- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Ya bu kırmızı aspirini nerde bulabilirim bunların bisürü çakması var piyasada.Aspirin bir temizlik ürünü yavrum ihihiEki Görüntüle 1488816
Badana kökten çözer ya sıva yaparsan nemi engelleyipBence öyle
a 101 deki en ünlüsüYa bu kırmızı aspirini nerde bulabilirim bunların bisürü çakması var piyasada.
olur da çocuk odaları boyandı.aaaaaaaaa hatırladım vallagördüm tabi hatta o yatak etrafı dolap fikrine bayılmıştım canım iznin olursa fotolarını düzenleyip buraya eklemek isterim
ok tabiki nasıl istersen heycanla bekliyoruz canımolur da çocuk odaları boyandı.
onları yeniden çekip koyayım daha iyi olur.
o zaman diğer dolapları da ekleriz.:)
h.sonu çekerim canım.:)ok tabiki nasıl istersen heycanla bekliyoruz canımen günceli olur hem
en kısa zamanda bekliyoruz canım biz cetvelciler sabırsızız azcıkh.sonu çekerim canım.:)
A101Ya bu kırmızı aspirini nerde bulabilirim bunların bisürü çakması var piyasada.
ahhhhhhhhhhh canım ah sepeti bulmak ayrı mesele helede aynı renkten bulmak ayrı bir mesele, ben bütün sepetlerimi beyaz istiyordum ama değil beyaz bulmak 2 yeşil 2 turuncu 2 kırmızıyı bile zor bir araya getirdim malesefAaay ikinci fotoğrafı görmemişime her şeyin sepette ya da kavanozda zaten senin
Benimki de mesela çok karışık görünüyor.Ya kızlar galiba ilk baştan her şeyi alırken ona göre almamız lazım. Tüm kavanozları sepetleri yada mesela aynı renk. Mutfak için belli renk mesela. Benimki kırmızı ağırlıklı ama her şeyim de kırmızı değil mesela Aynı tip kavanozlar aynı tip sepetler olsa göze daha hoş görünüyor tabi ama ona bütçe ayırmak mesele
ok tatlım haftasonu hepimiz karınca gibi olcaz sonra gelsin fotolareve gidince nevrim dönüyor 3 çocuktan.
genelde sabah ya da öğlen topluyorum yataklarını bu sabah tatil verdim kendime.
şimdi gidip toplayasım da pek yok o yüzden yarın çekerim dedim canım.:)
a 101 deki en ünlüsü
sen de bizi her sabah dikiyorsun buraya mum olarak, bütün gün sohbetini bekliyoruzHaftasonu beni mum gibi dikeceksiniz buraya anladım ben
Onu denim bide bari ya iğrenc nefrettttt küfler ıyyy
Canım ben amonyakla yumusatıyorum 1 gece önceden ertesi günüde amonyak ve bulasık deterjanıyla siliyorum
Aaa aspirin hiç aklıma gelmezdi nasıl yapıyosun asprini suda eritipmi
Ayy her ay badanamı yapim kız
:)sen de bizi her sabah dikiyorsun buraya mum olarak, bütün gün sohbetini bekliyoruz
Ay bildimiz fisfisli aspirinler var ya ondan :) sadece üzerine sıkıyosun siliyosun
ASPİRİNLE İLK TANIŞMAM GELDİ AKLIMA ... ASPİRİNİ NASIL SIKICAM BEN YA DEMİŞTİMAy bildimiz fisfisli aspirinler var ya ondan :) sadece üzerine sıkıyosun siliyosun
hepimiz öyleydik canım yavaş yavaş düzen oturuyor ,hoş senin fotolara bakınca sen çözmüşsün bu işi benceAy evet canm öyleymiş gben söylemişti
Ben daha yeni yeni öğreniyorum bazı seyleri kızlar ya evlenene kadar hiç bir iş bilmezdim.
1bucuk yıldır öğreniyorum yavas yavas işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?