• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

evet canım eşin gaza gelmişken alabildiğin kadar çok aldır, ben de birkaç seferde 5er 6 şar falan aldım yoksa topluca olsa o kadar parayı plastiğe hayatta vermez
AMA VARYA UĞRAŞSAM DENK GELMEZDİ :)BENDE ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM..

Bulaşık deterjanı tabletlerinizi nereye sokuşturacağınızı bilemiyor musunuz? :KK43:Kutusunun kenarını koparıp oradan kaçak göçek mi alıyorsunuz? :KK43:Bitse de şu kutuyu atıversem mi diyorsunuz?:KK43:
Tüm dertlerinize son;:KK31:
Bulaşık Deterjan Tableti Kavanozu
Mutfağımın baş köşesine oturan kavanozun kullanımı kolay olduğu gibi, eve ufak bir de espri katıyor:KK15:
Yatırım tavsiyesi değildir.
:KK70:

Eklentiler

• 51.jpg
    51.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 580
  • 52.jpg
    52.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 564
Bulaşık deterjanı tabletlerinizi nereye sokuşturacağınızı bilemiyor musunuz? :KK43:Kutusunun kenarını koparıp oradan kaçak göçek mi alıyorsunuz? :KK43:Bitse de şu kutuyu atıversem mi diyorsunuz?:KK43:
Mutfağımın baş köşesine oturan kavanozun kullanımı kolay olduğu gibi, eve ufak bir de espri katıyor:KK15:
HARİKASIN YA.. ÇOK İYİ FİKİR

süpersin reklam gibi olmuş valla:KK70: hemen linkini ekliyorum
gbenin Bulaşık Deterjan Tableti Kavanozu:KK5:
canım senin tost topiğini mutfakta yaratıcı çözümler falan diye açsaydın keşke hepsini eklerdin

Çatlak iki oldu, çaak:KK5:
Oh oh ne guzel :)

Benim metal kutum var bulasik mak. Seklimdr bayiliyorm ona. Camasir deterjani icinde var.
Bu ara sana bi kac sorum var yakalamisken hemen sorayim gbencim.
1 banyodaki kuslu kavanozlarina bayildim nerden ?
2 mutfak evyenin alt kapagindaki rafi vidaladin mi oraya benim banyoda var o raftan ama vakumlu kapata duser gibime geldi bide su mutfak icin sari bez kojusunda hala aydinlatilmadim bennnn :(

Oh oh ne guzel :)

Benim metal kutum var bulasik mak. Seklimdr bayiliyorm ona. Camasir deterjani icinde var.
2 mutfak evyenin alt kapagindaki rafi vidaladin mi oraya benim banyoda var o raftan ama vakumlu kapata duser gibime geldi bide su mutfak icin sari bez kojusunda hala aydinlatilmadim bennnn :KK43:
canım bez konusuna yanıt vereyim sarı bez düşmanı olarak:KK62: kötü değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim sevmeme nedenim azıcık ıslak kalsın hemen kötü koku yapıyo bir de çok çabuk yıpranıyo (bide ablam mutfak dolaplarını çiziyor demişti denemedim onu), mikrofiberler o yönde daha iyi, ama sende olmuyordur belki böyle sıkıntılar, memnunsan sorun yok canım:KK15:

2 mutfak evyenin alt kapagindaki rafi vidaladin mi oraya benim banyoda var o raftan ama vakumlu kapata duser gibime geldi bide su mutfak icin sari bez kojusunda hala aydinlatilmadim bennnn :KK43:

Kuşlu kavanozları züccaciyeden aldım yavrum, indirim kısmından. Çünkü bunların bu beyaz desenleri falan silinmiş bazı yerlerde. Bakınca belli değil :KK15:
Şimdi o demir görünümlü askılar yapışkanlı askı fotoğraf ekleyim. Vakumlu hiç kullanışlı olmuyor hele o dolapta tutmaz hiç sanmam:KK43:
Sarı bezin dokusunu sevmiyorum ben, Baronesss le mikrofiberlere övgü dizerken sarı bezi fazla ezmişiz:KK53: yoksa sarı bezin bize bir kötülüğü dokunduğundan değil:-):-)

Hemen fotoyuda yapistirayim dedim:)
:KK68:

