- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.501
aynen ya benimde 7lerdeydi suan 1.70 lerde iki ayda düştü çok şükür pek bilinmeyen ama ne kadar önemli bi durummuş ilacı kulladıktan sonra anladım kendime geldim ins sende sifa bulursunEvet canım tsh değerinin 2 fln olması gerekiyormuş hamile kalabilmek için benim 7lerde suanda ama daha ilaç kullanmaya baslamadım salı gunu baslancak
aynen ya benimde 7lerdeydi suan 1.70 lerde iki ayda düştü çok şükür pek bilinmeyen ama ne kadar önemli bi durummuş ilacı kulladıktan sonra anladım kendime geldim ins sende sifa bulursun
elinize sağlık cnm güzel günlerde kullanın, değişiklik olmuşSelamlar sonunda mutfak dolaplarimizi folyoladik kiraciyiz malum yillardir sıkılmıştık
Önceki ve sonraki haliEki Görüntüle 1515768 Eki Görüntüle 1515770
aynen, fikrini çaldım çerçeve aldım şekerimEvimizin her seyiii
elinize sağlık cnm güzel günlerde kullanın, değişiklik olmuş
aynen, fikrini çaldım çerçeve aldım şekerim
bu topik beni genç gösteriyor demekki ruhum genç ondan tabi
yaşlı demeyelim tecrübeli diyelim
aaaa baronesim ben seni 30 dan aşağı zannetmiştim, yanılmışım.. olsun bu da yakışırrr
geç kalmışım ama nice güzel yaşlara canım doğum günün kutlu olsunMavili hissettiğimiz yaş aynı ya ne tesadüf ha haaa insan hiç yaşının geçtiğini hissetmiyo bu arada ben yarın 35 oluyorum daha 34 üm yani neyse bi yıldan yırttık bugünlük:)))
ay bunu okuyunca çok mutlu oldum canımsın benimbaroness nerelerde yaa hic sesi cikmiyor merak ettim kendisini
harika bir değişim çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullanSelamlar sonunda mutfak dolaplarimizi folyoladik kiraciyiz malum yillardir sıkılmıştık
Önceki ve sonraki haliEki Görüntüle 1515768 Eki Görüntüle 1515770
elinize sağlık cnm güzel günlerde kullanın, değişiklik olmuş
aynen, fikrini çaldım çerçeve aldım şekerim
harika bir değişim çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullan
Kullanıyor ılacini 5 aylık ti daha ilk atak geçirdiği zaman anlamıyor her doktor da ateş 40 derece ye çıkıyor du boğaz iltihabı diye bothantibiyotik veriyordu ama ben başka birşey var diye çok kötü oluyordum şimdi bende tahlil verdim bendede olabilir mis ailem de varmış bizde yeni öğrendik senin eşin nasıl öğrenmiş ne zaman birde ilacın çocuk olmasını engelle mesi varmı biliyormusun çok soru sordum demi ama aynı şeyşeyleri yaşıyoruzbenim eşim de fmf li tatlım günde 2 ilaç kullanıyor böylece neredeyse hiiç atak olmuyor olsa da hafif geçiveriyo anlamıyoruz bile, ilacı zararsız bir ilaç, kullanmak çok önemli çekinmeden kullansın yoksa hastalık böbrekleri yıpratıyor Allah korusun...
Sağol canım aslında ciddi ama ılacini kullanın ca sorun kalkıyor şiddetli karın ağrısı ve ateş eğer ılacini kullanmassa böbrek yetmezliği yapıyor sürekli kontrol halinde Akdeniz Ateşi diye de biliniyorfmf ne canım? Geçmiş olsun üzüldüm ciddi bişey değildir inşallah
Sağol canım aslında ciddi ama ılacini kullanın ca sorun kalkıyor şiddetli karın ağrısı ve ateş eğer ılacini kullanmassa böbrek yetmezliği yapıyor sürekli kontrol halinde Akdeniz Ateşi diye de biliniyor
evet evlendikten.sonra tam on kilo aldim ilac kullanmaya basladiktan.sonra bir iki.kilo verdim ancak canim.gitmiyor malesef yapisti kaldi resmenPeki sana kilo aldırmışmıydı? Ben cok hızlı kilo almaya basladım ilaç kullanınca zayıflarım diye umuyorum
Bide bu yaptıgı tembellik halsizlik geçiyormu ilaç kullanınca?
Evet hiç bilinen bi hastalık değil duyan o neymiş japon hastalıgımı diyo adından dolayı
Günaydınn canım.doğumgünü msj ını aldım teşekkür ederim.ben de kaç gündür yoğundum biraz dolap düzenledim kışlık yazlık falan eve gidince foto koyarım.mutfağa bi el atmam lazım .bu fırın temizliği için bi karışım vardı karbonatlı falan azerinin miydi bilen var mı acabagünaydınnnnnnnnnn
ellerine sağlık canım fotoları bekliyoruz, fırın temizliği için o karışımı bilmiyorum ben malesefGünaydınn canım.doğumgünü msj ını aldım teşekkür ederim.ben de kaç gündür yoğundum biraz dolap düzenledim kışlık yazlık falan eve gidince foto koyarım.mutfağa bi el atmam lazım .bu fırın temizliği için bi karışım vardı karbonatlı falan azerinin miydi bilen var mı acaba
naberrrgünaydınnnnnnnnnn
iyiyim tatlım işteyim sen napıyosunnaberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?