- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Bende varım diyete ama sabah sabah simit poğaça götürdüm hafta sonu diye normalde beyaz ekmek yemiyor um 70 kiloyum boy da 1.63 hamilelikte 95 kiloya çıktım ikiz gebelik olunca 70 indim ama gerisi yokDiyet operasyonuna girişelim dedik. Koca konuda 2 kişi kaldık 2KediAnnesi ve ben
Benimki yediklerime dikkat etme şeklinde olacak belli bir diyeti uygulamıyorum canım
Katılıyorum diyorsan üç oluyoruz
Canım biz de seni özledikkMerhaba hanımlar kaç gündür bakamadım maşallah 95 sayfa olmuş okuyorum bitmiyor Baronesss in düzen tablosu varmış göremedim ilk sayfada mı bende hastaydim iyice evi bırakmış tim okuyunca tekrar gaza geldim
canlarım vallahi ben sizin hızınız a yetişemiyorum hem buraya yazyazıyorsunuz hem evler gıcir maşallah sizlere
hepinizi özlemişim
Ben dün evde değildim hiçbir şey yapmadımBugun hava kapalı dunku enerjimden eser yok
Hala oturuyorum saat 3 olmus sadece kahvaltı yaptım uyukluyorum
Bir kalkabilsem gerisi gelecek ama kalkmak mesele
En iyisi bir kahve içip kendime geleyim
Tabii ki öyleyim bendimahiitam bir cetvelcisin sen
Ben gayet oturuyorum ama aklımda işler beni gıcık edip duruyorAyy içim rahat etmiyor canım ya rahat oturamıyorum aklımda yapmam gereken işler varken
Allah size sabırlar versin ya şükür öyle bir derdim yok, benimkiler fazla düzenli temizAh ah desene aynı dertten muzdarip iz benimkiler de çok iyi insanlar ama ama düzeni boşver pis ler resmen yani yağda li yağda li sulhşükür ki eşim temiz ve benden düzenli çok iyi bir evlat yetiştirmis kayinvalidem işte oda yetiyor bana
çok geçmiş olsunhosgeldin
Hoşgeldin awareeselam kızlar sizi takip ediyordum artık kayıt oldum bende aranızdayım:)))
Ben yazmıştım sıramı savdımkızlar önceden sormuştum ama belki görmeyeniniz vardır, midi fırın tavsiyesi istiyorum da ben fırınımı değiştireceğim, var mı bir önerisi olan?
Canım bence yine iyi inmişsin 70e. Biz de kesin bir diyet yapmayacağız sanırım ya, dikkat edip burdan birbirimize bildirim yaparız ne alemdeyiz egzersiz yapıyor muyuz vs şeklindeBende varım diyete ama sabah sabah simit poğaça götürdüm hafta sonu diye normalde beyaz ekmek yemiyor um 70 kiloyum boy da 1.63 hamilelikte 95 kiloya çıktım ikiz gebelik olunca 70 indim ama gerisi yok
Canım biz de seni özledikk
Ben dün evde değildim hiçbir şey yapmadım
Tabii ki öyleyim bendimahii
Ben gayet oturuyorum ama aklımda işler beni gıcık edip duruyor
Allah size sabırlar versin ya şükür öyle bir derdim yok, benimkiler fazla düzenli temiz
Hoşgeldin awaree
Ben yazmıştım sıramı savdım
Canım bence yine iyi inmişsin 70e. Biz de kesin bir diyet yapmayacağız sanırım ya, dikkat edip burdan birbirimize bildirim yaparız ne alemdeyiz egzersiz yapıyor muyuz vs şeklindeAma sen bizim dediklerimize bakma bebeklere süt veriyorsundur etkilerse üzülürüm.
Günaydınnnn
Bensiz tek cümle konuşmanıza bile izin verememgünaydın balımmhastayım sana yaaa nasıl da hepsini alıntı yapıp teeek teeek laf yetiştiriyosun müthiş sabır
Ben kokularını seviyorum yaCanım ben kimyasalları hiç sevmiyorum tabi kullaniyorum da mecburen
geçen tv de izledim karbonat ı her temizlige kullanın diyordu elma sirkesi ve limon tuzu bu üçlü kireç pislik ne varsa çözüyor Muş benim duşa kabin yok ondan bilemem ama bir dene derim nede olsa doğal
Canım ben kimyasalları hiç sevmiyorum tabi kullaniyorum da mecburen
geçen tv de izledim karbonat ı her temizlige kullanın diyordu elma sirkesi ve limon tuzu bu üçlü kireç pislik ne varsa çözüyor Muş benim duşa kabin yok ondan bilemem ama bir dene derim nede olsa doğal
kimyasalın kokusu sevilir mi kız ciğerlerimize zehir hepsiBensiz tek cümle konuşmanıza bile izin veremem
Ben kokularını seviyorum ya
sirke ve karbonat da aynı işi görüyor hatta ben çelik tencerelerimi sirke karbonat kaynatarak parlatırımLimon tuzu ile kettlein kirecini Cozduruyorum parliyor yeni gibi
bence sen hızlı bir hatunsun kısa zamanda çok iş görebiliyorsun maşallah yeterki yerinden bi kalkPazar gunu de calısan koca yapmıslar onu da ben almışımMillet pazar kahvaltısı fotoları paylasıyor ben mahsun mahsun bakıyorum
Geçte olsa herrrrrrkeslere günaydın bebekler.
