- Konu Sahibi Tembelgiller
-
kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralardaBU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
canım ben bi dönem simfer kullandım çok araştırıp almıştım herkes memnundu fanlı falandı da ama rezistanslarının dışarıda olmasını sevmedim hiç, temizliği zor oluyodu taşınırken kayınvalideme verdimevinde midi fırın kullanan yok sanırım hiç
prensesim görse hello kitty i deli olurdu heralde :) çok şirin bir köşe bayıldım
SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralarda, bi selam veren bi sohbet eden yok, bizim hanımlar gündüz harıl harıl ev düzenliyor akşama fotoları koyup havasını atıyor , senle ben gariban gündüz işte akşam evde çalışıyoruz sabah fotolarına bakıyoruz
evinde midi fırın kullanan yok sanırım hiç
Ben luxel borekçi kullanıyorum
Ama daha cok uzun zaman olmadı taş çatlasın 6 ay olmustur bir sorun yaşamadım
Luxelli kullanıp çok memnun kalan var etrafimda bnde ondan almayi düşünüyorum benim fırın Bosch hiç memnun deilim valla
ÇOK METHİNİ DUYDUM O BÖREKÇİNİN :)Ben luxel borekçi kullanıyorum
bizim hamarat cetvelciler durmuyor valla maşallah, hoş ne kadar çok foto o kadar çok gaz veriyorSORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)
canım bunun rezistanları da dışardamı bide şu yeşil elmalı süsleri olan mı oBen luxel borekçi kullanıyorum
haftasonu benden de çok iş çıkacak hehebizim hamarat cetvelciler durmuyor valla maşallah, hoş ne kadar çok foto o kadar çok gaz veriyorhaftasonunu iple çekiyorum pazartesi banyo düzeni fotolarıyla gelicem inşallah
BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
akrostiş süper
Bana ilham veriyorsunuzvay vay vay döktürmüşsün arkadaşımharika olmuş
Yaa evet buluşamıyoruz bundan sonra sabahları daha aktif rol alcam!kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralarda, bi selam veren bi sohbet eden yok, bizim hanımlar gündüz harıl harıl ev düzenliyor akşama fotoları koyup havasını atıyor , senle ben gariban gündüz işte akşam evde çalışıyoruz sabah fotolarına bakıyoruz
SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)
Fazla hamarat çıktılar değil mi yabizim hamarat cetvelciler durmuyor valla maşallah, hoş ne kadar çok foto o kadar çok gaz veriyorhaftasonunu iple çekiyorum pazartesi banyo düzeni fotolarıyla gelicem inşallah
valla züccaciyeciler plastikçiler bu haftasonu bayram edecek,metresini cetvelini kapan koşacakbence, ya ülke kalkınmasında bile payımız var hanımlar daha ne yapsın bu cetvelciler
Bana ilham veriyorsunuz
Yaa evet buluşamıyoruz bundan sonra sabahları daha aktif rol alcam!
Fazla hamarat çıktılar değil mi ya
Ahaaa pazartesi Baronesss'den yeni fotoğraflarDört gözle bekliyorum!
Ee yani haftasonu girmeyecek misin konuyaa
Pazartesiye kadar kim bekleyecek Baronesssim çingenem yaaa koyyy gitsin yaptıkçaahaftasonu çok çalışıcam cetvelciliğin hakkını vermeye çalışıcam inşallahben haftasonları pek interneti kullanmıyorum ama bu aralar aklım hep topikte belki girebilirim, ama olmazsam bile bilinki topiğimiz için çalışıyor olacağım ve pazartesi bomba gibi yeni fotolarla dönücem aranıza
Alın verin ekonomiye can verin
Gaza gelmenizin kaynağını dikkatlice gizleyin hatunlar. Aman beyler başlamasın sonra "hep o cetvelciler adlı grup yüzünden! dış mihrakların işi bunlar!" diye
çok tatlısın ya , merak ettin dimiiiiiiiiPazartesiye kadar kim bekleyecek Baronesssim çingenem yaaa koyyy gitsin yaptıkçaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?