- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.601
canım yaşıtın birini buldun bak malum biz ablan sayılırız88 limisin 87 li mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaşıtın birini buldun bak malum biz ablan sayılırız88 limisin 87 li mi?
he kızz du ondan sordum ben de 88liyse bendendircanım yaşıtın birini buldun bak malum biz ablan sayılırız
88 limisin 87 li mi?
ay canım bu köy tavuğuna baktımda çok tarif varmış ya , sen google da arat seç bir tane gözünü karartıp yapacaksın artık27 daha tek bekar benmiyim ya heryerde comez hep ben olurum zaten
he kızz du ondan sordum ben de 88liyse bendendir
bu arada ablamsınnn
ay canım bu köy tavuğuna baktımda çok tarif varmış ya , sen google da arat seç bir tane gözünü karartıp yapacaksın artık
bu arada evet tek bekarımız sensin şimdilik kısmetse düğün tarihi bellimi canım
ne güzel, hazırlıklar o güzel telaşlar başlamıştır şimdi çeyiziydi mobilyasıydıValla durum onu gosterio ya herru ya merru dugun de kismetse eylul olacak ins
ne güzel, hazırlıklar o güzel telaşlar başlamıştır şimdi çeyiziydi mobilyasıydı
yaşıtız şekerim88 cnm benim bana gore 26, ama nisanlima gore 27 oluo ben de 27 diyorum
amin canım ay ne güzel günlerdi bi daha dönüp yaşayabilmek lazımdı şimdiMobilyalari aldik o bitti bir tek tv bulasik makinasi ve firin kaldi bi de ufak tefek ceyizlik cok keyifli Rabbim isteyen herkese hayirlisiysa nasip etsin
yaşıtız şekerim
amin canım ay ne güzel günlerdi bi daha dönüp yaşayabilmek lazımdı şimdi
hosbuldum canim sagol aynen oyle oldubir misafir krizi de sen atlatmışsın desene geçmiş olsun diyelim o zaman aramıza tekrar hoşgeldin
kız sen daha burda mısın??Aynen tek degilsin bende geldim artik
guzel gunler o yuzden agirdan aliyorum herseyi tadini cikarayim diye
kız sen daha burda mısın??
tavuğu ne yaptın annen pişirse ya
chilekcikonun tavukla imtihanıBen ist de yasiyorum annem memlekette sen pisirirsin nasilsa dedi gitti kadincagiz
chilekcikonun tavukla imtihanı
harikasın maşallahablalarim kardeslerim bacilarim :) mesai saatleri disinda netim yok malesef o yuzden online olamiyorum
Yeni cetvelci olarak
Yarin sabah 5 gibi kalkilip o tavuk pisirilecek 9 kadar hazirlanilip 10 da gorumceye kahvaltiya gidilecek
Yanina pogaca yapilacak
Gelin nasil olurmus gosterilecek
Pazartesi yazarim yapip yapamadigimi
aa öyle miydi canım unutmuşum..Aa bendimahi askolsun bende 89luyum yaa