Dün hiç iş yapmadım kikiki
Bugun şööööyyyle bir silip süpüreyim evimi, tozlarını alayım.
Sonra da az yuruyus yapayım yarın diyete baslıyorum ona hazırlık olsun.
Bu saate kadar yaptıklarım
Sabah eşim gittikten sonra köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Gelince kedilerimin kumunu temizledim duşa girdim.
Çıkınca kuruyan camasırları toplayıp yerleştirdim ütülenecekleri ütüledim.
Çamaşır yıkadım makine bitince onlar asılacak.
Kahvaltı yaptım bulasıkları makineye yerleştirdim.
İşte bööööyyleee.
selam canımm bugün de pazar tatili yap boşveeerselam beybiler bugün hava çok sıkıcı içimden bişi yapmakgelmiyo hoş oğlumda durmuyo ya
bence sen hızlı bir hatunsun kısa zamanda çok iş görebiliyorsun maşallah yeterki yerinden bi kalk
eşin her pazar mı çalışıyo yoksabenimki de sınavda
ben de tuvaleti yıkadım içinde ne varsa terlik maşrapa vs. çamaşır suyu ile ovaladım banyo lavabosunu ovdum çamaşır yıkadım bulaşıkları topladım falan filan,, şimdi de totoyu yatırmaya gidiyorum onun da iğne yiye yiye canı çıktıaz onun da gönlünü edeyim
hmm iyi ozaman sizin haftasonu hafta içine dönüşmüş :)Evet ya eğer hiç oturmadan kalkar kalkmaz işlerimi halletmeye baslarsam hepsini çıkarıveriyorum aradan. Ama tembellik edip dur kahvaltımı edeyim az keyif yapayım dersem yok bidaha kalkamıyorum yerimden
Valla seninde benden eksiğin yok fazlan var cetvelcilerin hepsi vızır vızır
Evet her pazar calısıyor salı ve persembe izin gunleri
Daha kaç iğnen var bitmedimi kız
luxell börekçim varya ondan benimki canım pişirmesi ii ama temizliği berbat içi hep lekeli rezidansları dışarıda hiç tavsiye etmiyorumselam canımm bugün de pazar tatili yap boşveeercanımcım sana da sorayım fırının hangi marka midi mi büyük mü memnun musun ?
Aaa boş durmak olmaz hadi kalk kalkselam beybiler bugün hava çok sıkıcı içimden bişi yapmakgelmiyo hoş oğlumda durmuyo ya
Ooohh ellerine sağlık yaa bak şimdi kalkcam işe girişcem ben de sayendePazar gunu de calısan koca yapmıslar onu da ben almışımMillet pazar kahvaltısı fotoları paylasıyor ben mahsun mahsun bakıyorum
Geçte olsa herrrrrrkeslere günaydın bebekler.
Dün hiç iş yapmadım kikiki
Bugun şööööyyyle bir silip süpüreyim evimi, tozlarını alayım.
Sonra da az yuruyus yapayım yarın diyete baslıyorum ona hazırlık olsun.
Bu saate kadar yaptıklarım
Sabah eşim gittikten sonra köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Gelince kedilerimin kumunu temizledim duşa girdim.
Çıkınca kuruyan camasırları toplayıp yerleştirdim ütülenecekleri ütüledim.
Çamaşır yıkadım makine bitince onlar asılacak.
Kahvaltı yaptım bulasıkları makineye yerleştirdim.
İşte bööööyyleee.
Hem de ne seviyorumkimyasalın kokusu sevilir mi kız ciğerlerimize zehir hepsi
Bak yaa bendimahi hatunu da iş yapmış aaay duramam ben kalkıp iş yapmam lazım bu sefer çok ciddiyimbence sen hızlı bir hatunsun kısa zamanda çok iş görebiliyorsun maşallah yeterki yerinden bi kalk
eşin her pazar mı çalışıyo yoksabenimki de sınavda
ben de tuvaleti yıkadım içinde ne varsa terlik maşrapa vs. çamaşır suyu ile ovaladım banyo lavabosunu ovdum çamaşır yıkadım bulaşıkları topladım falan filan,, şimdi de totoyu yatırmaya gidiyorum onun da iğne yiye yiye canı çıktıaz onun da gönlünü edeyim
İnternet olmasa o kadar hamaratım ki ben deEvet ya eğer hiç oturmadan kalkar kalkmaz işlerimi halletmeye baslarsam hepsini çıkarıveriyorum aradan. Ama tembellik edip dur kahvaltımı edeyim az keyif yapayım dersem yok bidaha kalkamıyorum yerimden
Valla seninde benden eksiğin yok fazlan var cetvelcilerin hepsi vızır vızır
Evet her pazar calısıyor salı ve persembe izin gunleri
Daha kaç iğnen var bitmedimi kız
sanırım arçelik alcam tatlım yorumlar iyi ben de hiç değilse alt rezisatnsı kesin kapalı olsun istiyoorumluxell börekçim varya ondan benimki canım pişirmesi ii ama temizliği berbat içi hep lekeli rezidansları dışarıda hiç tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?