Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Hellööö
Ben vefasız çıktım Misafirlerden sonra biz de misafir olarak bir yerlere gittik eve anca toplandık
Yaptığım temizliğin tadını çıkaramadan ev tozlandı
Geç gelince geç uyandım kahvaltı, bulaşık, çamaşır hallettiğim işler.
Makine bitsin onları sericem aa bu demek oluyor ki balkon yıkanacak Of yaa

Hepinizi çok özledim hanımlaar siz ne alemdesiniizzz

Aa burc olarak yengeçe kaymışsın o zaman sen dimi ben ikizlerim

Ben ekşi seviyorum canım marmelatmı ekşi olur recelmi
canım vişne eksi olduolduğundan şekerini az koyarsan reçel kıvamı olmaz civik olur yoksa yine eksi tadı oluyor ama Marnimarmeladı hem daldaha güzel hemde daha basit oluyor reçel de Vişne nin çekirdeklerini çıkarman gerekiyor oda çok zahmetli iş vişne zamanı gelince beraber yaparız inşallah çilek zamanı geçmeden çilek yap istersen bu aşanarada guatr sorunun inşallah yoktur

Tamam ben o zaman en yakn zamanda çilek alim
Vişnenin marmelatını yapalımm

Canım guatr iltihaplanmam varmş haşimato yani

Hoşgeldin gben olsun gez bizler temizlik yaptık bizde seni özledik bende çarşamba günü gidiyorum arada bakarım ama yoğun geçecek çocukları tuvalet e alıştırca ğin annemler de Bahçeli Ev annem gel burda beraber ilgilenir iz dedi hemde ben çok bunaldim bir ay yokum bekle beni antalya

Ya geçmiş olsun ne oluyor o sana ne gibi sorun çıkarıyor mus

Saol canım
Ya vucut bazen kendi hücrelerini yabancı hucre sanıyormuş ve onu yoketmek için cok fazla sayıda antikor uretiyormuş.
Antikorlarda tiroid bezlerini yok etmeye calısıyorlar ve tiroidlerin calısamıyor önce iltihaplanıyor sonrada yok olmaya baslıyor
Bundan sonra tiroid hormonlarımı dısardan hapla almam gerekecek
Hamile kalmayı zorlastırıyor
Kilo yapıyor
Halsiz yorgun oluyorsun
Böyle bişey işte canım tedavisi yok ömür boyu ilaç kullanıyosun

Oh antalyada hava mukemmeldir simdi yaa bide bahceli evv

Aleyküm selam ne oldu canım hersey yolunda mi merakla bekliyorum
sagol canim ilgin icin cok sukur hersey yolunda simdilik sadece kafama takilan transferi yapan doktor stajyermis biraz acemiydi anlayacagin ama Rabbim nasip ederse bisey engel olmaz bakalim hayirlisi olsun insallah

Bizler aynı canım ya nolsun hoşgeldin

Allah şifa versin beterinden korusun ilaçla tedavisi varya benim oglumda fmf li oda ömür boyu ilaç kullanaçak ama şükür yürüyor konuşuyor insan tabi üzülüyor ama daha kötülerini düşünün ce elhamdulillah diyorum

sagol canim ilgin icin cok sukur hersey yolunda simdilik sadece kafama takilan transferi yapan doktor stajyermis biraz acemiydi anlayacagin ama Rabbim nasip ederse bisey engel olmaz bakalim hayirlisi olsun insallah
Takılma canım yanında sana yardımcı varsa tatil havasında yaşa

benim eşim de fmf li tatlım günde 2 ilaç kullanıyor böylece neredeyse hiiç atak olmuyor olsa da hafif geçiveriyo anlamıyoruz bile, ilacı zararsız bir ilaç, kullanmak çok önemli çekinmeden kullansın yoksa hastalık böbrekleri yıpratıyor Allah korusun...

canım aynısı bendede var belirtileri ayyuka çıkmıştı yorgunluk uyku saç dökülmesi ne ararsan sonra öğrendik ilacını alırsan sorun yok ama gebe kalamadım ben hala malesef geciktiriyormuş biraz

fmf ne canım? Geçmiş olsun üzüldüm ciddi bişey değildir inşallah

canım aynısı bendede var belirtileri ayyuka çıkmıştı yorgunluk uyku saç dökülmesi ne ararsan sonra öğrendik ilacını alırsan sorun yok ama gebe kalamadım ben hala malesef geciktiriyormuş biraz

Evet canım tsh değerinin 2 fln olması gerekiyormuş hamile kalabilmek için benim 7lerde suanda ama daha ilaç kullanmaya baslamadım salı gunu baslancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…