• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

bendimahi bendimahi arkadaşım buğün ankastre için gezerken senin için midifırınların kapaklarını açıp kapatıp baktım ve bitane bile kapalı rezistans görmedim hepsininde rezistansları gözüküyodu.Luksel ,termikel,ve kumtel de durum bu .Bunda bir hikmet vardır.Açık olmasını neden istemedin sen canım ?
temzlik esanasında sıkıntı oluyo canım bişey damlasa rezistanslara gelebiliyo özellikle de alttki açıksa büyük sıkıntı silerken rezistansları siliyosun hoşuma gitmiyo :(((

bendimahi bendimahi arkadaşım buğün ankastre için gezerken senin için midifırınların kapaklarını açıp kapatıp baktım ve bitane bile kapalı rezistans görmedim hepsininde rezistansları gözüküyodu.Luksel ,termikel,ve kumtel de durum bu .Bunda bir hikmet vardır.Açık olmasını neden istemedin sen canım ?
bu arada çok teşekkür ederim tatlıcım çok mutlu ettin beni çok incesin:KK68:

Aksama misafirlerim geliyor. Sabah hemen pazara gottim geldim.
Butun odalar supurulup silindi tozlari alindi balkonlar yikandi. Banyo wc ovuldu. Mutfak camasir suyu esliginde gicir gicir yapildi davlumbaz firin ciflendi.
Aksm icin yemek hazirlandi. Salonun koltuklar silindi. Misafirlere yorgan yastik cikarildi. Oglusum yikandi. Makinaya camasir atildi. Asildi. Biraz utum kaldi. Hrmen onlarida hallrdip bi dusa girmem lazim
Selam bebekler
Bugun artık paydos verdim yarın devam edicem
Neler yaptım
Bulasıklar makıneye atıldı yıkandı yerleştirildi
Çamaşır yıkandı asıldı
Nevresim değiştirildi, kirli nevresimler yıkandı asıldı
Mutfak dolaplarının içleri boşaltıldı silindi yerleştirildi
Dolapların dışı silindi
Davlumbaz silindi
Ocak silindi
Mutfagın avizesi silindi
Banyo tuvalet yıkandı, lavabolar ovuldu
Salon süpürüldü silindi tozu alındı
Koltuklar şöyle bir yuzunden silindi

Camları bugunde silemedim hava yagmurlu
Yarın hava guzel olursa camları ve perdeleri yarın halledicem
Bide dağ gibi ütüm birikti onuda yarın halledicem
Duvardaki küflerimde temizlenmeyi bekliyor
Temizliğim daha bitmedi malesefff
Bahar temizliğide yagmurlu havada hiç çekilmiyor

Neyse bugunluk planlarımı bitirdim gönül rahatlıgıyla uzandım şimdi sörvaynır izlicem
Yorgunluktan ölüyorum uyuyup kalmam inşallah
Ben dün dışardaydım tüm gün:KK49:Tüm işler bugüne kaldı. Ama başlamak yerine kendime bir bardak çay daha doldurdum:KK70:
Günaaaydıın:KK28:

Aynen herkes bisilerle ugrasiyor kimileri gezmelerde belki bende vakumlu hurclarla ask yasiyorum :-) super biseymis acikta ne yorgan kaldi ne yastikk :-):-)

Haftasonu diye topik sessiz kalıyor herhalde geziyonuzmu kız hepiniz gben gibi nerdesiniz:KK48:
Kendimi işe vurdum sizin dünkü hâllerinizi kıskanıp:KK70:
Balkonu yıkadım :KK24:
Yatak örtümü atmıştım makineye, onu balkona çıkardım serdim.
Kurumuş çamaşırları katladım.
Yün yastıkları havalandırmaya balkona koydum.
Elyaf yastıklarımla, tek kişilik battaniyelerimi yıkamıştım zaten yağmurlardan önce.
Elyaf yorganlarla yastıkları vakumlu hurçla hüplettirdim.:KK76:
Ütü yapacağım birazdan:KK16:
Bahar temizliğinin en yüklü kısmı bitti sayılır:KK53:
Aynen herkes bisilerle ugrasiyor kimileri gezmelerde belki bende vakumlu hurclarla ask yasiyorum :-) super biseymis acikta ne yorgan kaldi ne yastikk :-):-)
Ahaaa bende aynısını yapıyordum yarım saat öncee.:KK68: Ay mis gibi oldu:KK15: battaniyelerimle yün yastıklarıma da mı alsam diye düşünüyorum yün yorgan koyan var mı hacmi azalıyor mu? o_O

