- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi Tembelgiller
Ay aksamin bu saati olmus sorsaniz cikolata ne yaptin bu gun...hiccc!!
Sizler neler yaptiniz yazinda bende gaza gelim azcik yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aksamin bu saati olmus sorsaniz cikolata ne yaptin bu gun...hiccc!!
İnşallah canım istiyorum ama bizim evde herkes dağınık tek başıma ben çabalıyorum .Arada dolap filan düzeltiyorum tabii ama ev işinden yetişemiyorum.Temizlik bittiğinde dolap içlerine gücüm kalmıyor.Oğlum var 13 yaşında canı sağolsun hiç dikkat etmez keza eşim de oyle.Ben de pes edersem ev alip başını gidiyor.
kızlar merhabalar, anladığım kadarıyla düzen mevzusunu da bu topiğe taşımışsınız. ben nacizane bi öneri de bulunayım ya da kendi fikirciğimi söyleyeyim müsadenizle
bence düzen ile ilgili konu ve özellikle resimler diğer topikte kalsın,
burada pratik olduğunu düşündüğümüz memnun kaldığımız temizlik şekilleri, ürünleri, malzemeleri; kullanıp memnun kaldığımız ev ve mutfak eşyaları önerilerimizi paylaşalım. bizi sıkıntıya sokan işleri ve mevzuları böylelikle kolaylaştıralım.
herşey burada konuşulursa fazla karışmaz mı topik?
mesela biri yaptığı işleri sayıyor diğeri düzenle ilgili soru soruyor karışmaz mı? sizler ve özellikle barones annişimiz daha iyi bilir tabi
barones duy beni bu konuyu netleştirelim son kez bir karar verebülü müsüüünn söz uycam ben de
Mesela bizim evde şarj aletlerini kimse yerine koymuyo.3 akillı telefon bide tablet var bu zımbırtılar her zaman lazım bunlara bir sepet alıp ayakkabılığa koycam bakalım.Sabah şimdi traş kremi dışarda ( halbuki banyo dolabi var) oğlumun saç fırçası ortada heryer saç sakal banyoda şu an .Çıldırazaamm ! Benim çok düzenli bir annem var aslında ben de öyle öğrendim ama gel görki evdekileri eğitemiyorum bu konuda.İste yeni evde bir düzen olacak ona göre filan diye tehdit savuruyorum ama bakalımseni çok iyi anlıyorum çünkü benim de senden bir farkım yok , biz evde iki kişiyiz ama inanılmaz tembeliz o yüzden ev sürekli alıp başını gidiyordu, hiç bir şeyin yeri belli olmadığı için ortada kalıyordu her şey, sonra düşündüm daha kolay nasıl iş yaparım diye, düzen konusuna kafayı taktım, evde öncelik her eşyanın tapulu bir yeri olacak o zaman ortada hiç bir şey olmuyor bir de ne kadar az eşya o kadar düzen, taşınınca sadeleştirdim evimi şimdi toplaması da temizlik yapması da daha kolay, yani taşınırken bir düzen oturt inan bana işlerin daha kolaylaşacak
çok haklısın canım, zaten yerine koymayı öğretmek zor da en azından bir yeri olduğunu bilsinler, yoksa şarj aletini bulacaz diye başka yerleri dağıtıyorlar, böylelikle gider sepetten alırlarMesela bizim evde şarj aletlerini kimse yerine koymuyo.3 akillı telefon bide tablet var bu zımbırtılar her zaman lazım bunlara bir sepet alıp ayakkabılığa koycam bakalım.Sabah şimdi traş kremi dışarda ( halbuki banyo dolabi var) oğlumun saç fırçası ortada heryer saç sakal banyoda şu an .Çıldırazaamm ! Benim çok düzenli bir annem var aslında ben de öyle öğrendim ama gel görki evdekileri eğitemiyorum bu konuda.İste yeni evde bir düzen olacak ona göre filan diye tehdit savuruyorum ama bakalım
işte buuuuuuuuu harikasın aramızdan ayrılma el birliğiyle düzenli olucaz hepimizBu link meselesi çok iyi olmuş hakkaten.Ben önceki düzen konusunu sonuna kadar okumuştum da resimleri öyle görebilmiştim.Benim ciddi ihtiyacım var önerilere.O resimler çok faydalı .Teşekkürler herkese.Evime geçince düzeni oturtunca foto koyucam ben de..
canım fotoları eklicektin?ŞUAN İŞ YERİNDEYİM AKŞAM HALLEDEYİM ONU.. HEM Bİ KAÇ FOTO DAHA EKLERİM
tatlım baza altı fotolarını ve daha fazlasını buraya da bekliyoruzHayırlı olsun topic başlıkta süper olmuş
şimdi ben şaşırdım burayı mı takip edeceğim yoksa öbür topiği mi
evet ekleyemedim ya..dün akşam o kadar yorgun gittim ki eve yemek yaptım üstüne bide..tabletteydi fotolar eklemeye başladım yan ekledi düzeltmeklede uğraşamadım inan ki..ama yemek yaparken erzak dolabımı düzenledim akşam hepsini bir eklicem.. olmaz mı?canım fotoları eklicektin?
olmaz mı tatlım olur tabikievet ekleyemedim ya..dün akşam o kadar yorgun gittim ki eve yemek yaptım üstüne bide..tabletteydi fotolar eklemeye başladım yan ekledi düzeltmeklede uğraşamadım inan ki..ama yemek yaparken erzak dolabımı düzenledim akşam hepsini bir eklicem.. olmaz mı?
kalkarak başlaman en doğrusu canımseni bir bahar temizliği bekliyor gibiGunaydin kizlar..hafta sonu misafirim gelecek haftaya oglum sunnet olacak. Sonraki hafta sonu dis bugdayi yapicam.Ne yapsam ise nerden baslasam diye dusunuyorum ( oturarak) :))
Gunaydin kizlar..hafta sonu misafirim gelecek haftaya oglum sunnet olacak. Sonraki hafta sonu dis bugdayi yapicam.Ne yapsam ise nerden baslasam diye dusunuyorum ( oturarak) :))
İnşallah canım ya bu topikte pozitif elektrik var sevdim burayi.işte buuuuuuuuu harikasın aramızdan ayrılma el birliğiyle düzenli olucaz hepimiz
canım bence önce liste yap, gün gün nereler temizlenecek, ne pişirilecek, marketten neler alınacak falan yaptıkça listeden silersin ben anca öyle gaza geliyorumGunaydin kizlar..hafta sonu misafirim gelecek haftaya oglum sunnet olacak. Sonraki hafta sonu dis bugdayi yapicam.Ne yapsam ise nerden baslasam diye dusunuyorum ( oturarak) :))
canımmm biz de seni çok sevdikİnşallah canım ya bu topikte pozitif elektrik var sevdim burayi.