• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Bende 87 li :KK3:
Hellöö kızlaaar:KK15::KK33:
gene bi hellöö ve gene bi kaçışşşş:KK43:

herkese kokulu kokulu öpücükler günaydınlar:KK36:
günaydın canımmm:KK36:

Gunaydinlar :KK24: tavuk itinayla yapildi gorumcelerde yenildi bitti :KK76:
helal sana bravo:KK9:

GÜNDEN GÜNE KOCAMAN BİR GÖBÜŞE SAHİP OLAN BENDEN HERKESE SELAMLAR :KK15:
NASILSINIZ BAKALIM ?
kız göbüş değil o bebiş bebiş :-)
iyiyiz canım sen ve yavruların nasılsınız?:KK36:

BÜYÜYORUM VE DAHA ÇABUK YORULUYORUM..KIZIMA HAMİLEYKEN BU KADAR ZOR OLMUYORDU AMA OĞLUM SAĞ OLSUN EPEY YORUYOR ANNESİNİ..ONUN DIŞINDA İYİYİZ ŞÜKÜR..EVLE ÇOK İLGİLENEMİYORUM EN AZINDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPAMIYORUM EKSİKLERİ TAMAMLIYORUM BU SÜREÇTE..İNŞALLAH KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSETTİĞİMDE YAPACAĞIM BİŞEYLER..

BÜYÜYORUM VE DAHA ÇABUK YORULUYORUM..KIZIMA HAMİLEYKEN BU KADAR ZOR OLMUYORDU AMA OĞLUM SAĞ OLSUN EPEY YORUYOR ANNESİNİ..ONUN DIŞINDA İYİYİZ ŞÜKÜR..EVLE ÇOK İLGİLENEMİYORUM EN AZINDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPAMIYORUM EKSİKLERİ TAMAMLIYORUM BU SÜREÇTE..İNŞALLAH KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSETTİĞİMDE YAPACAĞIM BİŞEYLER..
önemli değil cnm iyi ol da önce...

GÜNDEN GÜNE KOCAMAN BİR GÖBÜŞE SAHİP OLAN BENDEN HERKESE SELAMLAR :KK15:
NASILSINIZ BAKALIM ?

iyiyiz tatlım seni gördük daha iyi olduk:KK15:
yorma kendini sakın

hadi benden gelsin bi taneeeeeee,,,
günlük seccade kullananlar için, seccadeleri nereye koyacağını şaşıranlar içiiiiin, ortalıkta, sağda solda, koltuk üzerlerinde yerlerde seccade görmek istemeyenler içiiiiiiiiiiin...
bendimahi dağınık seccade problemini nasıl çözmüş merak ediyor musunuuzzzzzzzz???

işte bir dergiliğin seccadeliğe dönüşüm hikayesi :KK52::KK48:
DSCF5668.JPG DSCF5669.JPG

vakti zamanında bu dergiliği nette görmüşşş ve ay bundan süpper seccadelik olur demiştimm:KK37:
seccade çantamı nasıl buldunuz şekerler:KK49:
oturma odamın renkleriyle uyumlu bir dekor da oldu aynı zamanda:KK73:

merhaba kızlar.

yeni resim yok mu?
Ben yokken kızlar da tembellik etmiş çalışmamış:KK53: oley oley

kbaam:KK36::KK36: Keyfin ne alemde? Sen kendine dikkat et yeter :KK19:evi salla:21:
Bu ara hep öyle oldu pek mahcubum :KK23:

Gunaydinlar :KK24: tavuk itinayla yapildi gorumcelerde yenildi bitti :KK76:
Aay ben okudum o kısmı tebrik ederiim:KK9:Kaç saatte pişti acaba:KK33:
herkese kokulu kokulu öpücükler günaydınlar:KK36:
günaydııın Baronesss iimm ne var ne yokk?:KK15::KK19:
işte bir dergiliğin seccadeliğe dönüşüm hikayesi :KK52::KK48:
Eki Görüntüle 1523777 Eki Görüntüle 1523778

vakti zamanında bu dergiliği nette görmüşşş ve ay bundan süpper seccadelik olur demiştimm:KK37:
seccade çantamı nasıl buldunuz şekerler:KK49:
oturma odamın renkleriyle uyumlu bir dekor da oldu aynı zamanda:KK73:
:KK9::KK9:Çok kullanışlı olmuş misafirlerin bayılacak bendimahii:KK68: Ben dagci dagci danım :KK59:ortada pek bir şey sevmiyorum:KK24:

Kızlar biz ufak bir tatildeydik ondan girememiştim konumuza:KK8:
Geldik eşim hastalandı ateşler içinde yatıyor:KK43: Sabaha kadar onunla uğraştım anca düştü ateşi. Şimdi daha iyi şükür.
dagci dagci fotoğraf demişken, cetvelciler her yeri düzenledi artık bir yer kalmayınca fotoğraf konacak bir şey de kalmadı:KK53: Bize yeni üye lazım:KK70:

Ben yokken kızlar da tembellik etmiş çalışmamış:KK53: oley oley

kbaam:KK36::KK36: Keyfin ne alemde? Sen kendine dikkat et yeter :KK19:evi salla:21:

Bu ara hep öyle oldu pek mahcubum :KK23:

Aay ben okudum o kısmı tebrik ederiim:KK9:Kaç saatte pişti acaba:KK33:
günaydııın Baronesss iimm ne var ne yokk?:KK15::KK19:

:KK9::KK9:Çok kullanışlı olmuş misafirlerin bayılacak bendimahii:KK68: Ben dagci dagci danım :KK59:ortada pek bir şey sevmiyorum:KK24:
canımmmmmmmmmmm hoşgeldin:KK19:özledim valla ya:KK15:

Back