Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

bugün hiç bişey yapmadım yapamadım moralim çok bozuk Rabbim herkesi aydınlığa çıkarsın..dua edin ne olur konu benimle ilgili değil bu arada ailemden biriyle ilgili

Ay yazdiklarinizi okudumda kizlar.hafta sonu kesin benimde bisiler yapmam lazim yarin missfirlerkm geliyor yatili. Onlara yaatik yorgan cikarirken bende bazanin altini duslzenleyim bari soyle gerci cok daginik diil. Ama size karsi bos durmamak lazim:) yarinda disari cikicam bi kac dantelli sepet daha alim bari kullanilacak bi yer bulurum

Hatunlar canımlar şu duvara monte bulaşıklıktan kullansn varmı içinizde çok beğendim lakin bilemiyorum .Alsammı ki.
Bugün çkmece içi örtüsü aldım .güzel oldu
Geçen hafta bimden bakliyat kabı aldım cık iyi değil .kapakları sıkı değil tutunca açılıyo.

O

O nasil bi bulasiklikmis ben hic bilmiyorum fotosunu atarmisin canim

Canım okuyunca sanki kendim yazdım sandım okadar benziyor yani biz kadınlarhep aynı inan burayı okumaya başladığım dan beri aldigim sepet kaç tane sayısını bilmiyorum hele ben birde hurç aldırdım çalışan kadın sormuş ne yapacaksınız bu kadar hurç u bende eşime hava yaptım ben düzenli bir kadınım ah ah düzenli değilse ne anlasın tabi sadece hava

bugün hiç bişey yapmadım yapamadım moralim çok bozuk Rabbim herkesi aydınlığa çıkarsın..dua edin ne olur konu benimle ilgili değil bu arada ailemden biriyle ilgili
Canım Rabbim yardım etsin inşaallah, tez zamanda çözümlensin inşaallah sorun her neyse
Bende öyle dedimyaaa
Eritcemmiki gibi düşündüm

Ayynen damlacikolatam ya bu hatunlara evde bir şeyler düzenleyip fotoğrafını eklemezsek dillerinden kurtulamayacağız diye düşünerek bende ayakkabılığıma girişiyim dedim ama uygun boy kutu hâlâ yok Galiba olan ayakkabı kutularını kaplayacağım Sepetlerrr
Ben bulaşıklık kullanmıyorum Duvara monte değişik olabilir benlacivert
Bende cam saklama kaplarına bakıyorum istediğim boy kapaklı bulamadım bir

Taktik iyiymiş mavili38 yaa ben bu cümle kalıbını ezberleyim görünen o ki yakında bana da lazım olacak

ben de rezistanları gizli olsun istiyorum (

Ben luxel borekçi kullanıyorum
Ama daha cok uzun zaman olmadı taş çatlasın 6 ay olmustur bir sorun yaşamadım
tatlım hangi modeli? memnun olan da oluyo çok şikayetçi olan da
benim aradığım özellikler şunlar;
börek ve özellikle kekleri güzel pişirsin,
yemekleri hızlı pişirsin,
ve rezistanlar dışarda olmasın en azından 1 tanesi
bu özellikler mevcut mu?

Canm benmki lc 3575 modeli inox
Bugune kadar yemekler konusunda hiç sıkıntı yaşamadım hindi de pişirdim kekte
Turbo fanlı
Ama 2 rezistansta dısarda malesef

Bugun cookkkkkk işim var cokkkkk
Ve daha hiçbirine baslamadım
Eve yeni geldim sayılır geldiğimden beri kendime iş planı hazırladım süre tutarak yapıyorum öyle daha planlı gidiyor benim

Bir kaç güne eski bir arkadasım gelecek kızıyla yatılı dip köşe temizlemem gerek
Bende o sebeple 1-2 gün fulltime temizlik modunu açtım

Aksama misafirlerim geliyor. Sabah hemen pazara gottim geldim.
Butun odalar supurulup silindi tozlari alindi balkonlar yikandi. Banyo wc ovuldu. Mutfak camasir suyu esliginde gicir gicir yapildi davlumbaz firin ciflendi.
Aksm icin yemek hazirlandi. Salonun koltuklar silindi. Misafirlere yorgan yastik cikarildi. Oglusum yikandi. Makinaya camasir atildi. Asildi. Biraz utum kaldi. Hrmen onlarida hallrdip bi dusa girmem lazim

Selam bebekler
Bugun artık paydos verdim yarın devam edicem
Neler yaptım
Bulasıklar makıneye atıldı yıkandı yerleştirildi
Çamaşır yıkandı asıldı
Nevresim değiştirildi, kirli nevresimler yıkandı asıldı
Mutfak dolaplarının içleri boşaltıldı silindi yerleştirildi
Dolapların dışı silindi
Davlumbaz silindi
Ocak silindi
Mutfagın avizesi silindi
Banyo tuvalet yıkandı, lavabolar ovuldu
Salon süpürüldü silindi tozu alındı
Koltuklar şöyle bir yuzunden silindi

Camları bugunde silemedim hava yagmurlu
Yarın hava guzel olursa camları ve perdeleri yarın halledicem
Bide dağ gibi ütüm birikti onuda yarın halledicem
Duvardaki küflerimde temizlenmeyi bekliyor
Temizliğim daha bitmedi malesefff
Bahar temizliğide yagmurlu havada hiç çekilmiyor

Neyse bugunluk planlarımı bitirdim gönül rahatlıgıyla uzandım şimdi sörvaynır izlicem
Yorgunluktan ölüyorum uyuyup kalmam inşallah

bendimahi arkadaşım buğün ankastre için gezerken senin için midifırınların kapaklarını açıp kapatıp baktım ve bitane bile kapalı rezistans görmedim hepsininde rezistansları gözüküyodu.Luksel ,termikel,ve kumtel de durum bu .Bunda bir hikmet vardır.Açık olmasını neden istemedin sen canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…