• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

aaaaaaaaayyyyyyyyy ogün acil çıkmam lazımdı beğendim ama yorum yapamadan çıkmıştım bendimahi hatırlatınca buldum hemen bayıldım bayıldım bayıldım:KK68: benim tarzım değil ama görsel olarak çok beğeniyorum bu tarzı ,çok güzelmiş canım salonun daha detaylı resimleri bekliyoruz, zaten renk diyince profil resmimdende bellidir gözüm dönüyor benim:confused:

Ayy tesekkur ederim canım tamam aklımda eklicem mutlaka:KK68:

Çok yakısmış canım ben her renginden aldım bu fenerin:KK48:

canım benim antremde aşağıdaki fotodakinden var beyaz olanı 6 aydır kullanıyorum grileşme falan olmadı ama ilerisini bilemem süpürgeyle tozunu alırım (henüz yapmadım) olmadı çıkıyor nasılsa yıkarız diye düşünerek aldım
bu arada beyaz yakışmış salonuna canım:KK39:
güzelmiş canım yıkanabiliyorsa süper zaten ama bizim bu lambaderdeki plastiğe monteli çıkıp yıkanmıyo

bugün iyi değilim kızlar dünden yorgunum kafam öyle ağır :KK43:
sabah kocacıkla kalktık kahvaltı ettik sofrayı topladım ettim arkadan yattım yine biraz, uyuyamadım ama :KK43:
bu arada benim koca işe geç gidiyo 10 buçukta falan :21:
şimdi açtım radyoyu kendimi toparlayayım biraz,,
dedim ben de buraya rapor gibi yazayım gaz olur belki:KK48:
şimdi neler yapıcam,,
üzerimi değişicem, yatağı toplicam bu arada yastık kılıflarımı değişirim ütüleyip temizlerini takarım:21:
cilt bakımımı yapar, abdestimi alırım :21:
2-3 bulaşık var onları yıkarım:21:
annemlere bi uğrarım (komşum olurlar)
bu arada aspirinimi de içmiş olacağım için kafam biraz düzelir inş.
sonra da ne yapacağıma bir bakarım :-)
görüşürüz canlar...

bu kadarla kaldım mı, kalmadım tabi,
üzerimi değişir değişmez bir makine çamaşır kurdum vee
dün küçük odamla uğraşıyordum, tekli koltuğun arkasını çekip silmemiştim çektim süpürdüm sildim daha sonra koltuğun arka tarafını yani kendisini de bi güzel siler yerine oturturum inş.:KK48:
şimdi doğğru wc ye :KK70:

sevgili kedi anneleri,
ben de kooocaman bir kedi beslediğimi farkettim,
zira benim kocacık kedi gibi tüy döküyor:KK70:

Back