- Konu Sahibi Tembelgiller
-
uğrayamıyordum kaç gündür bugün geldim ve diyet kelimesini okuyuncaYaöyle bir yazmışsın ki sevineyim mi bize katıldığına, yoksa üzüleyim mi bilemedim canım
Sen nasıl bir diyet yapıyorsun?
Düşündüm de inşaallah kimse bize katılmaz topikte yaa sahiden verilcek kilo çok mesele
Tembelgiller nerdesin yavrum evsahibi yokken onun evinde çay içip börek yiyor gibi hissediyorum
Ooohh ellerine sağlık yaa bak şimdi kalkcam işe girişcem ben de sayendePazar günü pazar günü
Gben'in Bahar Temizliği Festivali resmi olarak başlıyor
Gben kayboluyorSizleri özleyeceğim
Yaptıklarımı yazarım gelince
Ben de pazar günü yalnızlardanım.Şimdik oğlanın toplantısına gidip geldim .Evimi tabiri caizse yeminle b.?.k götürüyo yaa...Bel ve boyun fıtığım var zatende taşınacagiz yakında diye iyice saldım artık.Bu ara çok ağrım oluyo yorgunlukların acısı çıkıyo tabii.sizi okuyup gaza gelmeye çalışıyorum ama yok .Gençliğinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin kızlar cidden .
uğrayamıyordum kaç gündür bugün geldim ve diyet kelimesini okuyuncaevlendikten sonra sekiz kilo aldımmm bugün itibarıyla bende başladım yani bende varımmm
bugün yarın diye diye başlamadım valla bi türlü ama yeti ari bundan sonra sıkı yönetim ilan ettim kendime asla yılmak yok
hadi bakalım kolay gelsinBende öyle.
Yarın baslıyorum ben yinede
sirke ve karbonat da aynı işi görüyor hatta ben çelik tencerelerimi sirke karbonat kaynatarak parlatırım
E eniyikadinoyuncu fırının hangi marka memnun musun büyük mü midi mi?
atıyorum tatlım da kullanılmış tencerelerde bi solukluk bi sarımsı lekeler kalıyo özellikle baklagil pişen tencerelerde onları bu yöntemle gideriyorum. ben fairy kullandım bi kere çok aşırı kimyasal olduğunu düşünüyorum desenli tabaklarımın desenlerini sadece fairy soldurdu sağolsun hiç tavsiye etmem canım aşırı kimyasal belki ondan çokk temizliyo ama söylemesi ayıp anasını da ağlatıyo hiç gerek yok okadarına aşırı temizlenen şey çabuk yıpranır.Makineye atmiyor musunuz? Makine celikleri cok guzel parlatiyor. Ozellikle fairy ile.
hmm arçelik kullananlar memnun genelde ben de arçelik alcam sanırım...Canim benim firinim mini arcelik. Bekarliktan kalma. Eşimle bana yetiyor.
Sende benim gibi doğal dan yanasin demekkisirke ve karbonat da aynı işi görüyor hatta ben çelik tencerelerimi sirke karbonat kaynatarak parlatırım
Bence senin için sıkıntı yok boyun uzun kilon gayet guzel duruyordurtam gaza geldim camlarımı siliyodum misafir geldi yeni gittiler bugünde böyle geçti
bu arada bende hamilelikte 24 kilo aldım 18 kilo verdim 6 kilo kaldı bende
şuan 70 kiloyum 5 kilo daha versem yeterdi bana boyum 1.75
Yok canım iki yaşında sütten kestim zaten kilomu o sıra verdim hiç kolay değil ikiz çocuk emzirmek bir okadar da güzelCanım biz de seni özledikk
Ben dün evde değildim hiçbir şey yapmadım
Tabii ki öyleyim bendimahii
Ben gayet oturuyorum ama aklımda işler beni gıcık edip duruyor
Allah size sabırlar versin ya şükür öyle bir derdim yok, benimkiler fazla düzenli temiz
Hoşgeldin awaree
Ben yazmıştım sıramı savdım
Canım bence yine iyi inmişsin 70e. Biz de kesin bir diyet yapmayacağız sanırım ya, dikkat edip burdan birbirimize bildirim yaparız ne alemdeyiz egzersiz yapıyor muyuz vs şeklindeAma sen bizim dediklerimize bakma bebeklere süt veriyorsundur etkilerse üzülürüm.
