• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

aaaaaaaaa hatırladım valla:KK58: gördüm tabi hatta o yatak etrafı dolap fikrine bayılmıştım canım iznin olursa fotolarını düzenleyip buraya eklemek isterim
olur da çocuk odaları boyandı.
onları yeniden çekip koyayım daha iyi olur.
o zaman diğer dolapları da ekleriz.:)

eve gidince nevrim dönüyor 3 çocuktan.
genelde sabah ya da öğlen topluyorum yataklarını bu sabah tatil verdim kendime.:KK24:
şimdi gidip toplayasım da pek yok o yüzden yarın çekerim dedim canım.:)

Aaay ikinci fotoğrafı görmemişim:KK64: e her şeyin sepette ya da kavanozda zaten senin:21::KK15:

Benimki de mesela çok karışık görünüyor:63:.Ya kızlar galiba ilk baştan her şeyi alırken ona göre almamız lazım.o_O Tüm kavanozları sepetleri yada mesela aynı renk. Mutfak için belli renk mesela. Benimki kırmızı ağırlıklı ama her şeyim de kırmızı değil mesela:KK43: Aynı tip kavanozlar aynı tip sepetler olsa göze daha hoş görünüyor tabi ama ona bütçe ayırmak mesele:KK14:
ahhhhhhhhhhh canım ah sepeti bulmak ayrı mesele helede aynı renkten bulmak ayrı bir mesele, ben bütün sepetlerimi beyaz istiyordum ama değil beyaz bulmak 2 yeşil 2 turuncu 2 kırmızıyı bile zor bir araya getirdim malesef:KK43:

şu dantelli kutulardan ben de almak istiyorum sizleri görünce.:)

koçtaştan almıştım 4-5 tane.

Onu denim bide bari ya iğrenc nefrettttt küfler ıyyy

Canım ben amonyakla yumusatıyorum 1 gece önceden ertesi günüde amonyak ve bulasık deterjanıyla siliyorum

Aaa aspirin hiç aklıma gelmezdi nasıl yapıyosun asprini suda eritipmi

Ayy her ay badanamı yapim kız :KK48:

Ay bildimiz fisfisli aspirinler var ya ondan :) sadece üzerine sıkıyosun siliyosun

Ay evet canm öyleymiş gben söylemişti :KK48:
Ben daha yeni yeni öğreniyorum bazı seyleri kızlar ya evlenene kadar hiç bir iş bilmezdim.
1bucuk yıldır öğreniyorum yavas yavas işte:KK48:
hepimiz öyleydik canım yavaş yavaş düzen oturuyor ,hoş senin fotolara bakınca sen çözmüşsün bu işi bence:KK9:

Back