- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 36
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.541
Ben içine tuz attım gene kelebbeklendı. :) hemen tüketmek lazım o zaman. Ben beden keselerin yaptim birde delikli erzak dolabi aldım birde içine defne yaprağı koyacağım bakalım . Nasıl olacak.Hava almadıkları için mi kelebekleniler ? Benimkiler cam kavanozlarda ama uzun süre kalırsa kelebekleniyorlar .
Ben fazla aldıysam eğer , bir miktar kavanoza koyup , kalanını buzdolabında saklıyorum bittikçe kavanoza aktarıyorum .Ben içine tuz attım gene kelebbeklendı. :) hemen tüketmek lazım o zaman. Ben beden keselerin yaptim birde delikli erzak dolabi aldım birde içine defne yaprağı koyacağım bakalım . Nasıl olacak.
Dolaptan çok memnunum çok güzel birşey. Keselerin de uzun ince kendim diktim. Bakalım artık :) birde kırmızı pul biber koyarsan da kelebeklenmiyormus. Ama onu hiç denemedim :)Ben fazla aldıysam eğer , bir miktar kavanoza koyup , kalanını buzdolabında saklıyorum bittikçe kavanoza aktarıyorum .
Umarım aldıklarından memnun kalırsın . Defne yaprağını bende deneyebilirim .
Düzenleyince foto koyarsan ne güzel olur , biz de görmüş oluruz .Dolaptan çok memnunum çok güzel birşey. Keselerin de uzun ince kendim diktim. Bakalım artık :) birde kırmızı pul biber koyarsan da kelebeklenmiyormus. Ama onu hiç denemedim :)
Tamam canım koyayım.Düzenleyince foto koyarsan ne güzel olur , biz de görmüş oluruz .
Aaaachilekciko sende burdaymışsın :)
Bende öyle düşünüyorum ama azıcık geç kaldım galibaEvet canim cocuklu hayata hazirlik gerek :)
Bende öyle düşünüyorum ama azıcık geç kaldım galibaatılacaklari atıp fazla eşyaları elden çıkarmak gerek.
Kpss kitapları var bir sürü test kitapları da çok bunları ne yapabilirim
Cetvelci arkadaslar merhabalar :) size evimin planini cizdim teras yazan yerler balkon.. Yatak odasinda dolapli bolme rustik perde ile kapali ordaki dolaplari tek dolap yaptirip alandan daha fazla kar etmek istiyorum cunku birisi 3 kapili dolap birisi sifonyer dolayisiyla sifonyerin ustu olu alan oluyor tum dolap olursa o alana da birseyler koymus olacagim. Yemek masasinin oldugu odaya kanepe almayi planliyorum. Yatili misafirler icin ama ilerde bebek odasi yapacaksam yemek masasi nereye konur bilemedim buzdolabim araholde duruyor mutfakta yeterli alan yok malesef. konsol ve ayakkabilik da var da ayakkabiligi cizmeyi unutmusum buzdolabinin yanina... bebek besigini koyacak yerimiz yok seyyar gezecek sanirim o yuzden de park yatak aldik simdilik..
Bu cizimde yer almayan ve yemek masasinin oldugu odada bulunan 2 adet buyuk boy bavul 3 adet katlanabilir sandelye 1 rulo halinde hali , 2 adet vantilator (bir buyuk bir kucuk) ve fazla ayakkabi kutulari utu ve utu masasi ortalikta duruyor.
Bunlar icinde fikri olan varsa seve seve dinlerim..
Cizim icin floorplanner diye bir siteden yardim aldim.Bebegime yer acmam konusunda yardimlarinizi bekliyorum hanimlar
Eger mumkunse ben arka balkonu kapattırip kiler haline donustururdum sanırım. Tüm ivir zivir eşyayı da oraya koyardim:)
Ne güzel siteymiş öyle :)Aynen canim ev sahibi malesef destek cikmiyor sonunda parayi cope atip yaptirip evde kaldigimiz surece kullanacagim sanrim
Ev kira ise çok masraflı işlerle ugrasmayin zaten. Ev biraz biçimsiz evet. Yemek odası salona sığmıyor mu? Çünkü orayı çocuk odası yaparsınız. Yine de bir kanepe koyulabilir çocuk odasına. Salonda masa için yer yoksa bence ara hol gayet geniş duruyor. Masanizi oraya koyabilirsiniz. Gayet musait bence bunun için. Hem mutfağa yakın hem direkt wc kapısı felan da yok o açıdan da gayet uygun gözüktü. Yatak odanizdaki perdeyi biraz daha öne alma şansınız varsa orayı hem giyinme hem ardiye olarak kullanabilirsiniz. Baya kalabalığı toplar böylece.
Cetvelci arkadaslar merhabalar :) size evimin planini cizdim teras yazan yerler balkon.. Yatak odasinda dolapli bolme rustik perde ile kapali ordaki dolaplari tek dolap yaptirip alandan daha fazla kar etmek istiyorum cunku birisi 3 kapili dolap birisi sifonyer dolayisiyla sifonyerin ustu olu alan oluyor tum dolap olursa o alana da birseyler koymus olacagim. Yemek masasinin oldugu odaya kanepe almayi planliyorum. Yatili misafirler icin ama ilerde bebek odasi yapacaksam yemek masasi nereye konur bilemedim buzdolabim araholde duruyor mutfakta yeterli alan yok malesef. konsol ve ayakkabilik da var da ayakkabiligi cizmeyi unutmusum buzdolabinin yanina... bebek besigini koyacak yerimiz yok seyyar gezecek sanirim o yuzden de park yatak aldik simdilik..
Bu cizimde yer almayan ve yemek masasinin oldugu odada bulunan 2 adet buyuk boy bavul 3 adet katlanabilir sandelye 1 rulo halinde hali , 2 adet vantilator (bir buyuk bir kucuk) ve fazla ayakkabi kutulari utu ve utu masasi ortalikta duruyor.
Bunlar icinde fikri olan varsa seve seve dinlerim..
Cizim icin floorplanner diye bir siteden yardim aldim.Bebegime yer acmam konusunda yardimlarinizi bekliyorum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?