- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.621
Bende 87 li
Hellöö kızlaaar
Hellöö kızlaaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir cetvelci geline yakışan budur işteGunaydinlar tavuk itinayla yapildi gorumcelerde yenildi bitti
gene bi hellöö ve gene bi kaçışşşşBende 87 li
Hellöö kızlaaar
günaydın canımmmherkese kokulu kokulu öpücükler günaydınlar
helal sana bravoGunaydinlar tavuk itinayla yapildi gorumcelerde yenildi bitti
kız göbüş değil o bebiş bebişGÜNDEN GÜNE KOCAMAN BİR GÖBÜŞE SAHİP OLAN BENDEN HERKESE SELAMLAR
NASILSINIZ BAKALIM ?
BÜYÜYORUM VE DAHA ÇABUK YORULUYORUM..KIZIMA HAMİLEYKEN BU KADAR ZOR OLMUYORDU AMA OĞLUM SAĞ OLSUN EPEY YORUYOR ANNESİNİ..ONUN DIŞINDA İYİYİZ ŞÜKÜR..EVLE ÇOK İLGİLENEMİYORUM EN AZINDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPAMIYORUM EKSİKLERİ TAMAMLIYORUM BU SÜREÇTE..İNŞALLAH KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSETTİĞİMDE YAPACAĞIM BİŞEYLER..gene bi hellöö ve gene bi kaçışşşş
günaydın canımmm
helal sana bravo
kız göbüş değil o bebiş bebiş
iyiyiz canım sen ve yavruların nasılsınız?
önemli değil cnm iyi ol da önce...BÜYÜYORUM VE DAHA ÇABUK YORULUYORUM..KIZIMA HAMİLEYKEN BU KADAR ZOR OLMUYORDU AMA OĞLUM SAĞ OLSUN EPEY YORUYOR ANNESİNİ..ONUN DIŞINDA İYİYİZ ŞÜKÜR..EVLE ÇOK İLGİLENEMİYORUM EN AZINDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPAMIYORUM EKSİKLERİ TAMAMLIYORUM BU SÜREÇTE..İNŞALLAH KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSETTİĞİMDE YAPACAĞIM BİŞEYLER..
GÜNDEN GÜNE KOCAMAN BİR GÖBÜŞE SAHİP OLAN BENDEN HERKESE SELAMLAR
NASILSINIZ BAKALIM ?
iyiyiz tatlım seni gördük daha iyi oldukBÜYÜYORUM VE DAHA ÇABUK YORULUYORUM..KIZIMA HAMİLEYKEN BU KADAR ZOR OLMUYORDU AMA OĞLUM SAĞ OLSUN EPEY YORUYOR ANNESİNİ..ONUN DIŞINDA İYİYİZ ŞÜKÜR..EVLE ÇOK İLGİLENEMİYORUM EN AZINDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPAMIYORUM EKSİKLERİ TAMAMLIYORUM BU SÜREÇTE..İNŞALLAH KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSETTİĞİMDE YAPACAĞIM BİŞEYLER..
evet çok değişik bir fikir.dagci al sana resim şeker
biz de günlükler için kullanıyoruz bi eşimee bi de bana ayrıca içinde tesbih takke falan da varevet çok değişik bir fikir.
günlükler için süper.
ortada olan hiç bir şeyden hoşlanmam.
işte bir dergiliğin seccadeliğe dönüşüm hikayesi
Eki Görüntüle 1523777 Eki Görüntüle 1523778
vakti zamanında bu dergiliği nette görmüşşş ve ay bundan süpper seccadelik olur demiştimm
seccade çantamı nasıl buldunuz şekerler
oturma odamın renkleriyle uyumlu bir dekor da oldu aynı zamanda
Ben yokken kızlar da tembellik etmiş çalışmamış oley oleymerhaba kızlar.
yeni resim yok mu?
kbaam Keyfin ne alemde? Sen kendine dikkat et yeter evi sallaBÜYÜYORUM VE DAHA ÇABUK YORULUYORUM..KIZIMA HAMİLEYKEN BU KADAR ZOR OLMUYORDU AMA OĞLUM SAĞ OLSUN EPEY YORUYOR ANNESİNİ..ONUN DIŞINDA İYİYİZ ŞÜKÜR..EVLE ÇOK İLGİLENEMİYORUM EN AZINDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPAMIYORUM EKSİKLERİ TAMAMLIYORUM BU SÜREÇTE..İNŞALLAH KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSETTİĞİMDE YAPACAĞIM BİŞEYLER..
Bu ara hep öyle oldu pek mahcubumgene bi hellöö ve gene bi kaçışşşş
günaydın canımmm
helal sana bravo
kız göbüş değil o bebiş bebiş
iyiyiz canım sen ve yavruların nasılsınız?
Aay ben okudum o kısmı tebrik ederiimKaç saatte pişti acabaGunaydinlar tavuk itinayla yapildi gorumcelerde yenildi bitti
günaydııın Baronesss iimm ne var ne yokk?herkese kokulu kokulu öpücükler günaydınlar
Çok kullanışlı olmuş misafirlerin bayılacak bendimahii Ben dagci danım ortada pek bir şey sevmiyorumişte bir dergiliğin seccadeliğe dönüşüm hikayesi
Eki Görüntüle 1523777 Eki Görüntüle 1523778
vakti zamanında bu dergiliği nette görmüşşş ve ay bundan süpper seccadelik olur demiştimm
seccade çantamı nasıl buldunuz şekerler
oturma odamın renkleriyle uyumlu bir dekor da oldu aynı zamanda
canımmmmmmmmmmm hoşgeldinözledim valla yaBen yokken kızlar da tembellik etmiş çalışmamış oley oley
kbaam Keyfin ne alemde? Sen kendine dikkat et yeter evi salla
Bu ara hep öyle oldu pek mahcubum
Aay ben okudum o kısmı tebrik ederiimKaç saatte pişti acaba
günaydııın Baronesss iimm ne var ne yokk?
Çok kullanışlı olmuş misafirlerin bayılacak bendimahii Ben dagci danım ortada pek bir şey sevmiyorum