Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
kba canım gündüz bi sen bi ben oluyoruz heralde buralarda, bi selam veren bi sohbet eden yok, bizim hanımlar gündüz harıl harıl ev düzenliyor akşama fotoları koyup havasını atıyor, senle ben gariban gündüz işte akşam evde çalışıyoruz sabah fotolarına bakıyoruz

Reactions: kba
SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)

BU NE GÜZEL OLMUŞ BÖYLE YAA SÜPERSİN ŞEKERİM GÜNAYDIN :)
akrostiş süper
vay vay vay döktürmüşsün arkadaşım harika olmuş
Bana ilham veriyorsunuz
Yaa evet buluşamıyoruz bundan sonra sabahları daha aktif rol alcam!
SORMA YA SABAH İLK İŞ NELER PAYLAŞILMIŞ BAKIYORUM OF DİYORUM GENE YATTIN BÜTÜN AKŞAM :)
bizim hamarat cetvelciler durmuyor valla maşallah, hoş ne kadar çok foto o kadar çok gaz veriyor haftasonunu iple çekiyorum pazartesi banyo düzeni fotolarıyla gelicem inşallah
Fazla hamarat çıktılar değil mi ya
Ahaaa pazartesi Baronesss'den yeni fotoğraflar Dört gözle bekliyorum!
Ee yani haftasonu girmeyecek misin konuyaa

valla züccaciyeciler plastikçiler bu haftasonu bayram edecek,metresini cetvelini kapan koşacak bence, ya ülke kalkınmasında bile payımız var hanımlardaha ne yapsın bu cetvelciler
Alın verin ekonomiye can verin
Gaza gelmenizin kaynağını dikkatlice gizleyin hatunlar. Aman beyler başlamasın sonra "hep o cetvelciler adlı grup yüzünden! dış mihrakların işi bunlar!" diye

haftasonu çok çalışıcam cetvelciliğin hakkını vermeye çalışıcam inşallah ben haftasonları pek interneti kullanmıyorum ama bu aralar aklım hep topikte belki girebilirim, ama olmazsam bile bilinki topiğimiz için çalışıyor olacağım ve pazartesi bomba gibi yeni fotolarla dönücem aranıza

Reactions: kba
Pazartesiye kadar kim bekleyecek Baronesssim çingenem yaaa koyyy gitsin yaptıkçaa

Kızlar bime dörtlü saklama kabı gelmiş 11.90 dı .Düzen kararımı uygulamya koyabilmek için ilk adımı attım.Yavaştan alayım da gidince kurarım artık inşallah bir düzen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…