• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

• Beğen
Reactions: kba
Bu arada Günaydın herkeze ben bugun heycanliyim bebegimin cinsiyetini ögrenicem sabaha kdar uyumadim aslında geçen kontrolde kız gibi duruyo demişti ama bugün kesinlescek çok merak ediorum nedicek kontrol aksama doğru bugün nasıl akşam olcak bilmiyorum:cry:

Bu arada Günaydın herkeze ben bugun heycanliyim bebegimin cinsiyetini ögrenicem sabaha kdar uyumadim aslında geçen kontrolde kız gibi duruyo demişti ama bugün kesinlescek çok merak ediorum nedicek kontrol aksama doğru bugün nasıl akşam olcak bilmiyorum:cry:
Günaydın. Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Ah biz de de takı-toka tepesi sorunsalı mevcut ama kroner yer yetmezliği sorunu moral bozuyor. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
"Kızımın tavla derken neyi kastettin anlayamadım?"
:) aslında ben orda taçları yazmıştım ama tablette nasıl oldu anlamadım tavla diye çıkmış:KK70:taçlarını için yaptığım çekmeceden bahsediyorum cnm

ALLAH HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH..

Bugün 3 makine çamaşır yıkadım .Biraz yemek başkada bişey yok.Tansiyonum düşük öýle dönüyo heryer .:KK49: çamaşırları eşim serdi .Tuzlu ayran içiriyo .Neoldu anlamadım ..
Canım biçok sağlık problemim olduğu için ömrüm hastanelerde geçti ayrıca da bir hemşire çocuguyum mecburluktan anlıyorum biraz bu işlerden.Tansiyon düşünce tuzlu ayran yerine bir çay bardağı toz şekere bir su bardağı su ekleyerek yapacağın şerbeti iç önce beş dk. Miden bulanır ama 15 dk.sonra iyi hissedeceksin.Denenmiştir defalarca ...Geçmiş olsun.

aaaaa canım hayırlısı olsun ben bile heycan yaptım öğrenince bize de haber ver:KK46::KK46::KK46::nazar:

Günaydın hanimlar bu arada.yeni eve kiler dolabı istemiştim .Ama usta kafasına göre raylı raflar yapmış yani çekmece gibi raflar hiç beğenmedim.Ama uzaktan gelen ustalardı patronları yanlış anlamış ya da işine öyle gelmiş bilmiyorum.NEyse dedim öyle olsun.işini doğru yapmayan insanlara fena gıcık oluyorum.Bu arada hamile arkadaşlar var topikte hepsine hayırlı doğumlar diliyorum Allah bir nefeste kurtarsın .

Çok güzel canım ellerine sağlık, bu arada o tepsiyi çekince deterjanlar kolayca geliyor mu devrilmeden?
teşekkür ederim tatlım:KK15:, tepsidekiler daha hiç devrilmedi ,önceden arkadakileri almak için kafamı dolabın içine sokmak zorunda kalıyordum böyle rahat oluyor bir sıra öne doğru çekiyorum tepsiyi arkadakini alıp geri yerine itiyorum

Günaydın hanimlar bu arada.yeni eve kiler dolabı istemiştim .Ama usta kafasına göre raylı raflar yapmış yani çekmece gibi raflar hiç beğenmedim.Ama uzaktan gelen ustalardı patronları yanlış anlamış ya da işine öyle gelmiş bilmiyorum.NEyse dedim öyle olsun.işini doğru yapmayan insanlara fena gıcık oluyorum.Bu arada hamile arkadaşlar var topikte hepsine hayırlı doğumlar diliyorum Allah bir nefeste kurtarsın .
canım raylı daha iyi değilmi çekince öne geliyordur arkadakileri rahatça alırsın foto ekle bakalım

AMİNNN BENİM OĞLUŞUMDA DOĞSUN İNŞALLAH

Back