Günaydınnnn
aslında ideal kilom 66 ama doğumdan sonra karnım sarkık kaldı şekilsiz duruyo oda kilo vermeklede geçmiyo sıkıntım karın bölgesi yaniBence senin için sıkıntı yok boyun uzun kilon gayet guzel duruyordur
Benimde karın bölgemde her yer de fazlalık var ama orası bir ayrıaslında ideal kilom 66 ama doğumdan sonra karnım sarkık kaldı şekilsiz duruyo oda kilo vermeklede geçmiyo sıkıntım karın bölgesi yani
ben aşırı zayıftım 1.75 boyla 55 kilo felandım hamile kalmadan önce 63 kiloya çıkmıştım sonra 87 ile doğum yaptımBenimde karın bölgemde her yer de fazlalık var ama orası bir ayrıhamilelikte pilates topu yutmus gibiydim
Ondan kaldı iyice hoş zaten öncesinde zayıf değildim
Amaan salla zaten taşınacakmışsınBen de pazar günü yalnızlardanım.Şimdik oğlanın toplantısına gidip geldim .Evimi tabiri caizse yeminle b.?.k götürüyo yaa...Bel ve boyun fıtığım var zatende taşınacagiz yakında diye iyice saldım artık.Bu ara çok ağrım oluyo yorgunlukların acısı çıkıyo tabii.sizi okuyup gaza gelmeye çalışıyorum ama yok .Gençliğinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin kızlar cidden .
Evet yahuuuğrayamıyordum kaç gündür bugün geldim ve diyet kelimesini okuyuncaevlendikten sonra sekiz kilo aldımmm bugün itibarıyla bende başladım yani bende varımmm
Uzun kısa dinlemeyiiiz,Kalk kız kalk spor niyetine ohh
Hadi bakalım kolay gelsin
Geçmiş olsn canm valla hiç bilmiyoruz sağlığımızın kıymetini çöp yiyorum ben resmen
Ayy bende 10 kg aldım evlendikten sonra 1 bucuk senede
Nişanlandıktan sonrada 10 kg almıstım toplamda 20 kg
Benim yolum uzuuunn
Helaal iş insanıBugun sabah yaptıklarımı yazmıstım
Sonrasında yaptıklarım
Yıkanan camasırlar asıldı
Koltuk şallarım ve kırlent kılıflarım yıkandı asıldı
Bulasık makinesi boşaltıldı
Ev supurulup silindi toz alındı
Merdivenler silindi
Wc yıkandı
hihihi ben sildim tüm camlarımı bugüntam gaza geldim camlarımı siliyodum misafir geldi yeni gittiler bugünde böyle geçti
bu arada bende hamilelikte 24 kilo aldım 18 kilo verdim 6 kilo kaldı bende
şuan 70 kiloyum 5 kilo daha versem yeterdi bana boyum 1.75
Çiğköfteyi de pek severimYeni yemek yedim Of ya abarttim yine çiğ köfte yaptım börek çorba hepsinden götürdüm ama hiç ekmek yemedim
oh eşim çocuklarla oynuyor bende biraz oturup hem çay içerim hemde yazdiklarinizi okurum dedim ama ne mümküneşimi işten çağırdı lar
Yok canım iki yaşında sütten kestim zaten kilomu o sıra verdim hiç kolay değil ikiz çocuk emzirmek bir okadar da güzel
Spor yürüyüş de yapacaksın o zaman mavili38 im iiki bebekle Allah yardımcın olsunBenimde karın bölgemde her yer de fazlalık var ama orası bir ayrıhamilelikte pilates topu yutmus gibiydim
Ondan kaldı iyice hoş zaten öncesinde zayıf değildim
Atasözü: alan aldı satan sattı artık buruş buruş olsan kaç yazarben aşırı zayıftım 1.75 boyla 55 kilo felandım hamile kalmadan önce 63 kiloya çıkmıştım sonra 87 ile doğum yaptımbalon şişti patladı buruş buruş oldu yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?