Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Anaam o kadar şekeri içemem kıs .teşekkür ederim .Benim tansiyon hep yerlerdedir ama bu defa kötüydü ilk defa .iyiyim bugün.

Bir buçuk günüm yatarak geçti iyiyim şimdi.
canım çok sevindim, aman kendine iyi bak sen bize lazımsın hoş enişte iyi bakıyor maşallah ne güzel tuzlu ayranlar falan
cetvelcilerin eşlerini tebrik ediyorum valla hanımlara yardım ediyorlar iyi bakıyorlar demekki onları da iyi ölçüp biçip almışız

Baronesss kızımın toka çekmecesini gördün mü şekerim ?
görmezmiyim canım gördüm sabah ilk iş linkini bile ilk sayfaya ekledim ben yorum yazdım sanıyorum kafam dönmüş uyanamamışım sabah sabah
çok güzel olmuş toka çekmecesi bu ayraç bu tarz şeyler için daha uygun demekki , taçlar için kurduğun sistem çok iyi ya ona bayıldım nasıl yaptın o silindirleri, baza altında baya çok şey almış bu vakumlu hurçlarla ben de aramı düzeltsem iyi olacak galiba
bu arada sen benim banyo fotolarını görmedin sanırım dün işte yoğundun sen

Reactions: kba
HERŞEYİ GÖRDÜM DÜN AMA YORUM YAPAMADIM İŞ ARKADAŞIM YURTDIŞINDA DİĞERİ DOĞUM İZNİNDE İŞLER BANA KALDI BU HAFTA O YÜZDEN YORUMLARIM GEÇ GELİYOR..
TAÇLARIN ALTINDA FERMUARI BOZULMUŞ ELYAF HURCUM VARDI ONU ÇEKMECEYE GÖRE SİLİNDİR HALİNE GETİRDİM ÜZERİNE DE ŞİMDİLİK Bİ ÖRTÜYÜ KAPADIM TABİ SİLİNDİRLERİN ARASI BELLİ OLACAK ŞEKİLDE YAPTIM BUNU TAÇLARIDA SİLİNDİRLERE SIRALADIK KIZIMLA:)DÜKKANLARDA DA ÖYLE SİLİNDİRE TAKILI SATILIYOR YA BU TAÇLAR ONA BENZER BİŞEY YAPMAYA ÇALIŞTIM ASLINDA..BİRAZ DÜZENLEME LAZIM :)

AMA O TAÇLAR İÇİN KARTONDAN BİR SİLİNDİR YAPMAYI PLANLIYORUM O ZAMAN DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH.. BUNU TVDE GÖRMÜŞTÜM YÜZÜK VE DİĞER TAKILAR İÇİN YAPMIŞLARDI..

AMA O TAÇLAR İÇİN KARTONDAN BİR SİLİNDİR YAPMAYI PLANLIYORUM O ZAMAN DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH.. BUNU TVDE GÖRMÜŞTÜM YÜZÜK VE DİĞER TAKILAR İÇİN YAPMIŞLARDI..
kız çocuğu olanlar için önemli bir bilgi nasıl yapıldığını falan detaylandır çek canım , faydalanan olur bence

Reactions: kba
Kizlar bu gun oglum sunnet oldu. Bende hic bir is yok yani. Ama bi kav sepet aldim duzenlememei yapinca fotolari aticam.
Canım hayırlı olsun hemen iyileşir inşaallah
Bugün 3 makine çamaşır yıkadım .Biraz yemek başkada bişey yok.Tansiyonum düşük öýle dönüyo heryer . çamaşırları eşim serdi .Tuzlu ayran içiriyo .Neoldu anlamadım ..
Geçmiş olsuun
Haber verdiğin için teşekkürleer derindenizlerden Demek uzak durmam lazım bu ara, yoksa yedeklerin yedeğini yapacağım
Ah biz de de takı-toka tepesi sorunsalı mevcut ama kroner yer yetmezliği sorunu moral bozuyor. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
"Kızımın tavla derken neyi kastettin anlayamadım?"
Kroner yer yetmezliğine el atalım derim, mesela neleri nerelere sığdıramıyorsun?
Canım Allah sağlıkla kucağına versin inşaallahhHemen bize de söylee
Yaaa geztapoo raylı raf daha kullanışlı olur arkadaşım her şeye erişebilirsiin Hiç canını sıkma çok güzel olur Ne olsa da kullanırsın hem yepyeni gıcır gıcır dolaplar
canım raylı daha iyi değilmi çekince öne geliyordur arkadakileri rahatça alırsın foto ekle bakalım
Akıllarımız aynı çalışıyor Baroneesss ihhihi

kba arkadaşım alıntılamıştım seni de kaybolmuş alıntı Bayıldıım heepsi birbirinden güzel düzenli olmuş hele taçlar için olan! Minik ojeli parmaklarını yerim onun ben

Günaydın günümün güneşleriii

Yok kız ölçmyi biçmeyi önceden iyi yapamamışım .Evlendikten sonra düzelttim onu ben.

Maşallah çok güzel olmuş pembis pembis

Allah damatlığinı da göstersin canım nasıl şimdi küçük bey

hayırlı olsun canim allah damatliginida göstermeyi nasip etsin.

hayırlı olsun canım Allah damatlığını göstersin

Damlaçikolata hayırlı olsun erkek olmuş maşallah Allah damatlığınıda göstersin.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Cok sukur iyi simdi biraz mizmizlaniyor oyaliyoruz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…