- Konu Sahibi Tembelgiller
-
kaçıncı yıldönümünüz tatlımyok kız hazırlamam o unuttu zaten kızdım ona geceye kadar bekledim güzel bi kelam etsin diye o gün doktora da gitmiştim zaten o unuttu gitti ben de unuturum o zaman
teşekkür ederim tatlım başka bişey pek yok derdim öksürük öldürdü beni geçer inş.Canım benim korkma inşallah kolayca atlatırsın.
Geçmişolsun bendi yat biran önce kurtul gripten.
İkikediannesi engüzel uykusuzluk annelik.Senin ufaklıklar yardımeder sana .
Baroneeeeeees liste süpermiş.Bende hazırlıyim kendime.
3. demek eskidik artıkkaçıncı yıldönümünüz tatlım
bak şimdi bunu bir derdim varda yazmış olsan, hemen ben olsam böyle adamla durmam kesin boşardım bıdı bıdı bıdı .... falan yazarlardı3. demek eskidik artık
hmm haklısın tabi cnm ama du ben de bi toparlanim bi iki gün belki ondan sonrabak şimdi bunu bir derdim varda yazmış olsan, hemen ben olsam böyle adamla durmam kesin boşardım bıdı bıdı bıdı .... falan yazarlardı
tatlım aşk da evlilik de sen ben olmaz, aileler evde olunca kafa karışık olunur gergin olunur unutmuştur, güzelce hazırla sofranı tatlı yap giyin kuşan güzel başbaşa bir akşam geçirin güzel bir dille de unuttuğu için kırıldığını falan söyle bir daha unutmaz
az önce yolcu ettik misafirleri, gelip de görmeyin evin halini her yer rezalet.
ne zaman kayınvalideler gelse bize böyle oluyor, inanın o kadar zor ki benim için; tertip, düzen, temizlik hiç yok onlarda maalesef, benim asla yaşayamayacağım bi şekilde yaşıyorlar, inanın anlatılmaz...
kayınpeder geldiğinde hastaydı, biz de yeni yeni atlatıyorduk gribi, onlar gelince tekrar nüksetti e koşturup uğraşıyorsun da tabi o kadar hasta oldum ki kızlar ben hayatımda böyle öksürük görmedim inanın kaç gece uyumadım, sabah akşam iğne oluyorum az önce iğneden geldim onlar da hazırlanmıştı eşim aldı götürdü bi baktım eve yok böyle bişey....zaten hemşire feci acıttı iğne yaparken eve zor geldim, onun acısıyla evin pislik ve dağınıklığını da görünce dayanamadım ağladım sinirden
Allahım okadar zor ki onların her bu halini gördüğümde ben nasıl insanlara gelin oldum diye düşünüyorum. İyi insanlar hoş insanlar ama işte öyle dağınık öyle tertipsiz ve pis yaşıyolar ki... Allah canlarına sağlık versin bana da yardım etsin
sen de hoş geldin tatlım ben eski cetvelcilerdenim lakin yatılı misafirlerim olduğundan dolayı uğrayamıyordum buraya...
Canım benim korkma inşallah kolayca atlatırsın.
Geçmişolsun bendi yat biran önce kurtul gripten.
İkikediannesi engüzel uykusuzluk annelik.Senin ufaklıklar yardımeder sana .
Baroneeeeeees liste süpermiş.Bende hazırlıyim kendime.
