- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.501
yazarlar begüm başoğlu ve ege erim, bende işte atamadığım için gaza getirsin diye sade yide okudum ve şu ana kadar en az 5 büyük çöp poşeti atmışımdırAhhh su gimsa... gene mi gimsabana kac km uzakta o....
O sade yi ben de okuyayim. Yazari kim? Atamama problemim var ... istif istif istif............!!!!!!!!! Ben de sadelesme yolundayim daha coooookkkk basinolsa da.. burada da var oyle bir topik biliyor musun.
bende senin gibi atamıyordum kitapların gazına geldimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sade-yasam.866742/page-2
Al tatlim.
Ya sen atanlardanmissin o zaman. 5 buyuk cop poseti ne yahu.. aylardir attiklarimin sayisi 5 i geçmez. Atabildiklerimin...
Bende bekarken annemin atamadiklarindan o kadar sikilmistim ki, simdi fazla hicbirseye tahammulum yok.Bundan 2 sene once falan evden attiklarimla bi ev kurulirdu heralde ama ev hafifledi sanki ondan sonra bisey biriktirmiyorum artik atamadigim tek sey kitaplarim gerisi bos
Bundan 2 sene once falan evden attiklarimla bi ev kurulirdu heralde ama ev hafifledi sanki ondan sonra bisey biriktirmiyorum artik atamadigim tek sey kitaplarim gerisi bos
esyalarla aramda bag var aanki. Atarken omrumden omur gidiyor. O esyayi hic sevmesem dahiBende bekarken annemin atamadiklarindan o kadar sikilmistim ki, simdi fazla hicbirseye tahammulum yok.
Dedigin gibi sadece kitaplarim basimin taci
yazarlar begüm başoğlu ve ege erim, bende işte atamadığım için gaza getirsin diye sade yide okudum ve şu ana kadar en az 5 büyük çöp poşeti atmışımdırtopiğin linkini verebilirmisin bana
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sade-yasam.866742/page-2
Al tatlim.
Ya sen atanlardanmissin o zaman. 5 buyuk cop poseti ne yahu.. aylardir attiklarimin sayisi 5 i geçmez. Atabildiklerimin...
Bana da nick tanidik geldi. Demeknorada karsilastik. Umarim yaparim. Benimki biraz hastaliga giriyor. Kirik seyleri bile atamiyorum. Bir de satmaya koysam onlar satilacak diye de elimde tutarim. :)Sade yasam topigini takip ediyordum bende ilk takip etmeye basladigim zaman atmadim ama gereksiz gordugum ev esyalarini satisa cikarttim ve 2 bin tl lik esya satmisim :O daha da bir dolu esya var evden cikacak.. ev ferahladikca sende ferahliyorsun tecrubeyle sabit...
Bana da nick tanidik geldi. Demeknorada karsilastik. Umarim yaparim. Benimki biraz hastaliga giriyor. Kirik seyleri bile atamiyorum. Bir de satmaya koysam onlar satilacak diye de elimde tutarim. :)
Darisi basima. Mucadeleye basladim ama cok zor. Cope attigimi bile geri cikariyorum.Cok sukur o hastaligi yendim ben. Universitede okurken bir kez okudugum ama senelerdir raflarda duran 3 koca koli kitabi dagittim. Ben okumuyorum baskasi da okumuyor o zaman neden duruyor burda amac ne diye.. Birde ordan oraya tasi cok yorucu oluyordu. O gundur Cogu seyi tutmuyorum evde ozellikle kitaplari okuduysam birine veriyorum.
böyle işe yaradığını duyunca çok mutlu oluyorum teşekkür ederim, liste excel şeklinde olduğundan sadece mail olarak gönderebiliyorum email adresinizi özelden yazarsanız listenin tamamını gönderebilirimSelamlar cetvelciler... sizleri instagramda gördüm tembelgilleri takip ederek bu sayfaya ulaştım. Evinize düzeninize bayıldım. Bnde biraz dağınığım ama inanın sizin evlerinizi düzeninizi gördükçe motive olup temizlik yapmaya ve eşyalarımı düzenleme başladım. Bu arada sayın tembelgiller temizlik listenizde bi harika yalnız devamını da yollamanız mümkün mü? İnanın her gün defalarca bakıyorum sayfanıza yeni fotolar yüklenmiş mi diye
Sanırım yolladım şimdiden çoook teşekkürlerböyle işe yaradığını duyunca çok mutlu oluyorum teşekkür ederim, liste excel şeklinde olduğundan sadece mail olarak gönderebiliyorum email adresinizi özelden yazarsanız listenin tamamını gönderebilirim
aramıza hoşgeldin canımKızlar bende temizliğe başlıyıcam ve bütün dolapları baştan aşağı yenilemek ve sizler gibi düzenlemek istiyorum her yaptığımıda burda paylaşıcam önce buradaki meşhur sepetlerden almalıyım ve hurç :)
Kısa zamanda inş gelicek fotonlar:)aramıza hoşgeldin canımfotoları merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?