- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
- Konu Sahibi Tembelgiller
Baronesss kızımın toka çekmecesini gördün mü şekerim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir buçuk günüm yatarak geçti iyiyim şimdi.canım yeni gördüm şimdi nasılsın düzeldinmi?
Anaam o kadar şekeri içemem kıs .teşekkür ederim .Benim tansiyon hep yerlerdedir ama bu defa kötüydü ilk defa .iyiyim bugün.Canım biçok sağlık problemim olduğu için ömrüm hastanelerde geçti ayrıca da bir hemşire çocuguyum mecburluktan anlıyorum biraz bu işlerden.Tansiyon düşünce tuzlu ayran yerine bir çay bardağı toz şekere bir su bardağı su ekleyerek yapacağın şerbeti iç önce beş dk. Miden bulanır ama 15 dk.sonra iyi hissedeceksin.Denenmiştir defalarca ...Geçmiş olsun.
canım çok sevindim, aman kendine iyi bak sen bize lazımsın hoş enişte iyi bakıyor maşallah ne güzel tuzlu ayranlar falanBir buçuk günüm yatarak geçti iyiyim şimdi.
görmezmiyim canım gördüm sabah ilk iş linkini bile ilk sayfaya ekledim ben yorum yazdım sanıyorum kafam dönmüş uyanamamışım sabah sabahBaronesss kızımın toka çekmecesini gördün mü şekerim ?
HERŞEYİ GÖRDÜM DÜN AMA YORUM YAPAMADIM İŞ ARKADAŞIM YURTDIŞINDA DİĞERİ DOĞUM İZNİNDE İŞLER BANA KALDI BU HAFTA O YÜZDEN YORUMLARIM GEÇ GELİYOR..görmezmiyim canım gördüm sabah ilk iş linkini bile ilk sayfaya ekledim ben yorum yazdım sanıyorum kafam dönmüş uyanamamışım sabah sabah
çok güzel olmuş toka çekmecesi bu ayraç bu tarz şeyler için daha uygun demekki , taçlar için kurduğun sistem çok iyi ya ona bayıldım nasıl yaptın o silindirleri, baza altında baya çok şey almış bu vakumlu hurçlarla ben de aramı düzeltsem iyi olacak galiba
bu arada sen benim banyo fotolarını görmedin sanırım dün işte yoğundun sen
kız çocuğu olanlar için önemli bir bilgi nasıl yapıldığını falan detaylandır çek canım , faydalanan olur benceAMA O TAÇLAR İÇİN KARTONDAN BİR SİLİNDİR YAPMAYI PLANLIYORUM O ZAMAN DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH.. BUNU TVDE GÖRMÜŞTÜM YÜZÜK VE DİĞER TAKILAR İÇİN YAPMIŞLARDI..
YAPACAK VAKİT BULABİLİRSEM DETAYLI FOTO EKLERİM TABİKİkız çocuğu olanlar için önemli bir bilgi nasıl yapıldığını falan detaylandır çek canım , faydalanan olur bence
Canım hayırlı olsun hemen iyileşir inşaallahKizlar bu gun oglum sunnet oldu. Bende hic bir is yok yani. Ama bi kav sepet aldim duzenlememei yapinca fotolari aticam.
Geçmiş olsuunBugün 3 makine çamaşır yıkadım .Biraz yemek başkada bişey yok.Tansiyonum düşük öýle dönüyo heryer . çamaşırları eşim serdi .Tuzlu ayran içiriyo .Neoldu anlamadım ..
Haber verdiğin için teşekkürleer derindenizlerden Demek uzak durmam lazım bu ara, yoksa yedeklerin yedeğini yapacağımKızlar bugün 3M Migrostaydım, temizlik bezleri, süngerler, temizlik eldivenleri (%50) bazı deterjanlar ve diş fırçaları indirimdeydi. Birkaç eldiven, mikro fiber bez, fırça filan aldım. Bu arada saklama kabında da indirim gözüme çarpanlar arasında.
Kroner yer yetmezliğine el atalım derim, mesela neleri nerelere sığdıramıyorsun?Ah biz de de takı-toka tepesi sorunsalı mevcut ama kroner yer yetmezliği sorunu moral bozuyor. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
"Kızımın tavla derken neyi kastettin anlayamadım?"
