Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Ben de pazar günü yalnızlardanım.Şimdik oğlanın toplantısına gidip geldim .Evimi tabiri caizse yeminle b.?.k götürüyo yaa...Bel ve boyun fıtığım var zatende taşınacagiz yakında diye iyice saldım artık.Bu ara çok ağrım oluyo yorgunlukların acısı çıkıyo tabii.sizi okuyup gaza gelmeye çalışıyorum ama yok .Gençliğinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin kızlar cidden .

uğrayamıyordum kaç gündür bugün geldim ve diyet kelimesini okuyunca evlendikten sonra sekiz kilo aldımmm bugün itibarıyla bende başladım yani bende varımmm

Ooohh ellerine sağlık yaa bak şimdi kalkcam işe girişcem ben de sayendePazar günü pazar günü

Kalk kız kalk spor niyetine ohh
Gben'in Bahar Temizliği Festivali resmi olarak başlıyor
Gben kayboluyor Sizleri özleyeceğim

Yaptıklarımı yazarım gelince

Hadi bakalım kolay gelsin

Geçmiş olsn canm valla hiç bilmiyoruz sağlığımızın kıymetini çöp yiyorum ben resmen

uğrayamıyordum kaç gündür bugün geldim ve diyet kelimesini okuyunca evlendikten sonra sekiz kilo aldımmm bugün itibarıyla bende başladım yani bende varımmm

Ayy bende 10 kg aldım evlendikten sonra 1 bucuk senede
Nişanlandıktan sonrada 10 kg almıstım toplamda 20 kg

Benim yolum uzuuunn

[QUOTE
Ayy bende 10 kg aldım evlendikten sonra 1 bucuk senede
Nişanlandıktan sonrada 10 kg almıstım toplamda 20 kg

Benim yolum uzuuunn[/QUOTE]

bugün yarın diye diye başlamadım valla bi türlü ama yeti ari bundan sonra sıkı yönetim ilan ettim kendime asla yılmak yok

Makineye atmiyor musunuz? Makine celikleri cok guzel parlatiyor. Ozellikle fairy ile.
atıyorum tatlım da kullanılmış tencerelerde bi solukluk bi sarımsı lekeler kalıyo özellikle baklagil pişen tencerelerde onları bu yöntemle gideriyorum. ben fairy kullandım bi kere çok aşırı kimyasal olduğunu düşünüyorum desenli tabaklarımın desenlerini sadece fairy soldurdu sağolsun hiç tavsiye etmem canım aşırı kimyasal belki ondan çokk temizliyo ama söylemesi ayıp anasını da ağlatıyo hiç gerek yok okadarına aşırı temizlenen şey çabuk yıpranır.

Bugun sabah yaptıklarımı yazmıstım
Sonrasında yaptıklarım

Yıkanan camasırlar asıldı
Koltuk şallarım ve kırlent kılıflarım yıkandı asıldı
Bulasık makinesi boşaltıldı
Ev supurulup silindi toz alındı
Merdivenler silindi
Wc yıkandı

tam gaza geldim camlarımı siliyodum misafir geldi yeni gittiler bugünde böyle geçti
bu arada bende hamilelikte 24 kilo aldım 18 kilo verdim 6 kilo kaldı bende
şuan 70 kiloyum 5 kilo daha versem yeterdi bana boyum 1.75

Yeni yemek yedim Of ya abarttim yine çiğ köfte yaptım börek çorba hepsinden götürdüm ama hiç ekmek yemedim
oh eşim çocuklarla oynuyor bende biraz oturup hem çay içerim hemde yazdiklarinizi okurum dedim ama ne mümküneşimi işten çağırdı lar

tam gaza geldim camlarımı siliyodum misafir geldi yeni gittiler bugünde böyle geçti
Bence senin için sıkıntı yok boyun uzun kilon gayet guzel duruyordur

Yok canım iki yaşında sütten kestim zaten kilomu o sıra verdim hiç kolay değil ikiz çocuk emzirmek bir okadar da güzel

aslında ideal kilom 66 ama doğumdan sonra karnım sarkık kaldı şekilsiz duruyo oda kilo vermeklede geçmiyo sıkıntım karın bölgesi yani
Benimde karın bölgemde her yer de fazlalık var ama orası bir ayrı hamilelikte pilates topu yutmus gibiydim
Ondan kaldı iyice hoş zaten öncesinde zayıf değildim

Benimde karın bölgemde her yer de fazlalık var ama orası bir ayrı hamilelikte pilates topu yutmus gibiydim
ben aşırı zayıftım 1.75 boyla 55 kilo felandım hamile kalmadan önce 63 kiloya çıkmıştım sonra 87 ile doğum yaptım balon şişti patladı buruş buruş oldu yani :)

Amaan salla zaten taşınacakmışsın
Evet yahuu mirjam da görünmüyor nerelere kayboldunuz
Diyett Çoğalıyoruz
Uzun kısa dinlemeyiiiz,
Heep birlikte diyetteyiiiizz

Helaal iş insanı
hihihi ben sildim tüm camlarımı bugün darısı başına
canım boyun uzun sen fıstık gibi olacaksın istediğin kiloya gelincee
Çiğköfteyi de pek severim
Yok canım iki yaşında sütten kestim zaten kilomu o sıra verdim hiç kolay değil ikiz çocuk emzirmek bir okadar da güzel
Spor yürüyüş de yapacaksın o zaman mavili38 im iiki bebekle Allah yardımcın olsun
ben aşırı zayıftım 1.75 boyla 55 kilo felandım hamile kalmadan önce 63 kiloya çıkmıştım sonra 87 ile doğum yaptım balon şişti patladı buruş buruş oldu yani :)
Atasözü: alan aldı satan sattı artık buruş buruş olsan kaç yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…