- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.841
benim banyoda sadece cilt bakım ürünlerim bulunur canım yıkama kreleri jelleri peelingler kremler şampuan sıvı saç kremi el kremi vs. parfümler makyaj malzemeleri falan tuvalet masamdadır. yakında resim çekip koyayım inş.Selam kızlar birşey sorcam banyo dolabındakş kremler, makyaj malzemeleri, parfümleri vb. bu aralar gözüme çok batıyorlar dağınık görünüyor sizler nasıl düzenliyorsunuz?
merhaba topiğimizin şekeri, ohh herkes dönüyor şükür yeaaMerhabaa
Hatunlaaaaar
tam sana layık bomba gibi bi dönüşşşOkudum bu sefer aradaki sayfalarıHepinizi çok özledimm
Ben memlekete gitmiştim kuzen düğününe, hallettim geldim
Tembelgiller im tatiline çok sevindim en iyisini yapmışsın kuzum, hep sil hep süpür nereye kadar? Alayına isyeaaan
dagci erken kalkma olayında bendimahiye katılıyorum, hastan oldum hep özenmişimdir sürekli erken kalkanlara
mirjam cım işlerin bitince sefasını sürerken hayal et kendini, üzülme ortalığın halinee kumandalık
@benlacivert kendi dolabın çekmecen bitti de anneninkiler mi kaldı hatun, mis olmuş oohh
@sumeyra1990 fırına el attın attın yoksa bugün yarın derken kapkatı kesilir zor temizlenir canım
@areser aramıza hoşgeldin fotoğraflar da atmışsın bayıldım negzel olmuş o çekmeceeMakyaj malzemelerini kremleri sormuşsun canım inşaallah ekleyim foto düzenleyip. Yoldan gelince biraz dağıldık da
@azerinnn oyladım canım, bu zamana bahar temizliği mi kalırmış, değil mi ama?
Bugün yaptığım işleri sayayım da tembelbendimahi m gaza gelsin ;
Sayfayı kapattıktan sonra yapılacaklar:
- Evi süpürdüm
- Toz aldım
- İki banyonun da temizliğini yaptım
- Balkonu yıkadım
- Yatağı topladım
- Valizleri boşalttım
- İki fasıl çamaşır yıkayıp serdim
- Kuruyanları katlayıp dolaba yerleştirdim
- Bulaşık makinesini boşalttım
- Market alışverişi yaptım
- Halamı ziyaret ettim
ihihihi ayyy burayı çok özlemişimm
- Bulaşıklar makineye yerleştirilecek -birkaç bardak-
- Eve gelince yatağın üstüne fırlattığım kıyafetler dolaba konacak
- Manikür yenilenip yeni oje sürülecek
@2KediAnnesi canım yaa ismini anmamışım diye baktım, bizi ekmiş diyet topiğine dadanmışsın, basarım orayı haaaZaten beni çağırmadın
Şu katı kuralları bizimle de paylaşırsan, onlara uymak için motive olmuş olursun bencemerhaba topiğimizin şekeri, ohh herkes dönüyor şükür yeaa
tam sana layık bomba gibi bi dönüşşş
hoşgeldin gbencimm valla düzeli temiz hatunum da disiplin yok inş. kendime katı kurallar koydum hayatımı düzene sokacağım arada dürtün beniiazerine de rapor vercem size de
araser canım aramıza hoşgeldinSelam kızlar birşey sorcam banyo dolabındakş kremler, makyaj malzemeleri, parfümleri vb. bu aralar gözüme çok batıyorlar dağınık görünüyor sizler nasıl düzenliyorsunuz?
