Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Evet canım tsh değerinin 2 fln olması gerekiyormuş hamile kalabilmek için benim 7lerde suanda ama daha ilaç kullanmaya baslamadım salı gunu baslancak
aynen ya benimde 7lerdeydi suan 1.70 lerde iki ayda düştü çok şükür pek bilinmeyen ama ne kadar önemli bi durummuş ilacı kulladıktan sonra anladım kendime geldim ins sende sifa bulursun

aynen ya benimde 7lerdeydi suan 1.70 lerde iki ayda düştü çok şükür pek bilinmeyen ama ne kadar önemli bi durummuş ilacı kulladıktan sonra anladım kendime geldim ins sende sifa bulursun

Peki sana kilo aldırmışmıydı? Ben cok hızlı kilo almaya basladım ilaç kullanınca zayıflarım diye umuyorum
Bide bu yaptıgı tembellik halsizlik geçiyormu ilaç kullanınca?
Evet hiç bilinen bi hastalık değil duyan o neymiş japon hastalıgımı diyo adından dolayı

yaşlı demeyelim tecrübeli diyelim

aaaa baronesim ben seni 30 dan aşağı zannetmiştim, yanılmışım.. olsun bu da yakışırrr
bu topik beni genç gösteriyor demekki ruhum genç ondan tabi

Mavili hissettiğimiz yaş aynı ya ne tesadüf ha haaa insan hiç yaşının geçtiğini hissetmiyo bu arada ben yarın 35 oluyorum daha 34 üm yani neyse bi yıldan yırttık bugünlük:)))
geç kalmışım ama nice güzel yaşlara canım doğum günün kutlu olsun

baroness nerelerde yaa hic sesi cikmiyor merak ettim kendisini
ay bunu okuyunca çok mutlu oldum canımsın benim

Kullanıyor ılacini 5 aylık ti daha ilk atak geçirdiği zaman anlamıyor her doktor da ateş 40 derece ye çıkıyor du boğaz iltihabı diye bothantibiyotik veriyordu ama ben başka birşey var diye çok kötü oluyordum şimdi bende tahlil verdim bendede olabilir mis ailem de varmış bizde yeni öğrendik senin eşin nasıl öğrenmiş ne zaman birde ilacın çocuk olmasını engelle mesi varmı biliyormusun çok soru sordum demi ama aynı şeyşeyleri yaşıyoruz

fmf ne canım? Geçmiş olsun üzüldüm ciddi bişey değildir inşallah
Sağol canım aslında ciddi ama ılacini kullanın ca sorun kalkıyor şiddetli karın ağrısı ve ateş eğer ılacini kullanmassa böbrek yetmezliği yapıyor sürekli kontrol halinde Akdeniz Ateşi diye de biliniyor

merhaba hanımlar bugün gezmelerdeydik biz hava çook güzeldii eşim de izin aldı ohhh bi güzel keyif yaptık, neyseki pek kimseler yokmuş çok şey kaçırmamışım

evet evlendikten.sonra tam on kilo aldim ilac kullanmaya basladiktan.sonra bir iki.kilo verdim ancak canim.gitmiyor malesef yapisti kaldi resmen

günaydınnnnnnnnnn
Günaydınn canım.doğumgünü msj ını aldım teşekkür ederim.ben de kaç gündür yoğundum biraz dolap düzenledim kışlık yazlık falan eve gidince foto koyarım.mutfağa bi el atmam lazım .bu fırın temizliği için bi karışım vardı karbonatlı falan azerinin miydi bilen var mı acaba

ellerine sağlık canım fotoları bekliyoruz, fırın temizliği için o karışımı bilmiyorum ben malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…