• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

dimi ya böyle altı tarlatanlı kabarık etekler arkası iple sıkılan korseler lüle lüle saçlar

Ah naptın ya hastayım onlara. Şimdi kraliyet ailelerinde kalmadı öyle seyler de o eski tarzlar cok guzel ya.
Elbiseni bile kendin giymiyorsun korsenin iplerini yardımcıların baglıyor
Ay titanicte rose geldi aklıma:KK53:

Ah naptın ya hastayım onlara. Şimdi kraliyet ailelerinde kalmadı öyle seyler de o eski tarzlar cok guzel ya.
Elbiseni bile kendin giymiyorsun korsenin iplerini yardımcıların baglıyor
Ay titanicte rose geldi aklıma:KK53:
evet ya ben de bayılıyorum:KK68: en azından gelinlikler öyle de ömrü hayatımızda bir gün kabarık etekle salına salına o duyguyu yaşıyoruz

hosgeldin canim kacgundur misafirim vardi oyuzunden dogru duzgun giremedim, firsat buldugumdada dinlendim cok sukur gittiler :KK48:
test evet canim 12. gun en erken yapilmasi lazim ama iste diyomya sabirsizligim yuzunden paronayak oldum iyce :KK53:
bir misafir krizi de sen atlatmışsın desene geçmiş olsun diyelim o zaman aramıza tekrar hoşgeldin :KK48::KK48:

canım aramıza hoşgeldin:KK19:

tavukla ilgili benim de bir bilgim yok malesef yanlış yönlendirmeyeyim:KK43: cetvelciler yemek konusundan sınıfta kaldı:KK70: , ama aramızda yemek konusunda çok iyiler var onlar okuyunca muhakkak cevap vereceklerdir

Bekliyorum bakalim yoksa gul gibi koy tavugu cope gidecek nasil pisirilir bilmiyorum yakarim felan ya da az piser kimse yiyemez :-)

olmadi gorumceme gotureyim o pisirmeyi bilir kesin :) hem tavuk araya gitmez hem de toplasmis oluruz bi tasla iki kus:KK71:

bu arada yeni nisanliyim:KK22: henuz evlenmedim ama iste kaynasmis oluruz :)

aaaaaaaaaaaaaaa görümceye götürürsen pişir diye ben pişirmeyi bilmiyorum sen pişir demiş olursun bu da bir cetvelcinin şanına yakışmaz:KK70:
sen netten bak pişir götür ne kadar becerikli bir gelinimiz var desinler:KK15:

aaaaaaaaaaaaaaa görümceye götürürsen pişir diye ben pişirmeyi bilmiyorum sen pişir demiş olursun bu da bir cetvelcinin şanına yakışmaz:KK70:
sen netten bak pişir götür ne kadar becerikli bir gelinimiz var desinler:KK15:

Haklisin bacim ben pisireyim onu da nasi pisiricem :KK23:hehe becerikli gelin gorsunler derken evdeki tavuktan olamayalim :KK70:

Back