- 15 Aralık 2013
- 15.603
- 35.791
- 798
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.581
Köy tavugu biz bidefa fırında pişirmiştik
3-4 saatte pişmişti
3-4 saatte pişmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küçükken bir çizgi filmden etkilenmiştim büyüyünce barones olucam falan derdim o kadar yani
ama kabul ediyorum çok havalı
dimi ya böyle altı tarlatanlı kabarık etekler arkası iple sıkılan korseler lüle lüle saçlarBende cok severim ya böyle düşes falan
dimi ya böyle altı tarlatanlı kabarık etekler arkası iple sıkılan korseler lüle lüle saçlar
evet ya ben de bayılıyorum en azından gelinlikler öyle de ömrü hayatımızda bir gün kabarık etekle salına salına o duyguyu yaşıyoruzAh naptın ya hastayım onlara. Şimdi kraliyet ailelerinde kalmadı öyle seyler de o eski tarzlar cok guzel ya.
Elbiseni bile kendin giymiyorsun korsenin iplerini yardımcıların baglıyor
Ay titanicte rose geldi aklıma
vaaoooowww, ben biliyodum altından havalı bişi çıkacağınıçok tatlısın sen ya
Baron: Avrupa terminolojisinde asaletin şovalyelikten sonra gelen 2. basamağı, İngiliz literatüründe baronlara " Lord " denilmektedir. Baron eşine barones denir.
bir misafir krizi de sen atlatmışsın desene geçmiş olsun diyelim o zaman aramıza tekrar hoşgeldinhosgeldin canim kacgundur misafirim vardi oyuzunden dogru duzgun giremedim, firsat buldugumdada dinlendim cok sukur gittiler
test evet canim 12. gun en erken yapilmasi lazim ama iste diyomya sabirsizligim yuzunden paronayak oldum iyce
vaaoooowww, ben biliyodum altından havalı bişi çıkacağını
canım aramıza hoşgeldin
tavukla ilgili benim de bir bilgim yok malesef yanlış yönlendirmeyeyim cetvelciler yemek konusundan sınıfta kaldı , ama aramızda yemek konusunda çok iyiler var onlar okuyunca muhakkak cevap vereceklerdir
bir akarsuyun ismi şekerimSeninkinin anlamı ne
kız aman aman organik o ne yap et bul bi yolunu pişir yiyin bu zamanda ne nimet o biliyo musuuuun, netten araştır bulursun bişeylerBekliyorum bakalim yoksa gul gibi koy tavugu cope gidecek nasil pisirilir bilmiyorum yakarim felan ya da az piser kimse yiyemez
a ha haaaavaaoooowww, ben biliyodum altından havalı bişi çıkacağını
Köy tavugu biz bidefa fırında pişirmiştik
3-4 saatte pişmişti
kız aman aman organik o ne yap et bul bi yolunu pişir yiyin bu zamanda ne nimet o biliyo musuuuun, netten araştır bulursun bişeyler
olmadi gorumceme gotureyim o pisirmeyi bilir kesin :) hem tavuk araya gitmez hem de toplasmis oluruz bi tasla iki kus
bu arada yeni nisanliyim henuz evlenmedim ama iste kaynasmis oluruz :)
aaaaaaaaaaaaaaa görümceye götürürsen pişir diye ben pişirmeyi bilmiyorum sen pişir demiş olursun bu da bir cetvelcinin şanına yakışmaz
sen netten bak pişir götür ne kadar becerikli bir gelinimiz var desinler
sen de benimmma ha haaaa
canımsın sen benim
ooo topiğimizin tek bekarı gelin adayı nadide çiçek yaş kaçbu arada yeni nisanliyim henuz evlenmedim ama iste kaynasmis oluruz :)
Haklisin bacim ben pisireyim onu da nasi pisiricem hehe becerikli gelin gorsunler derken evdeki tavuktan olamayalim
sen de benimmm
ooo topiğimizin tek bekarı gelin adayı nadide çiçek yaş kaç
88 limisin 87 li mi?27 daha tek bekar benmiyim ya heryerde comez hep ben olurum zaten