- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
ASPİRİNLE İLK TANIŞMAM GELDİ AKLIMA ... ASPİRİNİ NASIL SIKICAM BEN YA DEMİŞTİM
hepimiz öyleydik canım yavaş yavaş düzen oturuyor ,hoş senin fotolara bakınca sen çözmüşsün bu işi bence
Hatunlar canımlarşu duvara monte bulaşıklıktan kullansn varmı içinizde çok beğendim lakin bilemiyorum .Alsammı ki.
Bugün çkmece içi örtüsü aldım .güzel oldu
Geçen hafta bimden bakliyat kabı aldım cık iyi değil .kapakları sıkı değil tutunca açılıyo.[/QUOTE
O nasil bi bulasiklikmis ben hic bilmiyorum fotosunu atarmisin canim.
O nasil bi bulasiklikmis ben hic bilmiyorum fotosunu atarmisin canimHatunlar canımlarşu duvara monte bulaşıklıktan kullansn varmı içinizde çok beğendim lakin bilemiyorum .Alsammı ki.
Geçen hafta bimden bakliyat kabı aldım cık iyi değil .kapakları sıkı değil tutunca açılıyo.
İntrnette değil çarşıda gördüm .Hoşuma gitti.Bi bakim varmı nette.O nasil bi bulasiklikmis ben hic bilmiyorum fotosunu atarmisin canim
Canım okuyunca sanki kendim yazdım sandım okadar benziyor yani biz kadınlarhep aynı inan burayı okumaya başladığım dan beri aldigim sepet kaç tane sayısını bilmiyorum hele ben birde hurç aldırdım çalışan kadın sormuş ne yapacaksınız bu kadar hurç uAy yazdiklarinizi okudumda kizlar.hafta sonu kesin benimde bisiler yapmam lazim yarin missfirlerkm geliyor yatili. Onlara yaatik yorgan cikarirken bende bazanin altini duslzenleyim bari soyle gerci cok daginik diil. Ama size karsi bos durmamak lazim:) yarinda disari cikicam bi kac dantelli sepet daha alim bari kullanilacak bi yer bulurum
Canım Rabbim yardım etsin inşaallah, tez zamanda çözümlensin inşaallah sorun her neysebugün hiç bişey yapmadım yapamadım moralim çok bozukRabbim herkesi aydınlığa çıkarsın..dua edin ne olur konu benimle ilgili değil bu arada ailemden biriyle ilgili
Bende öyle dedimyaaa
Eritcemmiki gibi düşündüm
Ayynen damlacikolatam ya bu hatunlara evde bir şeyler düzenleyip fotoğrafını eklemezsek dillerinden kurtulamayacağızAy yazdiklarinizi okudumda kizlar.hafta sonu kesin benimde bisiler yapmam lazim yarin missfirlerkm geliyor yatili. Onlara yaatik yorgan cikarirken bende bazanin altini duslzenleyim bari soyle gerci cok daginik diil. Ama size karsi bos durmamak lazim:) yarinda disari cikicam bi kac dantelli sepet daha alim bari kullanilacak bi yer bulurum
Ben bulaşıklık kullanmıyorumHatunlar canımlarşu duvara monte bulaşıklıktan kullansn varmı içinizde çok beğendim lakin bilemiyorum .Alsammı ki.
Geçen hafta bimden bakliyat kabı aldım cık iyi değil .kapakları sıkı değil tutunca açılıyo.
Canım okuyunca sanki kendim yazdım sandım okadar benziyor yani biz kadınlarhep aynı inan burayı okumaya başladığım dan beri aldigim sepet kaç tane sayısını bilmiyorum hele ben birde hurç aldırdım çalışan kadın sormuş ne yapacaksınız bu kadar hurç ubende eşime hava yaptım ben düzenli bir kadınım ah ah düzenli değilse ne anlasın tabi sadece hava
ben de rezistanları gizli olsun istiyorumcanım ben bi dönem simfer kullandım çok araştırıp almıştım herkes memnundu fanlı falandı da ama rezistanslarının dışarıda olmasını sevmedim hiç, temizliği zor oluyodu taşınırken kayınvalideme verdim
tatlım hangi modeli? memnun olan da oluyo çok şikayetçi olan daBen luxel borekçi kullanıyorum
Ama daha cok uzun zaman olmadı taş çatlasın 6 ay olmustur bir sorun yaşamadım
boschun midi fırını mı tatlım?Luxelli kullanıp çok memnun kalan var etrafimda bnde ondan almayi düşünüyorum benim fırın Bosch hiç memnun deilim valla
tatlım hangi modeli? memnun olan da oluyo çok şikayetçi olan da
benim aradığım özellikler şunlar;
börek ve özellikle kekleri güzel pişirsin,
yemekleri hızlı pişirsin,
ve rezistanlar dışarda olmasın en azından 1 tanesi
bu özellikler mevcut mu?
boschun midi fırını mı tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?