- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.321
Tuz ruhu cıkarır ama cok tehlikeli oldugunu biliyorsun değilmi lütfen dikkatli ol
Bide tuz ruhundan önce porçöz fln ne bulduysan dene en son tuz ruhunu düşün
Porcoz lekeyi cikarir mi ki? Tuzruhu cok tehlikeli diye eve sokmamistim.
Dene canım bi belki çıkarır
Bende hiç almadım tuzruhu cok korkarım bi o bide duduklu tencere
Duduklu kullaniyorum ben. Öttukce tirsiyorum. Ama mecbur.
merhaba hatunlar :)
banada bı akıl verın lutfen
yanlız yasıyorum henuz yatak odam yok dolayısıyla dolabım fılanda yok elbıselerım ın hepsı yatagın uzerınde boyle ev ıcın pratık raflar yaada gecıcı kıyafetlerımı duzenlı tutabılcegım bıseyler bılıyomsnz banada akıl verın
Ben cok unutkanım yumurta haşlarken bile patlatıp butun mutfagı mahvetmişliğim var oyuzden dudukluye hiç bulaşmadım bile
Sagol canim benim cok tesekurler bir sorun yok elhamdulillah ikinci yavrum icin icsi tedavisi goruyorum canim carsamba insallah yumurta toplama islemi yapilacak bakalim :) hayirlisi olsun insallahCanım geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur
Tuz ruhu cıkarır ama cok tehlikeli oldugunu biliyorsun değilmi lütfen dikkatli ol
Bide tuz ruhundan önce porçöz fln ne bulduysan dene en son tuz ruhunu düşün
porçöz çıkarıyor benim bildiğimYanik yaglardan yapiliyomus. Rengi acik olmasi lazimmis. Jel de var sivi da. Hangisi iyi acaba?
Bir de sormusken. Klozette sari su lekesi var. Cmasir suyuyla cikmiyor. Tuz ruhu cikarir mi?
Alarm kurarim ben. 5 dk bile olsa.
Ay çok sevindim inşallah hayırlısıyla olur ikinci bebek bazen bende olsamı diyorum ama gözüm korkuyor ikiz bebek le yapabilir miyim diye hayırlısı bakalımSagol canim benim cok tesekurler bir sorun yok elhamdulillah ikinci yavrum icin icsi tedavisi goruyorum canim carsamba insallah yumurta toplama islemi yapilacak bakalim :) hayirlisi olsun insallah
canim Allah izin verirse ikinci yavrum icin icsi tedavisi goruyorum carsamba yumurta toplama islemi yapilacak insallah heycanla bekliyorumgeçmiş olsun canım , benmi kaçırdım acaba daha önce bahsetmişsindir belki ne oldu canım ne tedavisi
amin insallah canim hayirlisi olur aslinda oglum daha cok kucuk daha 15 aylik ama saglik sorunlarim yuzunden doktorum bekleme dedi oyuzden yine basladikAy çok sevindim inşallah hayırlısıyla olur ikinci bebek bazen bende olsamı diyorum ama gözüm korkuyor ikiz bebek le yapabilir miyim diye hayırlısı bakalım
canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzcanim Allah izin verirse ikinci yavrum icin icsi tedavisi goruyorum carsamba yumurta toplama islemi yapilacak insallah heycanla bekliyorum
Sadece dağınık sa birsey değil benimki anlatılmaz yaşanır o kadarbu ara çok sık uğrayamıyorumkayınvalidemler bizde yoğunum epey evde düzen müzen bişey kalmadı..mutfak dolaplarım aldı başını bir yerlere gidiyor sağolsun kayınvalidem yemek falan yapar haliyle mutfağı aktif kullanıyor makineden çıkan temiz bulaşıkları boyu nereye yeterse oraya koyduğu için dolaplar hepppp karıştı..gittiklerinde epey bi işim çıkacak ama ne yapalım..
bu ara çok sık uğrayamıyorumkayınvalidemler bizde yoğunum epey evde düzen müzen bişey kalmadı..mutfak dolaplarım aldı başını bir yerlere gidiyor sağolsun kayınvalidem yemek falan yapar haliyle mutfağı aktif kullanıyor makineden çıkan temiz bulaşıkları boyu nereye yeterse oraya koyduğu için dolaplar hepppp karıştı..gittiklerinde epey bi işim çıkacak ama ne yapalım..
Ahhhh şu kayınvalidelerrrrrSadece dağınık sa birsey değil benimki anlatılmaz yaşanır o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?