sen zaten düzenli tertiplisin maşallah canım, arada kaçamak olur o kadarAllah seniii
benim de bugünkü aylaklığımdan bilgisayar başında oyalanmamdan ötürü moralim çok bozukbazen böyle bişey oluyorum kendimi boğasım geliyor
ama artık yok böyle yarın itibarı ile planlı programlı düzenli bakımlı tıkıt tıkır bi hatun olacağım inş.olmuyor böyle bana gaz verin beni sorgulayın ay bişiler yapınn ayy dagci ablam idolümsün sen de bana yardım ettt
canımmmmmmmmmmmmmm topiğimizin enerji kaynağı hoşgeldinOkudum bu sefer aradaki sayfalarıHepinizi çok özledimm
Ben memlekete gitmiştim kuzen düğününe, hallettim geldim
Tembelgiller im tatiline çok sevindim en iyisini yapmışsın kuzum, hep sil hep süpür nereye kadar? Alayına isyeaaan
dagci erken kalkma olayında bendimahiye katılıyorum, hastan oldum hep özenmişimdir sürekli erken kalkanlara
mirjam cım işlerin bitince sefasını sürerken hayal et kendini, üzülme ortalığın halinee kumandalık
@benlacivert kendi dolabın çekmecen bitti de anneninkiler mi kaldı hatun, mis olmuş oohh
@sumeyra1990 fırına el attın attın yoksa bugün yarın derken kapkatı kesilir zor temizlenir canım
@areser aramıza hoşgeldin fotoğraflar da atmışsın bayıldım negzel olmuş o çekmeceeMakyaj malzemelerini kremleri sormuşsun canım inşaallah ekleyim foto düzenleyip. Yoldan gelince biraz dağıldık da
@azerinnn oyladım canım, bu zamana bahar temizliği mi kalırmış, değil mi ama?
Bugün yaptığım işleri sayayım da tembelbendimahi m gaza gelsin ;
Sayfayı kapattıktan sonra yapılacaklar:
- Evi süpürdüm
- Toz aldım
- İki banyonun da temizliğini yaptım
- Balkonu yıkadım
- Yatağı topladım
- Valizleri boşalttım
- İki fasıl çamaşır yıkayıp serdim
- Kuruyanları katlayıp dolaba yerleştirdim
- Bulaşık makinesini boşalttım
- Market alışverişi yaptım
- Halamı ziyaret ettim
ihihihi ayyy burayı çok özlemişimm
- Bulaşıklar makineye yerleştirilecek -birkaç bardak-
- Eve gelince yatağın üstüne fırlattığım kıyafetler dolaba konacak
- Manikür yenilenip yeni oje sürülecek
@2KediAnnesi canım yaa ismini anmamışım diye baktım, bizi ekmiş diyet topiğine dadanmışsın, basarım orayı haaaZaten beni çağırmadın
yatış kalkış saatleri mesela (çok geç yatıp geç kalkmak gibi bi sorunum var), sonraaa cilt bakımı rutinleri (GÜNDE 2 KERE yapmalıyım ama 1 kere yapıyorum), bilgisayarda çok oyalanıyorum bunlara dair kurallar işte bebemŞu katı kuralları bizimle de paylaşırsan, onlara uymak için motive olmuş olursun bence
Nelermiş o kurallar bakalım bergüzaar
yok canım ya kaçamak da değil benimki bazen salak salak oyalanıyorum sinir oluyorum akıllı hatun olmalıyımsen zaten düzenli tertiplisin maşallah canım, arada kaçamak olur o kadar
sağol tatlım,mutlu oldum yorumunla.:)Allah seniii
benim de bugünkü aylaklığımdan bilgisayar başında oyalanmamdan ötürü moralim çok bozukbazen böyle bişey oluyorum kendimi boğasım geliyor
ama artık yok böyle yarın itibarı ile planlı programlı düzenli bakımlı tıkıt tıkır bi hatun olacağım inş.olmuyor böyle bana gaz verin beni sorgulayın ay bişiler yapınn ayy dagci ablam idolümsün sen de bana yardım ettt
merhaba canım.Merhabaa
Hatunlaaaaar
tatlım ben de o kadar çok varki bu sopalı ürünlerden hangi birini sayayım bilemedim ama o dediğin den yokyok canım ya kaçamak da değil benimki bazen salak salak oyalanıyorum sinir oluyorum akıllı hatun olmalıyım
baronesim şekerim azerinin topiğinde duydum scotch brite mikrofiber yer temizlik sistemi sen haberdar mısın ? bi de bunun deterjan hazneli olanı da varmışş, sen ne kullanıyorsun canım?