canımmmmm nihayet ya seni bekliyozOkumadığım sayfaların sayısını görünce ben
Gideyim bir kahvaltı yapayım da kendime geleyim belki rüyadırRüyada yazıyormuşum ben
Ayyy cok merak ettim ne kadar dagınık olabilirler ki diye düşünüyorum bu kadar cıldırttıklarına göre seni
Hoşbuldumm
Öyledir muhakkak canm zaten uykusuzluktan dem vurmam işin şakası
valla canım ekmek kırıntıları çay çöpleri mutfağın yerlerinden antre ve salon içlerine taşıyor, masada bir yemek yeniyor ekmek kırıkları sandalye üzerlerinde yerlerde...az önce gördüm salon duvarına çay mıdır nedir bilmem leke leke sıçramış, halılar yerler süpürmeme rağmen hemen batıyor, kayınvalidemin yıkadığı bulaşıkların üzerinde hala pislikler var o halde dolaplara kaldırılmış, benim kayınvalide çok rahat hiç temiz değil tezgahı bi kullanması var herşeyi yerde görür menüyü yerden okursun nasıl anlatıyım işte onca kırık pislik içinde mutfakta gayet rahat yere dökülen bi kırığı almaz mübarek basar geçer zannediyorki her yer temiz dağınıklık neyse canım da böyle kirli yaşamaya gelemiyorum ben ve üstelik genç olmasına rağmen bu denli temizliği boşlamış olmasına şaşırıyorum. Ven ben titizim diye bunlar bende dikkat ettiği hali. Ne diyeyim Allah korusun ellerinden gelmiyo işte yapamıyo temiz olamıyo ve göremiyo bunu kendini temiz tutuyo, inan ben şok oluyorum ben ne kadar boşlasam bu kadar pisletemem yani ortalığı...
Okumadığım sayfaların sayısını görünce ben
Gideyim bir kahvaltı yapayım da kendime geleyim belki rüyadırRüyada yazıyormuşum ben
teşekkür ederim tatlım başka bişey pek yok derdim öksürük öldürdü beni geçer inş.
canim Allah kolaylik versin zor gercekten ayni evdemi yasiyonuz yoksa sadece ziyaretemi geldilervalla canım ekmek kırıntıları çay çöpleri mutfağın yerlerinden antre ve salon içlerine taşıyor, masada bir yemek yeniyor ekmek kırıkları sandalye üzerlerinde yerlerde...az önce gördüm salon duvarına çay mıdır nedir bilmem leke leke sıçramış, halılar yerler süpürmeme rağmen hemen batıyor, kayınvalidemin yıkadığı bulaşıkların üzerinde hala pislikler var o halde dolaplara kaldırılmış, benim kayınvalide çok rahat hiç temiz değil tezgahı bi kullanması var herşeyi yerde görür menüyü yerden okursun nasıl anlatıyım işte onca kırık pislik içinde mutfakta gayet rahat yere dökülen bi kırığı almaz mübarek basar geçer zannediyorki her yer temiz dağınıklık neyse canım da böyle kirli yaşamaya gelemiyorum ben ve üstelik genç olmasına rağmen bu denli temizliği boşlamış olmasına şaşırıyorum. Ven ben titizim diye bunlar bende dikkat ettiği hali. Ne diyeyim Allah korusun ellerinden gelmiyo işte yapamıyo temiz olamıyo ve göremiyo bunu kendini temiz tutuyo, inan ben şok oluyorum ben ne kadar boşlasam bu kadar pisletemem yani ortalığı...
canim gecen sene bizde unuttuk evlilik yildonumumuzu3. demek eskidik artık
ooooooooEki Görüntüle 1498058
Eki Görüntüle 1498059
Buda esimin
Eki Görüntüle 1498060
Eki Görüntüle 1498073
Fikirlerinizi bekliyorum dolabim cok dolu biliyorum bu azaltmis halim
Sagol canim evet onlarin farkindayim ama bu dolabim cok eski ve farkindaysan Hersey tikis tikis duruyor insallah yeni ve buyuk bir dolap alacaz askilarida o zaman yenileyecem insallahoooooooosüper buralarda foto görmeyeli baya olmuştu da, çok düzenli olmuş canım eline sağlık sadece bir öneri olarak şunu söyleyebilirim etek askılarını hariç tutuyorum, diğer askılarında aynı tip aynı renk kullanırsan dolap daha düzenli görünür tatlım birkaçtane plastik var aralarda
Ayy anladm canm kolaylıklar dilerim sana
Bende rahatımdır ama bulasıkları öyle kaldırması kötü olmuş şimdi için almaz yani hepsini indirip tekrar yıkican mecbur 2 katı iş
Eşin evlendikten sonra çok şaşırmıştır alışkın olmadıgı için herhalde o peki ailesi gibimi yoksa titizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?