Anca gezdim valla bu hafta sonu nedense benim eşim evdeyken pek is yapilmio anca braz beraber yapıyoruz sonra oda yok hele bu hafta sonu hiç bşey yapmadık şimdi geldim bi çamaşır attım makineye onu sercem hatta eşime serdircem :KK48: yarın tüm işler bana bakiyo olucak :KK16:

Kendimi işe vurdum sizin dünkü hâllerinizi kıskanıp:KK70:
Balkonu yıkadım :KK24:
Yatak örtümü atmıştım makineye, onu balkona çıkardım serdim.
Kurumuş çamaşırları katladım.
Yün yastıkları havalandırmaya balkona koydum.
Elyaf yastıklarımla, tek kişilik battaniyelerimi yıkamıştım zaten yağmurlardan önce.
Elyaf yorganlarla yastıkları vakumlu hurçla hüplettirdim.:KK76:
Ütü yapacağım birazdan:KK16:
Bahar temizliğinin en yüklü kısmı bitti sayılır:KK53:

Ahaaa bende aynısını yapıyordum yarım saat öncee.:KK68: Ay mis gibi oldu:KK15: battaniyelerimle yün yastıklarıma da mı alsam diye düşünüyorum yün yorgan koyan var mı hacmi azalıyor mu? o_O
Ben yun yorgana yaptim valla bayada kuculdu azaliyor yani hacmi tavsiye ediyorum :-)

Ben koyuyorum canım elyaflar kadar olmasada onlarda azalıyor

Ben yun yorgana yaptim valla bayada kuculdu azaliyor yani hacmi tavsiye ediyorum :-)

Şu an kullandığımız var da 2 kişilik yün. Direk baza altına kaldırayım diyordum mükemmel olur vallahi şimdi ona koyarsaam:rolleyes:Teşekkürler canlar:KK68:
Eveet, ütü tamamdır yaptım:KK73:
Akşam yemeğine börek yaptım
O pişerken ocağı tezgahı sildim
Bir marulun ve bir maydanozun tamamını yıkadım kuruladım doğrayıp tuppera koydum bir haftalık salatam hazır olur 2 dkda:KK59:
Ayakkabı kutularına başlamıştım gecenin geri kalanı onlarla uğraşacağım:KK43:

günaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.:KK43:

günaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.:KK43:
GEÇMİŞ OLSUN ÇABUK İYİLEŞ BU SENE HASTALIKLAR BİTMEDİ ETRAFTAN Bİ TÜRLÜ..

günaydınnn cetvelciler haftasonu çok hareketlilik olmamış:KK43: bizim kızlar cetvellerini alıp alışverişe vurmuşlar kendilerini anlaşılan, ben de nacizane 2 sepetle gbenin bahsettiği arkası yapışkanlı askıdan aldım, planlarım var bakalım yakın zamanda:KK39:,evet haftasonunun çalışkan hatunları fotoları bekliyoruz:KK36: ben başlatayım hemen

canlarım misafir banyomdan fotolarla karşınızdayım:KK52::nazar:

Eklentiler

• fotoğraf.JPG
    fotoğraf.JPG
    117,2 KB · Görüntüleme: 872
  • fotoğraf2.JPG
    fotoğraf2.JPG
    142,3 KB · Görüntüleme: 866
  • fotoğraf3.JPG
    fotoğraf3.JPG
    125,8 KB · Görüntüleme: 822
  • fotoğraf4.JPG