- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.641
hah şöyle canım ya dön artık aramızaa, kocacına geçmiş olsun bu aradaKızlar biz ufak bir tatildeydik ondan girememiştim konumuza
Geldik eşim hastalandı ateşler içinde yatıyorSabaha kadar onunla uğraştım anca düştü ateşi. Şimdi daha iyi şükür.
dagci fotoğraf demişken, cetvelciler her yeri düzenledi artık bir yer kalmayınca fotoğraf konacak bir şey de kalmadı Bize yeni üye lazım
Bende özlediiim Baronesss immmcanımmmmmmmmmmm hoşgeldinözledim valla ya
Döndüümhah şöyle canım ya dön artık aramızaa, kocacına geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederiimmm dagciimgben canım hoşgeldin.
çok geçmiş olsun eşine.
İyiyim mirjamım bende evde değildim dokunmadım bir şeyeselam canlar nasilsiniz ? neler yapiyonuz? bende herseyi biraktim sadece gunluk temizlik yapabiliyorum banyo dolaplarim felan duzenlenicek ama icimden gelmiyor bir turlutembellik coktu sanki
canım çok geçmiş olsunBende özlediiim Baronesss immmcetvelcilerim çingenelerimm
DöndüümTeşekkür ederim bendimahim
Bana neden çocuk yapmıyorsundediklerinde "Daha ben kocamı büyütemedim O birr büyüsün sonra düşünürüz " dediğim kadar var sahiden. Hasta oldu ya, yapmadığı naz niyaz kalmıyor
Bendimahi senin eşindi değil mi akdeniz ateşi olan? Benim eşimde de var dediler biz sevgiliydik o zaman. Nezle veya grip olsun hemmen ateşleniyor iki gece üç gece sabaha kadar uğraşıyoruz. Bir ilaç vermişlerdi sürekli içeceksin diye. Onlara rağmen ateşi en ufak hastalıkta bile artıp devam edince kendi bıraktı ilacı, değilim akdeniz ateşi ben diye.
Hâlâ da aynı. Burnunu çekmeye başlasın tamam artık geceleri uykusuz ateşli.
aaa canım benim bence hemmen başka bir doktora görünsün kesinleşsin durumu hematolojiye gitmesi gerekiyo sanırım...eşime tekrar bi sorayım..Bende özlediiim Baronesss immmcetvelcilerim çingenelerimm
DöndüümTeşekkür ederim bendimahim
Bana neden çocuk yapmıyorsundediklerinde "Daha ben kocamı büyütemedim O birr büyüsün sonra düşünürüz " dediğim kadar var sahiden. Hasta oldu ya, yapmadığı naz niyaz kalmıyor
Bendimahi senin eşindi değil mi akdeniz ateşi olan? Benim eşimde de var dediler biz sevgiliydik o zaman. Nezle veya grip olsun hemmen ateşleniyor iki gece üç gece sabaha kadar uğraşıyoruz. Bir ilaç vermişlerdi sürekli içeceksin diye. Onlara rağmen ateşi en ufak hastalıkta bile artıp devam edince kendi bıraktı ilacı, değilim akdeniz ateşi ben diye.
Hâlâ da aynı. Burnunu çekmeye başlasın tamam artık geceleri uykusuz ateşli.
tatlışım eşin hastalanınca karın ve böbrek tarafları da ağrıyor mu?Teşekkür ederiimmm dagciimİnşaallah geçer
aynen canim yaa mutfak yine idare ederde benim banyo dolaplarim cok karistiİyiyim mirjamım bende evde değildim dokunmadım bir şeyeBenim de mutfakta tencereler pek karıştı amaaan Tembellik artı evde durmama benimkisi
Teşekkür ederim konusahibemizzcanım çok geçmiş olsun
aaa canım benim bence hemmen başka bir doktora görünsün kesinleşsin durumu hematolojiye gitmesi gerekiyo sanırım...eşime tekrar bi sorayım..
çünkü eğer akdeniz ateşi ise ve ilaç kullanmıyorsa durum çok tehlikeli çünkü bu hastalık ve yaşanan ateş vakaları en başta böbrekleri bitiriyo Allah korusun böbrek yetmezliğine götürür...
Bize doktorumuz ilacından korkma hiç bi zararı olmayan bi ilaç dedi muhakkak aksatmadan kullan dedi. Hatta eşim günde 1 kullanıyordu, fakat gene ayda 1-2 kez hastalanıyodu doktor 2 ye çıkardı ilacı, sabah akşam kullanıyor neredeyse hiç ateş atağı geçirmiyor hafif bi yokluyo gibi o da çok nadir ve hafif oluyor. Şimdi rahatız elhamdülillah...
