Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Kolay oldumu .Kenarlarının filan kullanimi iyimi .Bende düşünüyorum ama cesaret edemefim .En pahalısının metresi 18 tl dediler çok güzeldi.Yapamazsam boşa gider diye korktum.Az denemelikte kesmiyolar .
Esim yapti ben yapamazdim herhalde cok ayrintili islerden hoşlanmam
Kapaklari tek tek söküp masada kapladi
Daha yeni kullanmaya basladim
Biz hazir rulolardan aldik 1 adet 10 metrelik 1 adette 2 metrelik
Kalanlari sakliycaz yiprananlari degistiririz cok kolay sökülebiliyor
Nette lake olanlarda vardi onlar cok daha guzel tabi ona gorede fiyatlari var
Bizim toplam 23 lira tuttu japon pazari tarzi bir dukkandan aldik

Canım elinize sağlık çok güzel olmuş mutlulukla kullanın inşaallah

KızlaaarÖzledim sahiden haaa! Ama tüm düzenim darmaduman oldu oturamadım gündüzden net başına
Geçmiş olsuna geleyim hepinize rabbim şifa versin inşaallahh
Tek tek alıntılayamadım okudum ama o an yazamadım ne okuduğumu da unuttum
Sabah görüşmek üzere

kız seni çok özledik, sen gittin topik cansızlaştı yaww, sabah görüşürüz şeker

günaydınnnnnnnnnn
günaydın canımmm,,, ikeadan neler aldığımı sormuştum hemmen sayayım;
salonuma lambader
mutfağıma tezgah üstü askı borusu ve üzerine asmaya kaşıklık kovası
mutfağıma baharat rafı
içine güzel peçete vb şeyler koyarak kullanacağım çerçeveler (fikri 2 kedi annesinden çaldım, onun salon fotosundan, sahi sen gördün mü salonunun resmini koymuştu bi ara) ve de bu amaçla kullanmayı düşündüğüm güzel desenli bi peçete
bi adet kokulu mum( kokusu harika lakin yakınca kokuyu çevreye vermiyo )
ayak havlusu ve küçük el havlusu
2 küçük karton kutu
şu sizin meşhur tüy toplayıcı ve yedeklerinden ne şekillerde kullandığınızı bi daha söylesene bana cicim
çokk şirin buz kalıbı
daha önce kendime aldığım şimdi de anneme kaptığım plastik mikser kapları beyaz olanlar bi büyük bi de yavrusu
ikeanın meşhur galvaniz fenerleri var ya çok tatlı renklerini çıkarmışlardı ben de salondaki kitaplığıma koymak için yeşil-mavi arası bi renk vardı onu aldım
lambaderimize ampuller
sanırım bu kadar

darısı başına baronesim

hepsini güle güle kullan canım o zaman eklediklerinle salonun son halinide bekliyoruz lütfen
tüy toplayıcıyı malum bizde kedi olduğu için tüy toplamak için kullanıyoruzbenim her odada hatta bir tanede işte var üstümüz başımız tüy olduysa salonda koltuk kenarlarındaki tüyleri toplamak için , ütü odasında ütü masasını ütüye başlamadan önce üstünü alıyorum toz hav falan onları da topluyor işine yarar canım
o fenerlerin beyazından istiyorum bende

aaaaaaaaayyyyyyyyy ogün acil çıkmam lazımdı beğendim ama yorum yapamadan çıkmıştım bendimahi hatırlatınca buldum hemen bayıldım bayıldım bayıldım benim tarzım değil ama görsel olarak çok beğeniyorum bu tarzı ,çok güzelmiş canım salonun daha detaylı resimleri bekliyoruz, zaten renk diyince profil resmimdende bellidir gözüm dönüyor benim

ben de beyazı da var o da vestiyerimin üzerinde
salon fotoma lambaderimi ekledim, bakabilirsin canım...
baronescim henüz kullanmadım da bu tüy toplayıcıdaki yapışkan başlık bant gibi koparılıp yenileniyor mu yoksa gördüğümüz kadar mı?
bir de aynı yeri hem parkelere hem koltuklara ütü masası vb yerlere mi sürtüyosun yoksa farklı başlıklar mı kullanıyorsun yoksa dediğim gibi celo bant misali yenileniyor mu

bu da fenerimiz, çektim hemen

tatlım kullanınca üst yaprağı alıyosun temiz yapışkanlı kısım tekrar çıkıyo selo bant gibi doğru, üstü hep temiz olduğu için ben başlık değiştirmiyorum hoş benim her odada ayrı olduğundan çok birbirine karışmıyo zaten

işte bu süper

çok tatlı olmuş rengi minderlerinle uyum 10 numara lambaderede bakıp geliyorum hemen
hatta baktım şimdi çok güzel olmuş canım bende bunun apliklerini çok beğeniyorum
evet tatlım aplikleri de masa lambası da hatta avizesi de çok hoş, ben avizemi de değişmek istiyorum aslında bunun avizesi 3'lü çok beğendim lakin beyaz kumaş ya o düşündürdü beni grileşir mi çabuk sabunlu nemli bezle silebilirsiniz dediler tabi ama tavanda yerdekinden daha çok kirlenir gibime geldi yerdekinin sık sık tozunu alırsın çok kötü olursa da başlığını değişirsin mesela...avize arayışındayım, beyaz istiyorum ama dur bakalım bi de muhakkak kolay temizlenebilmeli
eşimle benim zevkimdi bu arada biraz da ona bıraktım orası onun köşesi diye beyaz olması çok hoşuma gitti odadaki diğer beyazlıklara uyum oldu ve krem kahve ağırlığını açmaya bir katkı da o sağladı. biz sevdik, beğenmene sevindim

canım benim antremde aşağıdaki fotodakinden var beyaz olanı 6 aydır kullanıyorum grileşme falan olmadı ama ilerisini bilemem süpürgeyle tozunu alırım (henüz yapmadım) olmadı çıkıyor nasılsa yıkarız diye düşünerek aldım
bu arada beyaz yakışmış salonuna canım

Eklentiler

• eduardo.png
    610,4 KB · Görüntüleme: 220
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…