara formülün de güzelmiş.
ben beyaz sabun denemedim.
uğraşır mıyım bilemiyorum.
hızıca işleri toparlamaya çalıştığımdan bir seferde deterjan,soda atıyorum.
ayrıca ekstra durulamayı ben de her çamaşıra uyguluyorum.:)

selam kizlar :KK3: nasilsiniz ? ben dun malesef hic bisey yapamadim:KK43: evi supururken sigorta atti :KK43: bahceyi yaptirirken esim orya kablo cektirmis lamba icin cene adam acikta birakmis dun yagmur yaginca tabi kisa devre yapmis :KK43:

çok da uygun.

süper fikir.

gönderdim sanıyorum.
şimdi göndereyim.

soda bulunca senin yöntemi denicem canım o daha pratik:KK15:

Ozlediniz mi beniii:KK24:
Gunaydin cnm :KK33:asagidaki gibi kucuk kaplara koyup alandan tasarruf edebilirsin.Ilk resim bence cok sik duruyor. Kapakli ise konsol gibi birseydeyse sorun olmaz bence toz vs de.

n7lzZV.jpg

g56dE5.jpg
hmm bu da olabilir canım, benim aklıma kutu sepet gelmişti bi tek nasıl daha düzenli görünür acaba?? bunu da bi düşüneyim, bakalım neler bulucam...

çok da uygun.

süper fikir.

gönderdim sanıyorum.
şimdi göndereyim.

aaa ben hiç ekstra durulama yaptırmıyorum, hiç kalıntı kalmaması için mi iyidir?

sagolun kizlar bende korkarim ellemedim zaten aksama kadar oyle bekledim en sonr kayinpeder geldi halletti sagolsun
geçmiş olsun canım boşver bi gün de böyle olsun;)

kızlarım canlarım bugün hsg yani rahim filmi çekildim,, ohh bee kurtuldum nasıl yük kalktı üstümden anlatamam:KK8:
bu arada hiç bi sorun çıkmadı şükürler olsun:KK36:
bu arada korkan arkadaşlarım varsa eğer yapmayın Allah aşkına hiç bişey yok çok kolay kısa süren bi işlem, nasıl da korkutmuşlardı beni abartıyorlar demek ki, o denli çıtkırıldım olmamak lazım :KK19:

kızlarım canlarım bugün hsg yani rahim filmi çekildim,, ohh bee kurtuldum nasıl yük kalktı üstümden anlatamam:KK8:
bu arada hiç bi sorun çıkmadı şükürler olsun:KK36:
bu arada korkan arkadaşlarım varsa eğer yapmayın Allah aşkına hiç bişey yok çok kolay kısa süren bi işlem, nasıl da korkutmuşlardı beni abartıyorlar demek ki, o denli çıtkırıldım olmamak lazım :KK19:
cok sevindim canim Rabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah :KK68:

eveeettt dun hic bisey yapamamis olabilirim ama bugun nerdeyse butun islerimi bitirdim sayilir :KK49:
sabah bulasik makinasi dolduruldu calistirildi
mutfagin dolap kapatlari, havalandirma, ocak ve fayanslari camasir sulu bezle silinde
evin alt kat supurulup silindi
2 makina camasir yikandi ve serildi
haftalardir biriktirdigim utu nihayet yapildi:KK48: yerlerine asildi
bulasik makinasi bitince bosaltildi
yemek yapildi, yendi ve bulasiklari makinaya dolduruldu
cay yapildi suanda icilmekte:KK48::KK48::KK48:

( bu arada utuyu tembelligimden biriktirmiyom benim utu su buyuk buharli utulerden o yuzden hepsini birden yapayim diye biriktiriyom)
bugunlukte bu kadar :cool::cool:

Back