Bi an önce tanıyı kesinleştirin, bu hastalık derecesi herkes de farklı oluyor bazılarına günde 3 ilaç bile veriyorlarmış.. Ne yap et duruma el koy gbenim lütfen rica ediyorum.
ben şahsen eşinin de bu hastalıktan olduğunu düşünüyorum çünkü benimki hep derki ne zaman biraz üşütecek nezle grip olacak olsam hemmen kendi hastalığım nüksediyor, çok kıskanç bi hastalık izin vermiyo başka hastalık onun önüne geçsin. bu arada bence durum kesinleşinceye kadar da en azından günde bi tane yutsun derim ben ve gazlı yiyeceklerden uzak dursun ceryandan ve soğuk yemek içmekten korusun kendini...
benim kociş fasulye gibi gazlı yiyecekleri hiç yiyemezdi 1 ilaç alırken, 2'ye çıkardık şimdi herşey yiyor daha bi kuvvetlendi ilk evlendiğimizde bebek gibi hassastı
Hayır canım eklemlerinde ağrı oluyortatlışım eşin hastalanınca karın ve böbrek tarafları da ağrıyor mu?
benim ki resmen adet oluyo gibi sancılanıyordu
Hâlâ almadım ama Baronesss im kızlar falan cillit bang ın bir duş köpüğünden bahsediyorlardı çok rahat oluyormuş onunla temizliği.aynen canim yaa mutfak yine idare ederde benim banyo dolaplarim cok karistidus bolumunu sadece 1 haftadir silmedigim icnde dus bolumu kirec olmus mozaikler felan oooffff nasil temizlenecekler
aahhh su erkekler yaptiramadim bir turlu birde benim dus kabini cam degil duvari kare yaptik yani cam degil bildigin feyans ve fiskiyenin oldugu kisim mozaikTeşekkür ederim konusahibemizz
Hay Allah ya. Kendi bayağı doktor gezdi ilk başta da hiçbirinin dediği öbürünü tutmayınca kafası attı resmen. Çıkmadı tam olarak akdeniz ateşi de sonra genetik testlerde, ondan bıraktı o ilacı. Gitmiyor doktora baksana gece acile gidelim dedim yok
İnşaallah birşey çıkmaz bir süre geçsin de tekrar rahatsızlanırsa kolundan tuttuğum gibi götürürüm.
Allah şifa versin eşine de, inşaallah sağlıkla yaşar
Hayır canım eklemlerinde ağrı oluyorSenin eşin de pek nazlı anlaşılan
Hâlâ almadım ama Baronesss im kızlar falan cillit bang ın bir duş köpüğünden bahsediyorlardı çok rahat oluyormuş onunla temizliği.Küçük çekçekler var ya, onlarla banyodan çıkarken her seferinde şöyle bir aşağı indirsen duvarlardan, duşakabinden, hiç su damlası kalmıyor dolayısıyla kireç de olmuyor ben öyle yapıyorum. Eşime öğretemedim bir O yüzden ondan sonra girmeye çalışıyorum
Ayy tam bir zahmet çıkarmışsın kendine mirjamıımaahhh su erkekler yaptiramadim bir turlu birde benim dus kabini cam degil duvari kare yaptik yani cam degil bildigin feyans ve fiskiyenin oldugu kisim mozaikmozaikleri alirken okadar begenmistimki satan adam tuvaletin arkasina guzel olur ama banyo icin temizligi zor olur demisti bende olsun temizlerim demistim af su salak kafam evin buyuklugunu ve kocamin hic yardimci olmadigini hesaba katmamistim
olsun tatlım yeterki işine yarasın
buharlı temizleyici olarak bende alf hero ve handy modelleri var hero laminat yerleri silmek için mükemmel ondan çok memnunum, handy modelini (arçeliğin buharikaları gibi) çok sık kullanmıyorum işte bu petek temizliği cam balkon camlarının temizliği falan oralarda o kadar da olmazsa olmaz birşey değil yani ama alf heroyu öneririm
hmm eklem ağrısı da oluyor gerçi,,canım tam anlayamadım ama genetik test negatifse değildir akdeniz ateşi, fakat aynı ilacı pek çok benzer hastalıkta da verebiliyorlar, güzel bi hastanede tekrar araştırtırsanız iyi olabilir ihmale gelmez böyle şeyler, ama umarım değildir, eğer öyleyse de ilacını artırırlar gül gibi yaşarTeşekkür ederim konusahibemizz
Hay Allah ya. Kendi bayağı doktor gezdi ilk başta da hiçbirinin dediği öbürünü tutmayınca kafası attı resmen. Çıkmadı tam olarak akdeniz ateşi de sonra genetik testlerde, ondan bıraktı o ilacı. Gitmiyor doktora baksana gece acile gidelim dedim yok
İnşaallah birşey çıkmaz bir süre geçsin de tekrar rahatsızlanırsa kolundan tuttuğum gibi götürürüm.