Eklentiler

• 22.jpg
    22.jpg
    161,3 KB · Görüntüleme: 269
canım bez konusuna yanıt vereyim sarı bez düşmanı olarak:KK62: kötü değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim sevmeme nedenim azıcık ıslak kalsın hemen kötü koku yapıyo bir de çok çabuk yıpranıyo (bide ablam mutfak dolaplarını çiziyor demişti denemedim onu), mikrofiberler o yönde daha iyi, ama sende olmuyordur belki böyle sıkıntılar, memnunsan sorun yok canım:KK15:
Ohaa düşmanı mıyıııız:eek:O kadar mı :KK33:
Tamaaam:KK62::KK62::KK62:

Mrb bayanlar bende duzen hastasi biri olarak bi kac gundur takip ediyodumm sizleri . Duuzenliyimdir ama en bastan.bi el atip ugrasiyorum yine daha sonra fotograflarla gelicem :) simdi bi kac sorum var benim dolap skintim var biraz yastikti yorgan battaniye fazlasiyla ver ceyizde her ne kadar almak istemesemde ceyizde geldiler benimle simdi bu kadife battaniyele var hani onlari vakumlu poseflere koymayi dusunuyorum doert tane var acaba kirisir mi yani daha sonradan kotu durur mu kullanmak istedigim zaman kotu bi goruntude olurlar mi . Bide bikir misiniz orlon iplik iste iki tane yastigimin icinde bundan var yani elyaf degilde orlon acaba bunuda vakumlu posette saklayabilir miyim cvp verirsenin sevinirim :)

ElifAhsen02 ElifAhsen02 Arkadaşım kadife battaniye vakumladım ben no problem :KK3: Orlona da bir şey olacağını sanmıyorum bence bir dene, iki gün sonra aç eğer hoşuna gitmezse tekrar vakumlamazsın:KK73:
Fotoğrafları binyüz gözle bekliyoruz :KK53:

Kuşlu kavanozları züccaciyeden aldım yavrum, indirim kısmından. Çünkü bunların bu beyaz desenleri falan silinmiş bazı yerlerde. Bakınca belli değil :KK15:
Şimdi o demir görünümlü askılar yapışkanlı askı fotoğraf ekleyim. Vakumlu hiç kullanışlı olmuyor hele o dolapta tutmaz hiç sanmam:KK43:
Sarı bezin dokusunu sevmiyorum ben, Baronesss le mikrofiberlere övgü dizerken sarı bezi fazla ezmişiz:KK53: yoksa sarı bezin bize bir kötülüğü dokunduğundan değil:-):-)

:KK68:
canım ya bu tel raf olayını eviye altına yapmayı ben de çok istiyorum ama çöp kovam orada benim hani şu dolap kapağını açınca otomatik açılandan olmuyo oraya ama eğil doğrul oradan bişeyler al sinir oluyorum:KK43:

canım ya bu tel raf olayını eviye altına yapmayı ben de çok istiyorum ama çöp kovam orada benim hani şu dolap kapağını açınca otomatik açılandan olmuyo oraya ama eğil doğrul oradan bişeyler al sinir oluyorum:KK43:
Negzel iştee, çöp kovan ortada değil ama yakınında:KK64:Ben balkon kapısının yanında tutuyorum dışarıda.
Yemek yaparken bir poşet açıveriyorum onun içinde halledip hoop balkondaki çöpe.

Ha ama benim de öyle olsa sabunluğumu süngerimi koyacak yer bulamazdımo_OSahiden napılabilir acaba.

ElifAhsen02 ElifAhsen02 Arkadaşım kadife battaniye vakumladım ben no problem :KK3: Orlona da bir şey olacağını sanmıyorum bence bir dene, iki gün sonra aç eğer hoşuna gitmezse tekrar vakumlamazsın:KK73:
Fotoğrafları binyüz gözle bekliyoruz :KK53:
battaniyeler için hemen edineyim o zaman kaç zamandır aklımdaydı .orlana bişey olmaz doğru yani demek istediğim orlon elyafa göre daha kalın hacimli agır bişi acaba vakumlanır mı :KK45::KK45:

kızlar ya bayıldım buraya.
gben nutkum tutuldu resmen dolaplarına bakarken.
özellikle buzdolabı yazılarına bittim.
lavabonun alt dolap kapağındaki rafı nerden aldın canım?
ben de öyle bir şey istiyorum.
bemim üst dolapların altında musluğun yanında var bir metal rafım.
ama kapakda gözükmez daha güzel.

kızının odasındaki mor dolap ve kutular da harika bir fikir.
ben de ikeaya gitmeyi bekliyorum oyuncak standı yapmak için.

çekmece içi ayraçları nerelerde olur sence?

Back