- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Güzel günlerde kullan geztapooKızlar bime dörtlü saklama kabı gelmiş 11.90 dı .Düzen kararımı uygulamya koyabilmek için ilk adımı attım.Yavaştan alayım da gidince kurarım artık inşallah bir düzen.
çok tatlısın ya , merak ettin dimiiiiiiiibiraz daha heycan yapayım baronesssin banyo dolabı fotoları 13.04.2015 pazartesi günü saat 10:00 daaaaaaa , şaka şaka eklemeye çalışırım tabi
canım güle güle kullan, bence buradan aklına yatan fotoları bilgisayarına kaydet sonra çok işe yarıyorKızlar bime dörtlü saklama kabı gelmiş 11.90 dı .Düzen kararımı uygulamya koyabilmek için ilk adımı attım.Yavaştan alayım da gidince kurarım artık inşallah bir düzen.
Tabi şu resim koymayıda bir ögrensem.Telefondan pc ye bazı resimleri aktardım baska bir topiğe atcaktım bitürlü beceremedim yuh bana .Güzel günlerde kullan geztapooYerine yerleştirince bizim için şipşak bir fotoğraf da çekiverirsin diiğ mi canım
AYNEN CNM ÖLÇÜMLER YAPILDI HAFTASONUNA HAZIRLIK :)valla züccaciyeciler plastikçiler bu haftasonu bayram edecek,metresini cetvelini kapan koşacakbence, ya ülke kalkınmasında bile payımız var hanımlar daha ne yapsın bu cetvelciler
sen böyle beklerken baronesss senin fotoda görüp kafaya koyduğu yapışkanlı askıyı bulmak için geziyor olacak
Baronesss'in 13.01.2015 tarihinde yayımlayacağı fotoğrafları tüm haftasonu beklerken ben
canım bunun rezistanları da dışardamı bide şu yeşil elmalı süsleri olan mı o
canım ya kaparsın olayı merak etme bende 8 yıldır üyeyim ama 1 haftadır bu kadar aktif yazıyorum şu dört günde neler öğrendim nelerTabi şu resim koymayıda bir ögrensem.Telefondan pc ye bazı resimleri aktardım baska bir topiğe atcaktım bitürlü beceremedim yuh bana .
:)çok tatlısın ya , merak ettin dimiiiiiiiibiraz daha heycan yapayım baronesssin banyo dolabı fotoları 13.04.2015 pazartesi günü saat 10:00 daaaaaaa , şaka şaka eklemeye çalışırım tabi
Baronesss'in 13.01.2015 tarihinde yayımlayacağı fotoğrafları tüm haftasonu beklerken ben
Ben istediğim fotoğrafları masaüstüne kaydediyorum, web browser'i ekranın yarısı kadar küçültüp mesaj yazdığım yere sürüklüyorum sadece fotoğrafları tek tek tutupTabi şu resim koymayıda bir ögrensem.Telefondan pc ye bazı resimleri aktardım baska bir topiğe atcaktım bitürlü beceremedim yuh bana .
Direk koçtaş arkadaşşsen böyle beklerken baronesss senin fotoda görüp kafaya koyduğu yapışkanlı askıyı bulmak için geziyor olacak
Hani fırını ısıtan demirleri oluyor ya içinde onu söylüyor.Yok canım benimki elmalı değil inox modelini aldım ben
Rezistansları dısardamı derken ne demek istedin anlamadım
canım ya kaparsın olayı merak etme bende 8 yıldır üyeyim ama 1 haftadır bu kadar aktif yazıyorum şu dört günde neler öğrendim neler
Yok canım benimki elmalı değil inox modelini aldım ben
Rezistansları dısardamı derken ne demek istedin anlamadım
canım fırının altında ve üstünde olur genelde ısıtmak için olan demir gibi bükümlü bişeyler var kimisinde onlar emaye kısmın içinde oluyor gözükmüyor
canım ya browser falan ne? nece konuşuyorsun senBen istediğim fotoğrafları masaüstüne kaydediyorum, web browser'i ekranın yarısı kadar küçültüp mesaj yazdığım yere sürüklüyorum sadece fotoğrafları tek tek tutupNerden yükleniyor başka bilmiyorum
Direk koçtaş arkadaşş
Hani fırını ısıtan demirleri oluyor ya içinde onu söylüyor.
Aynen
bak bildiğim konudan sordun, eski evimde balkonumda olmuştu bauhaustan küf giderici diye spreyli bir ürün aldık sıkıyorsun siliyorsun o kadarYa bu duvardaki küf lekesini nasıl cıkarabiliriz?
Benim bir odamın köşe duvarı cok fena küfleniyor bir tek yazları rahat edebiliyorum
Çamaşır suyuyla siliyordum ama perişan oluyorum tabi
Başka yöntem bilen varmı
bende baktım canım, aklım fikrim hurçlar sepetler kaplar.........BU ARADA HAFTAYA DA A101E GELİYORMUŞ SAKLAMA KAPLARI..BÜYÜK KÜÇÜK HURÇ DA GELİYORMUŞ
benimki de simferin öyleydi , temizliği bitirdi beni bir daha öyle birşey almam diyordum ama evi aldığımızda ankastre içindeydi malesef bu fırınımda da üstte var rezistans nasıl temizliyorsun canım varmı pratik çözümünYok canım dısında malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?