Canım Allah sağlıkla kucağına versin inşaallahhHemen bize de söyleeBu arada Günaydın herkeze ben bugun heycanliyim bebegimin cinsiyetini ögrenicem sabaha kdar uyumadim aslında geçen kontrolde kız gibi duruyo demişti ama bugün kesinlescek çok merak ediorum nedicek kontrol aksama doğru bugün nasıl akşam olcak bilmiyorum
Yaaa geztapoo raylı raf daha kullanışlı olur arkadaşım her şeye erişebilirsiin Hiç canını sıkma çok güzel olur Ne olsa da kullanırsın hem yepyeni gıcır gıcır dolaplarGünaydın hanimlar bu arada.yeni eve kiler dolabı istemiştim .Ama usta kafasına göre raylı raflar yapmış yani çekmece gibi raflar hiç beğenmedim.Ama uzaktan gelen ustalardı patronları yanlış anlamış ya da işine öyle gelmiş bilmiyorum.NEyse dedim öyle olsun.işini doğru yapmayan insanlara fena gıcık oluyorum.Bu arada hamile arkadaşlar var topikte hepsine hayırlı doğumlar diliyorum Allah bir nefeste kurtarsın .
Akıllarımız aynı çalışıyor Baroneesss ihhihicanım raylı daha iyi değilmi çekince öne geliyordur arkadakileri rahatça alırsın foto ekle bakalım
canım çok sevindim, aman kendine iyi bak sen bize lazımsın hoş enişte iyi bakıyor maşallah ne güzel tuzlu ayranlar falan
cetvelcilerin eşlerini tebrik ediyorum valla hanımlara yardım ediyorlar iyi bakıyorlar demekki onları da iyi ölçüp biçip almışız
Yok kız ölçmyi biçmeyi önceden iyi yapamamışım .Evlendikten sonra düzelttim onu ben.canım çok sevindim, aman kendine iyi bak sen bize lazımsın hoş enişte iyi bakıyor maşallah ne güzel tuzlu ayranlar falan
cetvelcilerin eşlerini tebrik ediyorum valla hanımlara yardım ediyorlar iyi bakıyorlar demekki onları da iyi ölçüp biçip almışız
Cetveli eline alarak düzelttin dii miiiYok kız ölçmyi biçmeyi önceden iyi yapamamışım .Evlendikten sonra düzelttim onu ben.
Yok kız ölçmyi biçmeyi önceden iyi yapamamışım .Evlendikten sonra düzelttim onu ben.
Cetveli eline alarak düzelttin dii miii
aynı dertten bende muzdaribim şu cetveller arasında birtek mezurayla aram yok ya offfffffCetvel her şeye deva
Ya bildiğiniz yaz geldi yaaaa Daha ben spor yapıp yaza fit girecektim
Mezurayla aram çok iyi ama kendimi ölçümlemiyorum biaynı dertten bende muzdaribim şu cetveller arasında birtek mezurayla aram yok ya offfffff
:)aynı dertten bende muzdaribim şu cetveller arasında birtek mezurayla aram yok ya offfffff
ay beni şikayet de edermişhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-4-metrekare-hali.814245/page-2#post-40490966
zevkli kızlar bu bendimahinin konusu bir el atıverin ya beni dinlemiyor
Maşallah çok güzel olmuş pembis pembis
Allah damatlığinı da göstersin canım nasıl şimdi küçük bey
hayırlı olsun canim allah damatliginida göstermeyi nasip etsin.
hayırlı olsun canım Allah damatlığını göstersin
Damlaçikolata hayırlı olsun erkek olmuş maşallah Allah damatlığınıda göstersin.
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Cok sukur iyi simdi biraz mizmizlaniyor oyaliyoruz iste.Canım hayırlı olsun hemen iyileşir inşaallah
Geçmiş olsuun
Haber verdiğin için teşekkürleer derindenizlerden Demek uzak durmam lazım bu ara, yoksa yedeklerin yedeğini yapacağım
Kroner yer yetmezliğine el atalım derim, mesela neleri nerelere sığdıramıyorsun?
Canım Allah sağlıkla kucağına versin inşaallahhHemen bize de söylee
Yaaa geztapoo raylı raf daha kullanışlı olur arkadaşım her şeye erişebilirsiin Hiç canını sıkma çok güzel olur Ne olsa da kullanırsın hem yepyeni gıcır gıcır dolaplar
Akıllarımız aynı çalışıyor Baroneesss ihhihi
kba arkadaşım alıntılamıştım seni de kaybolmuş alıntı Bayıldıım heepsi birbirinden güzel düzenli olmuş hele taçlar için olan! Minik ojeli parmaklarını yerim onun ben
Günaydın günümün güneşleriii