Allah şifa versin eşine de, inşaallah sağlıkla yaşar
Hayır canım eklemlerinde ağrı oluyorSenin eşin de pek nazlı anlaşılan
Hâlâ almadım ama Baronesss im kızlar falan cillit bang ın bir duş köpüğünden bahsediyorlardı çok rahat oluyormuş onunla temizliği.Küçük çekçekler var ya, onlarla banyodan çıkarken her seferinde şöyle bir aşağı indirsen duvarlardan, duşakabinden, hiç su damlası kalmıyor dolayısıyla kireç de olmuyor ben öyle yapıyorum. Eşime öğretemedim bir O yüzden ondan sonra girmeye çalışıyorum
Benim eşim almıs netten .Onla uğrasacagıma kendim silerim dedim duruyo öyle.9 yasindaki oglum yerleri siliyo .kolay bisey hemen ısiniyo suyun bitmesi epey sürüyo.Barones merhaba.Bu aralar buharlı temizleyiciye taktım.ben daha çok elde kullanacağım ,cam dış kabin,petek vs. Bir ürün arıyorum .Alf handyden memnun musun? Buhar çıkışı nasil?makine buhar yaparken çok ısınıyor mu? Ürünü kaç dakika kullana biliyorsun,şu bitince şu doldurup devam etmen için ne kadar beklemen gerekiyor.
sorgu memuru gibi oldum,kullanan c birini bulunca fırsat bu fırsat dedim.
Merhaba benlacivert .sizinki hangi model.alf handy de yerde silinebiliyormu?Benim eşim almıs netten .Onla uğrasacagıma kendim silerim dedim duruyo öyle.9 yasindaki oglum yerleri siliyo .kolay bisey hemen ısiniyo suyun bitmesi epey sürüyo.
Birsürü ucu var .Eşim su sebilini temizliyo .
Ben daha el atmadım .
Buharlı temizleyici X12 ye benziyo dolaba kaldirdım emin değilim markasından..yesil renkli..Sapı çıkiyo kısa oluyo .Saplıyken yerleri eğilmeden silebilirsin.Merhaba benlacivert .sizinki hangi model.alf handy de yerde silinebiliyormu?
İşte o da ondan bıraktı.hmm eklem ağrısı da oluyor gerçi,,canım tam anlayamadım ama genetik test negatifse değildir akdeniz ateşi, fakat aynı ilacı pek çok benzer hastalıkta da verebiliyorlar, güzel bi hastanede tekrar araştırtırsanız iyi olabilir ihmale gelmez böyle şeyler, ama umarım değildir, eğer öyleyse de ilacını artırırlar gül gibi yaşarevet benim koca bebek de nazlıdır ama şimdi ilacı 2 ye çıkarılalı daha iyi
bu arada haklısın canım duşakabinleri çekçekleyince banyo sonrası iyi oluyo ben de yapıyorum lakin bazen çok vakitlerde acele banyolarda ihmal ediyorum malesef
Barones merhaba.Bu aralar buharlı temizleyiciye taktım.ben daha çok elde kullanacağım ,cam dış kabin,petek vs. Bir ürün arıyorum .Alf handyden memnun musun? Buhar çıkışı nasil?makine buhar yaparken çok ısınıyor mu? Ürünü kaç dakika kullana biliyorsun,şu bitince şu doldurup devam etmen için ne kadar beklemen gerekiyor.
sorgu memuru gibi oldum,kullanan c birini bulunca fırsat bu fırsat dedim.
Ya heves ediyorum bende bunlaraBenim eşim almıs netten .Onla uğrasacagıma kendim silerim dedim duruyo öyle.9 yasindaki oglum yerleri siliyo .kolay bisey hemen ısiniyo suyun bitmesi epey sürüyo.
Birsürü ucu var .Eşim su sebilini temizliyo .
Ben daha el atmadım .
aynen oyle canim yani anlayacagin kendim ettim kendim buldumAyy tam bir zahmet çıkarmışsın kendine mirjamıımİşte güzel olsun güzel olsun deriz Sonra eneee bunu kim temizleyeceek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?