- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.481
canım vişne eksi olduolduğundan şekerini az koyarsan reçel kıvamı olmaz civik olur yoksa yine eksi tadı oluyor ama Marnimarmeladı hem daldaha güzel hemde daha basit oluyor reçel de Vişne nin çekirdeklerini çıkarman gerekiyor oda çok zahmetli iş vişne zamanı gelince beraber yaparız inşallah çilek zamanı geçmeden çilek yap istersen bu aşanarada guatr sorunun inşallah yokturAa burc olarak yengeçe kaymışsın o zaman sen dimi ben ikizlerim
Ben ekşi seviyorum canım marmelatmı ekşi olur recelmi
Aleyküm selam ne oldu canım hersey yolunda mi merakla bekliyorumselam kizlar kimsecikler yokherkes gezmelerde galiba
canım vişne eksi olduolduğundan şekerini az koyarsan reçel kıvamı olmaz civik olur yoksa yine eksi tadı oluyor ama Marnimarmeladı hem daldaha güzel hemde daha basit oluyor reçel de Vişne nin çekirdeklerini çıkarman gerekiyor oda çok zahmetli iş vişne zamanı gelince beraber yaparız inşallah çilek zamanı geçmeden çilek yap istersen bu aşanarada guatr sorunun inşallah yoktur
Hoşgeldin gben olsun gez bizler temizlik yaptık bizde seni özledik bende çarşamba günü gidiyorum arada bakarım ama yoğun geçecek çocukları tuvalet e alıştırca ğin annemler de Bahçeli Ev annem gel burda beraber ilgilenir iz dedi hemde ben çok bunaldim bir ay yokum bekle beni antalyaHellööö
Ben vefasız çıktımMisafirlerden sonra biz de misafir olarak bir yerlere gittik eve anca toplandık
Yaptığım temizliğin tadını çıkaramadan ev tozlandı
Geç gelince geç uyandım kahvaltı, bulaşık, çamaşır hallettiğim işler.
Makine bitsin onları sericem aa bu demek oluyor ki balkon yıkanacakOf yaa
Hepinizi çok özledim hanımlaar siz ne alemdesiniizzz
Ya geçmiş olsun ne oluyor o sana ne gibi sorun çıkarıyor musTamam ben o zaman en yakn zamanda çilek alim
Vişnenin marmelatını yapalımm
Canım guatr iltihaplanmam varmş haşimato yani
Ya geçmiş olsun ne oluyor o sana ne gibi sorun çıkarıyor mus
Hoşgeldin gben olsun gez bizler temizlik yaptık bizde seni özledik bende çarşamba günü gidiyorum arada bakarım ama yoğun geçecek çocukları tuvalet e alıştırca ğin annemler de Bahçeli Ev annem gel burda beraber ilgilenir iz dedi hemde ben çok bunaldim bir ay yokum bekle beni antalya
sagol canim ilgin icin cok sukur hersey yolunda simdilik sadece kafama takilan transferi yapan doktor stajyermis biraz acemiydi anlayacagin ama Rabbim nasip ederse bisey engel olmaz bakalim hayirlisi olsun insallahAleyküm selam ne oldu canım hersey yolunda mi merakla bekliyorum
Hellööö
Ben vefasız çıktımMisafirlerden sonra biz de misafir olarak bir yerlere gittik eve anca toplandık
Yaptığım temizliğin tadını çıkaramadan ev tozlandı
Geç gelince geç uyandım kahvaltı, bulaşık, çamaşır hallettiğim işler.
Makine bitsin onları sericem aa bu demek oluyor ki balkon yıkanacakOf yaa
Hepinizi çok özledim hanımlaar siz ne alemdesiniizzz
Allah şifa versin beterinden korusun ilaçla tedavisi varya benim oglumda fmf li oda ömür boyu ilaç kullanaçak ama şükür yürüyor konuşuyor insan tabi üzülüyor ama daha kötülerini düşünün ce elhamdulillah diyorumSaol canım
Ya vucut bazen kendi hücrelerini yabancı hucre sanıyormuş ve onu yoketmek için cok fazla sayıda antikor uretiyormuş.
Antikorlarda tiroid bezlerini yok etmeye calısıyorlar ve tiroidlerin calısamıyor önce iltihaplanıyor sonrada yok olmaya baslıyor
Bundan sonra tiroid hormonlarımı dısardan hapla almam gerekecek
Hamile kalmayı zorlastırıyor
Kilo yapıyor
Halsiz yorgun oluyorsun
Böyle bişey işte canım tedavisi yok ömür boyu ilaç kullanıyosun
Takılma canım yanında sana yardımcı varsa tatil havasında yaşasagol canim ilgin icin cok sukur hersey yolunda simdilik sadece kafama takilan transferi yapan doktor stajyermis biraz acemiydi anlayacagin ama Rabbim nasip ederse bisey engel olmaz bakalim hayirlisi olsun insallah
benim eşim de fmf li tatlım günde 2 ilaç kullanıyor böylece neredeyse hiiç atak olmuyor olsa da hafif geçiveriyo anlamıyoruz bile, ilacı zararsız bir ilaç, kullanmak çok önemli çekinmeden kullansın yoksa hastalık böbrekleri yıpratıyor Allah korusun...Allah şifa versin beterinden korusun ilaçla tedavisi varya benim oglumda fmf li oda ömür boyu ilaç kullanaçak ama şükür yürüyor konuşuyor insan tabi üzülüyor ama daha kötülerini düşünün ce elhamdulillah diyorum
canım aynısı bendede var belirtileri ayyuka çıkmıştı yorgunluk uyku saç dökülmesi ne ararsan sonra öğrendik ilacını alırsan sorun yok ama gebe kalamadım ben hala malesef geciktiriyormuş birazSaol canım
Ya vucut bazen kendi hücrelerini yabancı hucre sanıyormuş ve onu yoketmek için cok fazla sayıda antikor uretiyormuş.
Antikorlarda tiroid bezlerini yok etmeye calısıyorlar ve tiroidlerin calısamıyor önce iltihaplanıyor sonrada yok olmaya baslıyor
Bundan sonra tiroid hormonlarımı dısardan hapla almam gerekecek
Hamile kalmayı zorlastırıyor
Kilo yapıyor
Halsiz yorgun oluyorsun
Böyle bişey işte canım tedavisi yok ömür boyu ilaç kullanıyosun
Allah şifa versin beterinden korusun ilaçla tedavisi varya benim oglumda fmf li oda ömür boyu ilaç kullanaçak ama şükür yürüyor konuşuyor insan tabi üzülüyor ama daha kötülerini düşünün ce elhamdulillah diyorum
Selamlar sonunda mutfak dolaplarimizi folyoladik kiraciyiz malum yillardir sıkılmıştık
Önceki ve sonraki haliEki Görüntüle 1515768 Eki Görüntüle 1515770
canım aynısı bendede var belirtileri ayyuka çıkmıştı yorgunluk uyku saç dökülmesi ne ararsan sonra öğrendik ilacını alırsan sorun yok ama gebe kalamadım ben hala malesef geciktiriyormuş biraz
kızlaarrr dün bizim için günlerden ikeaydı, bi güzelll alışveriş yaptık ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?