alıntılamamışımne konuda şaşırttım tatlım anlayamadım, o benim dünkü mesajım bugün iyiyim işleniyorum şükürrr
yok artıkk, her şeye ayrı ürün mü kullanıyorsun seen, ay okalabalığı nasıl çekiyorsun benim sadece 1 mopum varr,, vay beee gözlerim açık kaldım yaniiitatlım ben de o kadar çok varki bu sopalı ürünlerden hangi birini sayayım bilemedim ama o dediğin den yok
bununla camları siliyorum
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...ite-cirt-cirt-mikrofiber-yer-temizlik-sistemi
bununla kapı, dolap kapağı gibi düz zeminler
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/46826359-31189-vileda-ultraaktif-temizlik-seti
bu banyo yer zemini
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/23050398-31190-parex-pratik-paspas
bu duvarları silmek için boyutu dev
http://devpasupermarket.com/shop/product/viewProduct/149134/91
daha da vardır malum tembellik başa bela en kolaylık sağlayanını bulmaya çalışıyorum
senin bahsettiğinin kirlendikçe bezini elde sıkıp tekrar takmak lazım diye hatırlıyorum o yüzden pek cazip gelmemişti
tatlım benim düzen fotolarında temizlik dolabımın resmi varya orada hepsi bir arada duruyor kalabalıklık yok yaniyok artıkk, her şeye ayrı ürün mü kullanıyorsun seen, ay okalabalığı nasıl çekiyorsun benim sadece 1 mopum varr,, vay beee gözlerim açık kaldım yaniii
şu cırt cırt olanın benim dediğimde farkı nedir onu anlayamadı been
günaydın canım.:)ne konuda şaşırttım tatlım anlayamadım, o benim dünkü mesajım bugün iyiyim işleniyorum şükürrr
günaydınnnnnnngunaydin temiz, duzenli, titiz bayanlar.. suan evimin halini gorsenizberbat.. berbat.. bense pc basinda tembellik ediyorum ay nolur beni motive edin yapilacak cok isim var ama yerimden kalkmak bile istemiyorum
günaydın canım.:)
dün başlangıç günü diye düşünmüştüm,o yüzden yapmayınca şaşırdım.
zamanla alışıyor insan.
elin ve beynin alıştıkça kolaylaşıyor,rutinleşiyor haliyle.:)
kolay gelsin şimiden canım.
bu sabah yemek yaptım.
evi süprüp,sildim.
evi toplayıp,kahvaltı hazırladım.
sana ilham olur belki.
günaydın canım.:)
dün başlangıç günü diye düşünmüştüm,o yüzden yapmayınca şaşırdım.
zamanla alışıyor insan.
elin ve beynin alıştıkça kolaylaşıyor,rutinleşiyor haliyle.:)
kolay gelsin şimiden canım.
bu sabah yemek yaptım.
evi süprüp,sildim.
evi toplayıp,kahvaltı hazırladım.
sana ilham olur belki.
evet haklisin ben yerimden kalkmakla baslayayim isegünaydınnnnnnndağcı nın yazdıkları baya motive ediyor canım
günaydın tatlım maşallahsabah sabah bu ne hız ben bile motive oldum valla evde olsam süpürgeyi açmıştım
akşam yapamıyorum yorgunluktan.günaydınnnnnnndağcı nın yazdıkları baya motive ediyor canım
günaydın tatlım maşallahsabah sabah bu ne hız ben bile motive oldum valla evde olsam süpürgeyi açmıştım
oturdukça uyuşuyor insan.masallah canimbende yapiyordum boyle saat 10da butun isim biterdi simdi bana ne olduysa tembel tembel oturuyorum pc basinda
evet haklisin ben yerimden kalkmakla baslayayim ise
tamam canim cok sagol benim fazla zamanim yok sadece alt kati temizleyebilirim sadece sonrasinda disciye gidecem kalanlari gelince yapicam insallah aksama rapor cikaririmakşam yapamıyorum yorgunluktan.
hadi vakitte var sabah yapayım dedim.:)
şimdi işteyim.sabah yapılan iş sanki hiç yapılmamış gibi geliyor.:)
oturdukça uyuşuyor insan.
kalk camları aç,ve toplamaya başla evi.
gerisi geliyor zaten.
raporunu bekliyoruz ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?